Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella80_
tag
válasz
pajorgergo #3298 üzenetére
melyik típus?
-
Bella80_
tag
válasz
pajorgergo #3296 üzenetére
Biztos, hogy jobban megéri azonban 35 ezer Ft-ért megvan ez az óra, többet sajnos nem tudok rá szánni, vagy esetleg kínából tudom ugyan ennyiért megrendelni az amazfit gtr 47mm órát, de arra nincs gari
-
válasz
Bella80_ #3294 üzenetére
Szia,
Adott a magyar nyelv. (Nem tudom, mennyire kell problémás forrásból vásárolni valami nagyon szélsőséges régióba szánt verziót, hogy ne tudja.)
A Xiaomi passz, azzal nincs tapasztalatom, de ha a szoftvere rendben van és a beállítások is jók, akkor csak nem lehet gond. -
Bella80_
tag
Sziasztok! Huawei watch gt classic órát néztem ki a férjemnek. Érdeklődni szeretnék, hogy az óra magyar menűs-e, illetve xiaomi redmi 4x telóval mükődik e?
A másik óra ami nagyon tetszik amazfit gtr 47mm, de az angol nyelvű és drágább is -
left177
csendes tag
válasz
pajorgergo #3292 üzenetére
Igen, kell. Én nemrég ügyintéztem ilyesmit.
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok, kérdésem lenne.
Garanciális ügyintézéshez kell számla?
Használtan vettem az órát, sorozatszám szerint még garanciális, és el tervezem adni (MagicWatch 2 érkezik helyette jövő héten). -
Nikaré
őstag
Frissült a Health
11.0.0.517
AppGallerySutPet
Hátha segít ez neked. -
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Mostanában észrevettem hogy feszt eldobja a BT-t a watch gt-m. Van erre valami megoldás? A teló egy Xiaomi Mi Mix 2, előző redmi 4 prime-al nem tapasztaltam ilyet.
-
mrgold
tag
Köszi a biztatás vlesi69 & pajorgergo
-
mrgold
tag
Sziasztok!
Vajon megéri még megvenni az órát így 2021 küszöbén (30 körül)? Talán másik alternatíva? A mikrofon/hangszóró páros nem izgat...
Köszi Nektek! -
Nikaré
őstag
Van friss Health.
11.0.0.512 -
mrgold
tag
Sziasztok!
Ezt a verziót ismeri valaki, van tapasztalat róla? Kedvező az ár...
[link]
Ti milyenre cserélnétek a szíjat, ha a zöld nem tetszene?
Köszi. -
soundman1
senior tag
A Xiaomi telómat a családban továbbadtam, és most egy pár napja már egy Huawei telóval tesztelem a GT-t. Eddig hibátlan, nem kellett védetté tennem az appot, nincs Bluetooth leakadás, minden értesítést megjapok és látom a fizetős, kategóriákba rendezett számlapokat is.
Végre vannak használható számlapok! Jó lesz ez, főleg, ha átállok HWM 2-re, már készül a karácsonyi ajándék. 😁
Remélem a 2-es szériára lesznek alkalmazás elérések is.Ezt papolom régóta, csak foglalják értelmetlenül a helyet mástól a rendszer "beégetett" számlapjai.
-
quasimidi
aktív tag
Az óraszámlap letöltési lehetőségek soha nem látott magasságokba szöktek: kategóriák vannak, napi új számlapok (fizetős/ingyenes). Tökjó!
-
kerobi
senior tag
Sziasztok. Azt az időnként tornázó kék figurát hol lehet kikapcsolni?
-
Atheneee
újonc
válasz
fornettisuti #3253 üzenetére
Köszönöm az ötletet, végül egészen triviális volt a dolog, nagyon butuska vagyok szerintem. Azért leírom, hátha másnak egyszer segítség lesz. Megvolt a telefon újraindítás, az óra újraindítás, kézi szinkronizálás, Bluetooth eszköz leválasztása, egyszerűen minden, de nem tért magához az óra. Amikor írtam ezt a számlapos felfedezést, akkor kaptam a fejemhez. Ha hosszan rajta tartom az ujjam a számlapon, akkor az adott számlaphoz jön a kis fogaskerekes beállítás gomb. Ott kellett átváltani az időzónát. Valamelyik közép-európai lett a nyerő végül. Köszi köszi mindenkinek!
-
Atheneee
újonc
Na, most kipróbáltam valamit, másik számlappal jól hozza, de visszarakom az eredetire, amivel használtam és újra rossz. Fogalmam sincs, hogy mi a baja
de legalább átmeneti megoldásom van már, csak ritka idegesítő :'(
-
Atheneee
újonc
Nekem is Huawei a telefonom, és mégsem áll át az óra :'( De köszönöm szépen a választ.
-
Atheneee
újonc
Sziasztok! Van esetleg valami trükkje annak, hogy az óraátállítást hogyan és mikor követi le az óra? Nekem Huawei Watch Gt 2-m van. A kézikönyvben azt írja, hogy a telefon időbeállításához alkalmazkodik, ennél fogva nem is ír egyéb jedi-trükköt. Márpedig a telefonom átállt, az órám viszont nem. Előbb leválasztottam az Egészségből, majd újra, de nem oldotta meg. Ezután a Bluetooth kapcsolatokból távolítottam el, majd párosítottam újra, de az sem. Aztán az órát indítottam újra, de maradt a nyári időszámítás. Van ennek valami trükkje? Előre is köszönöm szépen.
-
Nikaré
őstag
Meglepő, de megint dobtak ki új számlapokat!
Vannak köztük egész jók. -
adamcsik
aktív tag
Sziasztok! Honnan tudtok számlapokat vásárolni?
Illetve hol jöttek ki új óraszámlapok? -
soundman1
senior tag
válasz
left177 #3243 üzenetére
És a jobb csuklódón mér? Más GT órája a te bal csuklódón mér? Ha igen, akkor mégis csak a szervizben kellene érdeklődni, cserét kérni, mint hibás készülék.
Adjanaka szervizben egy GT-t vagy viszel valakit az órájával és ha az az óra mér, akkor nem szabadna elutasítaniuk. -
soundman1
senior tag
válasz
pityexx #3239 üzenetére
Ha kézfemelést bekapcsolod feléled, ha kikapcsold, csak rezgéssel jelzi az értesítést. Nem lehet állítani, vagy így, vagy úgy használod.
left177: Eddig csak tetoválás esetén panaszkodtak hasonló problémáról. Tetkón nem tud mérni szinte semmit a szenzor. Erős szőrzet és az izzadtaság is bezavar a mérés pontosságába.
Esetleg más user watch GT-jével kellene próbát tenni, de azt írod a jobb csuklódon meg mér a szenzor. Az alvásmonitorozás is ezért nem működik nálad balon, jobbon jó lesz. -
pityexx
csendes tag
Sziasztok!Valahol be lehet állitani,hogy az értsitéskor a kijelző is villágit a rezgés mellet?
Előre is köszi! -
scabi78
senior tag
Vásárolt valami számlapot? Mi van akkor ha megveszek 10-et de az órára csak 3-4 db megy fel? Gondolom a telefon eltárolja amit megvettem és nem kell majd újra megvenni
-
left177
csendes tag
Nemrég jött vissza az óra a szervizből. A kijelző nem akarta már érzékelni az érintést. Kicserélték az elejét és a hátulját is, ezzel együtt a kijelzőt is.
Az első reggel azt vettem észre, hogy nem mérte az alvásom éjjel, pedig engedélyezett volt a funkció. Kiderült, hogy a pulzusom se hajlandó mérni. Vissza is vittem, bevették. Egy hét múlva vissza kaptam (ma), hogy hibátlan az óra a műszeres mérések szerint. A boltban, a József körúton, még ki is próbálta a srác a pulzus mérést. Persze neki ment. Kifelé, miután felvettem az órát én is rápróbáltam. Hát nekem meg már nem ment. Mentem is vissza. A kolegína kezére került az órám és neki is mért rendesen. Szórakoztam azóta vele és kiderült, hogy a bal csuklómon nem hajlandó mérni. Persze ott hordom az órát...
Mielőtt szervízbe került addig gond nélkül mért a bal csuklómon is.
Szívesen veszek ötleteket, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni!
Köszi 😊 -
scabi78
senior tag
Új számlapok jöttek ma, és van köztük jó is.
-
sharp4
őstag
Watch gt Pro 2 verziót használja már vki?
-
csursan
csendes tag
Hali !
Messenger hívást nem jelzi az óra.
Van rá megoldás? -
scabi78
senior tag
Ma is jött új számlap
-
quasimidi
aktív tag
Nálam mókolás-mentes gyári Health van és jópár új számlapot látok, amit meg lehet vásárolni.
-
left177
csendes tag
10.1.2.553 a verziója a healt appnak. Huawei a telefon.
És magyar id-s -
plaszy
őstag
Nekem sincs ilyenem.
-
soundman1
senior tag
válasz
left177 #3214 üzenetére
A múlt héten még nem ilyen volt. Egyébként is ezeket a szerverről tölti le, lehet, hogy 10 perc múlva mást látunk.
Nálam a Vásárlási előzmények menü nincs is és teljesen más számlapokat látok (minden a legfrissebb).
ATelepítés kezelő üres, nálad miért van egy 1-es szám ott? -
Pítőr
aktív tag
Sziasztok. Valaki tud segíteni abban, hogy hogy kell az órát beállítani, hogy működjön az aod és kézfelemelés egyszerre!? Köszönöm.
-
SutPet
aktív tag
-
soundman1
senior tag
Tulajdonképpen minden jól működik rajta, van AOD funkció, magyar nyelv is?
Megnéztem, a 2019 november utáni 6 db frissítéstől nem jött semmi érdemi javítás vagy funkció, nekem csak a gondom volt onnantól a kékfog csatlakozással.
Attól, hogy kínai régiós jönnie kellene a frissítésnek?! -
tl-x
addikt
Reggel arra ébredtem, hogy újraindult az óra és 0:00 volt az idő rajta. A beállítások megmaradtak, telós kapcsolódás után az idő is visszaállt. Még, jó hogy nem időre keltem ma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest