Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
diablo1984 #3597 üzenetére
Folyamatos pulzusfigyelés + emelésre ébred + truesleep + heti 3 sportolás mellett nekem 10 nap az üzemidő, négy töltés alapján.
-
válasz
Szpisti #3596 üzenetére
Nálam aktív a kéz felemelésére a kijelző bekapcsolása és sokat is mozgok ilyen szempontból, de annyira nem rövidíti le az üzemidőt, hogy ne lenne meg legalább a 2 hét egy feltöltéssel úgy, hogy mellette elég sok hívást, SMS-t, Messenger üzenetet...stb. kapok, amikről értesít az óra.
Sok más funkció van, ami többet fogyaszt, a folyamatos figyelések, mérések, amik közül nálam nem mind aktív. -
AtHoS
nagyúr
válasz
diablo1984 #3597 üzenetére
Még szerencse, hogy nálam és másnál is 16-18 napot azért elmegy folyamatos pulzusfigyeléssel a 46mm-es GT
-
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam watch gt-ről gt2-re , és az akkumulátora csak 5-6 napot bír ki sportolás nélkül.
Tesztekben mindenhol több mint 2 hetet mondanak , tényleg csak ennyit bír vagy valami nincs rendben az órával? Esetleg van itt olyan aki ilyet használ , tudna róla véleményt írni?
Válaszokat előre is köszi.
További szép napot! -
Szpisti
addikt
válasz
gzbotii #3586 üzenetére
Jah, a tied már a második széria, (az új színek), és úgy látom, azon eleve kettő bujtató van és még tarcsiba kettő... Nekem még az első grafit szürke van, a fekete (szürke szélű) szíjjal, de már fél éves korában elszakadt a bujtatója - tartalékot nem adtak hozzá - azóta egy fekete fémszíjjal hordom...
-
atiska007
senior tag
Nem tudom volt-e szó róla, de ma nézegettem a Health appot és google play-en hivatalosan tavaly frissült.
Rákeresve le lehet tölteni jóval frissebb verziót androidra.
Google: 10.1.1.312
Huawei oldaláról: 11.0.7.518Vajon a Play-en miért nincs fent a legújabb verzió, miért nem frissül? (Huawei amerikai tiltás miatt esetleg?)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
thomasa #3581 üzenetére
Köszi, akkor a 2-es is felkerül a listára
gzbotii
Na, most ezzel jól kibabráltál velem, mert elő kellett keressem a dobozt, amire ki emlékszik hova lett rakva
sajnos nem találtam benne pótbújtatót, csak a számla, warranty és kezelési könyvecske plusz a töltőkábel. A doboz belső részét nem tudtam kiszedni, olyan, mintha bele lenne ragasztva, de rázogatva nem zörgött benne semmi, így gondolom, hogy bújtató nuku
A dobozon anno én vágtam fel a nylon borítást
-
nOvOp
senior tag
válasz
csanalaci #3577 üzenetére
Én is váltottam még év elején i8-ra. Az alkalmazást én direkt be is zárom, mert zabálja az akkut (amúgy nem tudom, hogy lehet-e zárolni). Viszont nekem így is gond nélkül megérkeznek az értesítések. Nincs ötletem, esetleg próbáld meg leválasztani az órát és újratelepíteni az appot, majd csatlakoztatni az órát. De ha fel van oldva a telefon, akkor nem jön értesítés nekem sem az órára.
-
csanalaci
csendes tag
Sziasztok,
eddig androin rendszeren használtam az órát gond nélkül, most váltottam ios-re.
az értesítések elég érdekesen érkeznek, egy darabig jönnek aztán elmaradnak.
óra vagy telefon restart után megint jó egy darabig...
mit tanácsoltok ?
alkalmazás zárolható háttérben futtatáshoz ?óra: 1.0.12.26
ios: 14.6
healt: 8.0.56.300 -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos elszakadt a GT-men az szilikon óraszíj bújtatója
Ezeket a szíjakat néztem pótlásra, valakinek van ezekkel tapasztalata?
-
maszek67
friss újonc
Köszi! Akkor újat kell venni, ugyanis 32000ft a javítása. 😠
-
maszek67
friss újonc
Sziasztok Kedves Tagok!
Van egy Huawei watch gt sport órám, aminek nem működik az érintő kijelzője. 2 napja megadta magát. Valakinek vmi ötlet? Esetleg alkatrész hozzá? Köszönöm -
Nikaré
őstag
Azt valaki tudja, hogy a légzés minőségét, milyen módon méri az óra?
-
válasz
diablo1984 #3565 üzenetére
Pénz vissza és venni egy újat.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
diablo1984 #3565 üzenetére
Szerintem ilyenkor a pénzt kell választani, max veszel egy pont ilyet...hetkig elhúzódó javítás, etc, aztán még több problémával kapod vissza...
-
diablo1984
veterán
be lett adva a szervízbe. Mondták, hogy óra kell vagy lóvé. Mondtak, hogy olyan óra amit a Balaton átúszáskor nem kell a vízből fél kézzel kitartani, mert az nem nagy buli, meg nem ismeri fel az úszásnemet sem akkor, sőt, semmit. Meg a többi hibát is orvosolják, mert ha visszajön, hogy ez így szuper, akkor inkább tegyék le az árát az asztalra és otthagyom nekik az órájukat....
-
válasz
fornettisuti #3563 üzenetére
Ha a legapróbb beállítás, engedély is stimmel, akkor megfelelően működhet, csak több dologra kell figyelni.
A feleségemnek is Honor a telefon, az óra Huawei, de nyilván nem ilyen típusú. -
válasz
diablo1984 #3560 üzenetére
Szia,
Ennyi hibát rengeteg ilyen órának összesen nem szabadna produkálnia.
A visszacsatlakozás nem megvalósulása még csak előfordulhat - jellemzően Androidon -, ha nem biztosított minden feltétel.
Korábbi Huawei okosórával tapasztaltam Samsung és Huawei okostelefonnal is, a telefon bizonyos frissítése után kellett a bekapcsolt és engedélyezett GPS ahhoz, hogy automatikusan visszacsatlakozzon, holott a telefon előző firmware verziójánál nem volt ilyen kitétel.
Jelenleg iPhone-t használok, az példásan kezeli a bluetooth kapcsolatot, ha kikerülök az órával a hatókörből, amint visszamegyek, azonnal visszacsatlakozik automatikusan. -
fornettisuti
veterán
válasz
diablo1984 #3560 üzenetére
Te fogtál ki bajos példányt.
-
diablo1984
veterán
Sziasztok. Nemrég(2 hete, új) vettem egy huawei watch gt órát, pár furcsa dolgot produkál: 1. Szétcsatlakozik random, utána nem találják meg egymást a telefinnal(p40 lite), újracsatlakozásra is semmi, csak ha újra a listából kiválasztom, hogy milyen órát akarok párosítani, úgy rátalál. 2. Este lefekvéskor 28%-on volt az akku, ne zavarj üzemre kapcsoltam(nincs ebben olyan funkció, hogy este 22-reggel 6ig nehogy rezegjen??), reggel nézném, sekép, sehang, akármit nyomtam, semmi. Rádobtam töltőre és 10 perc töltés után kapcsolt be, lemerült, pedig semmi nem ment.
3. A legfrissebb hiba, koszos volt a kezem, megmostam és utána a felső gomb random bekapcsolja a kijelzőt, de ha én akarom a felső gombot megnyomni, akkor nem történik semmi...
Nem tudom, szűk 2 hét használat után nekem maximális csalódás a cucc, főleg, hogy hibás, a működése sem hibátlan, szolgáltatása is gyér, ez előtt egy kínai kospetet használtam, az kijelzőre gáz volt, de szolgáltatásra sokkal jobb, de az is behalt fél év alatt....Ez tényleg ennyire bajos, vagy én fogtam ki egy bajos példányt?
-
Ubi
tag
Sziasztok! Gt2-es órám csinálja már pár hónapja, hogy bejövő híváskor recseg a telefon csengőhangja (OP 8Pro). Ha elveszem a "Telefonhívások" jogot az órától, tök jó, csak késik a jelzés. Sokszor a beszélgetés végén jelezi, hogy hívtak. Szóval használhatatlan. Más nem járt így? Esetleg valakinek valami ötlet? Már mindent is reseteltem.
-
gzbotii
nagyúr
Health appban lehet állítani valahol a célokat (goals)?
Pl napi lépesszám 10.000 helyett 8000, etc. -
satee76
aktív tag
válasz
Nyugger001 #3553 üzenetére
Én használtam, sajnos megfelezi a normál akksi időt, ha ugyanúgy használod mint eddig.
-
salieven
aktív tag
válasz
Nyugger001 #3551 üzenetére
Az órán beállításokban a kijelző résznél a haladó opciót válaszd és ott a készenléti számlap lesz az.
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy az AOD-t hogyan tudom aktivizálni a GT-sport órámon. Tudom, hogy az akku teljesítményét befolyásolja
ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá. Előre is köszönöm a segítséget. -
nOvOp
senior tag
Igen, azt tudom, de ott csak megmutatja és nem lehet módosítani vagy kiválasztani. Vmiert betesz egy Sport Health Manual-t. Ami szerintem az iphone egészség appja. Oké, picit csaltam, mert egy honor band 5 eszközről és egy i7-ről van szó, de nekem az i8-cal rendben megy a gt-m, ott nem dupláz. És mindent ugyanúgy állítottam be a két telefonon. Az i8 esetében a forrásnak csak a gt van megjelölve, de az i7 esetében ott van ez a Manulal.
-
nOvOp
senior tag
A lépésszámlálás forrását iphone-on hol lehet módosítani az egészség appban?
-
válasz
gzbotii #3539 üzenetére
Ne legyen igazam, de azzal is lehet probléma, sőt, akár sok más típussal is.
Ha tudod, próbáld ki más gyártójú telefonnal is az órát.
Mivel korábban gyakran cserélgettem a telefonjaimat és mindig váltottam gyártót is, erősen megtapasztaltam, mennyire függ attól is a kapcsolat milyensége és minősége. -
gzbotii
nagyúr
Azóta is folyamatos kapcsolati problémákkal küzdök, gyakran megszakad a jel úgy is, hogy az óra a telefon közelében van - ha kapcsolat megszakadt, akkor magától nem csatlakozik újra. Csak ha megnyitom az appot és onnan
A telefon egy Redmi Note 9 Pro, Android 10 (MIUI 12.0.4), Bluetooth 5.0
Már azon gondolkodom, hogy visszaküldöm inkább az órát és veszek egy GT 2-est.
-
gzbotii
nagyúr
Igazából ha megszakad a kapcsolat akkor nem csatlakozik újra magától most sem...
Ahogy nézem, ez az app annyit csinált, hogy a telefon BT beállításai között is listázva van a telefon. De nagy különbséget nem látok ezen a téren.Mindegy, nagyjából működik, aztán még meglátom
Amúgy 3 napja lett az óra feltöltve először 100%-ra, most 68-on van. Igaz, volt 3 workout benne (séta, bicikli) amit végig trackelt + csukló emelésre ébreszti a kijelzőt, gondolom ez sokat hozzátesz. De még így is kiváló, egy Apple Watchhoz képest.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #3532 üzenetére
Most kipróbáltam - két szobával arrébb mentem, és jött is az értesítés, hogy lecsatlakozott.
Itt ülök a telefon mellett már 10+ perce és még mindig nem csatlakozott újra.Az óra pedig továbbra is ezt mutatja:
Health app meg:
Lehet ez azért, mert most a Bluetooth scanner appal párosítottam? Értesítések pont úgy megékeztek, amíg a Bluetooth scanneren kersztük volt párosítva...🤔
-
nOvOp
senior tag
válasz
gzbotii #3527 üzenetére
Alapból a telefon megtalálja az órát BT-n keresztül, de mindig voltak újracsatlakozási problémák. Amikor ezzel az appal csatlakoztattam a telefonhoz, utána már nem volt ilyen gond. Nem tudom megmondani, hogy mit csinál, de nekem működött. És azután is, hogy letöröltem az appot.
-
nOvOp
senior tag
válasz
gzbotii #3523 üzenetére
Nekem ez bevált.
#2579 Dimond G -
AtHoS
nagyúr
válasz
gzbotii #3523 üzenetére
Ezt telefonon kell matatni, nem az órán. Nálam ilyen akkor szokott előfordulni, ha jelentősen hosszú ideig van leválasztódva a telefonról, egyébként auto újrakapcsolódik.
Sajnos új Android esetén root nélkül nem lehet pl. Tasker-el BT-t ki/be kapcsolni (ez megoldja az újracsatlakozás kérdését), így kézzel kell ezt kapcsolgatni vagy a Health szoftverben ezt megtenni.
-
gzbotii
nagyúr
Arra van opció, hogy ha megszakad a kapcsolat a telefon és az óra között, akkor automatikusan újra csatlakozzon hozzá?
Kimegyek pl az udvarra, a garázsba, jön az értesítés, hogy megszakadt a kapcsolat, visszajövök a házba, és egy óra múlva veszem észre, hogy továbbra sincs csatlakozva.
-
válasz
Nyugger001 #3519 üzenetére
A feleségemnek Androidos (Honor) telefonja van, megnézem majd az esetleges hibalehetőségeket. (Ritkán lehet lenyúlni tőle...
)
-
Nyugger001
csendes tag
Szia,
Sajnos nem állandó a hiba előfordulása ezért vagyok tanácstalan.
Huawei P20 lite telefonom van. Hol kellene kezdeni a vizsgálódást és
mit kellene megnézni? Az értesítést ha jelzett az óra elolvasom, a törlésre nincs gondom mert ha akarom ha nem az órán kis idő után
magától törlődik,hozzáse kell érnem.Persze sokszor van olyan ,hogy
az órára el se jut az üzenet csak a telón tudom elolvasni.Nem látom
milyen összefüggés van a jelenségek között.Írod ,hogy a hiba esetleg függhet a töléstól is.A telefonon vagy az órán gondoltad?Szerinted
itthon is ki lehet deríteni a telefon hibáját?Ha tudsz (tudtok)tanácsot adni örömmel veszem,mert szeretném ha összehangolódnának a
szerkentyűim.Neked köszönöm a gyors tanácsot ,igyekszek utánajárni
a megoldásnak.Persze ha van más ötlet azt is szívesen veszem.
További szép napot . -
válasz
Nyugger001 #3516 üzenetére
Szia,
Ha nem kap meg értesítést az óra, azt első körben a telefoni oldalon lenne érdemes vizsgálni.
A tárolás az elolvasástól és a törléstől is függ. -
Nyugger001
csendes tag
Üdv: Azt szeretném kérdezni,hogy mit lehet tenni ha csak néha kapom meg a levelezésemet.A vibert talán mindíg, de a gmailt,az outlok-ot az smst az emailt is csak elvétve. Arról nem is
beszélve, hogy a megkapott értesítést nem tárolja az óra .Pár perc után mintha soha nem lett volna úgy eltünik.Az órám egy Huawei watch gt sport .Három hete van meg, a levelezést kivéve teljesen elégedett vagyok vele.Mit gondoltok, először esetleg szakszerviz vagy kérhetek cserét? Kíváncsian várom a véleményeteket . -
gzbotii
nagyúr
Kérdés: olyan opció van, hogy ha egy értesítés érkezik, akkor ne csak rezegjen, hanem be is fel is ébressze a kijelzőt?
Menüt átnéztem, nem találtam hasonló beállítást. -
gzbotii
nagyúr
Szuper, köszönöm
Tegnapelőtt vettem, tegnap meg sikerült jól odakoppantanom egy ajtóhoz... tok meg fólia nem az én világom, úgyhogy ez megnyugtató.
-
gzbotii
nagyúr
A régebbi tulajoktól kérdem: a kijelző, keret/váz mennyire hajlamos a karcolódásra, mennyire kell ügyelni rá?
-
nOvOp
senior tag
válasz
a.t.t.i. #3507 üzenetére
Nincs számlap feltöltésre lehetőség, csak azok közül választhat, amiket alapból az óra tartalmaz. Meg azt hiszem nem lehet zárolni az alkalmazást, így ha az órán lévő "Telefon keresése" funkciót választja, akkor az nem fog működni, mert az iphone egy idő után nem futtatja a megnyitott programokat. De ettől még az üzenet értesítések működnek. Illetve az órán az időjárás, csak akkor frissül, ha megnyitja a programot. A háttérben nem (lásd az óra keresés funkció miatt). És emiatt az egyéb adatok is a programban akkor frissülnek, amikor megnyitja. Emiatt reggelente kicsit várni kell pl. az alvás adatok betöltésére. Viszont szerintem jobb a kapcsolat iphon-on.
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok. Kollegam venne ilyen órát, Ios-en van valami funkció vesztés, ami ott bem működik?
-
Szpisti
addikt
válasz
gzbotii #3505 üzenetére
Én a Viber ikont hiányolom. A csuklóemeléses funkció nem pálya nekem, mert mert a munkában tgk-t vezetek meg pakolok, és folyamatosan bekapcsol kormányzástól meg pláne. Így 5-6 nap alatt lemerült. Kikapcsolva (csak gombnyomásra élet) 17-18 nap is megvan egy töltéssel...
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Ma megjött az óra, kb két órája használom.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro-val van külön ikon FB Messenger, SMS, GMail. Slack ikon nincs sajnos, amit sajnálok.A csuklóemelésre ébredő kijelző elég jól működik.
-
gzbotii
nagyúr
Annak esetleg van jelentősége, hogy a Huawei Health appban milyen régiót regisztrálok - vagy ezzel nem is lehet trükközni?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Most gondolkodom egy ilyen óra beszerzésén - Mi Band 4-et váltana.
Az értesítési rendszer lett updatelve, vagy továbbra sem jelzi, hogy melyik apptól jött az értesítés (Messenger, Slack, GMail, etc)?
Pár videóban láttam olyat, hogy GMail ikon van, más nincs, etc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest