- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz sirály69 #889 üzenetére
mert titan? Nem tűnt fel, hogy a kaucsuk szíjas és a titán között mekkora az árkülönbség? Amúgy sajnos ez a mattított titán szart se ér. Kb 15 szor volt rajtam és a középcsaton már látszik a kopás. A tissot órámon évek alatt nem lett ilyen, pedig csak egy párszázezres óra.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
gyuri2008
veterán
A gt3 pro 43mm-es fehér kerámia típusnak mennyi akkuidőre lehet számítani?
-
p2pp
őstag
Nagy dilemma előtt állok.
Ezt vegyem vagy az egyel újabb generációt?
Sok eSim hívás lenne sok értesítéssel, túrázással, biciklizéssel használva.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Lortech
addikt
Másnál nem rontotta el a legújabb frissítés a GPS-t? Kb. 1 percet várni kell minden workout előtt, telefonos kapcsolat ide vagy oda. Frissítés előtt soha nem kellett várnom 5-10 másodpercnél tovább.
Először fordult elő az is - szintén frissítés után pár nappal -, hogy nem működött az alvás monitorozás, 0 percet hozott ki egyik reggel.Thank you to god for making me an atheist
-
bébi67
aktív tag
https://a.aliexpress.com/_mNhgvN4
-
ramzess
csendes tag
Sziasztok tegnap kaptam egy emailt mehetek az óráért meg lett javítva.a papíron az állt az alaplap lett cserélve,meglátom meddig bír ki most az aku
-
laca71
aktív tag
Sziasztok ! Véleményetek szerint mennyi lehet egy újszerű állapotú Huawei watch gt 3 pro ,szürke szíjjal ,a reális eladási ár..?
-
Zototh64
őstag
válasz koxmatyi #883 üzenetére
Nem mondanám általános hibának.
Ez a föld és a műholdak mozgásából, a légköri viszonyokból adódik amihez párosul egy gyengébb GPS modul (olyan kis helyen mint az óra ilyen hardver fér el).
Kamionoknál is mikor bejött a GPS-es nyomkövetés voltak ilyen anomáliák, hogy hétvégén áll a telepen, a GPS szerint pedig 150-200 métert mozgott hasonló rajzolattal.
A telefonokban már ezt orvosolták.
Legalábbis most ránéztem a tegnapi napra, a Samsung Healt is ment és a Cynax is, ezek már nem csináltak ilyen rajzolatot.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz koxmatyi #881 üzenetére
Ilyen.
De ott javarészt beltérben pihentem kicsit.Itt pedig egy útszéli buszmegállóban ültem kb 10 percet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
koxmatyi
tag
Gpst próbálta valaki,hogy neki az állásnál számol-e métereket még és visszanézve az appban összevisszaságot mutat-e,csak mert ha mindenkié ilyen szar akkor nem küldöm gariztatni
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Milyen töltöadaptert kell venni az órához?Hány wattos az ajánlott? Köszi
-
koxmatyi
tag
Gps ugyan olyan szar maradt, álló helyzetben számol hozzá métereket,ez a frissítés nem oldotta meg a problémát
-
fatality9107
újonc
Ma teljesen behalt már töltést fel se vette frissítés után.
-
kenwood
veterán
válasz Lackooo84 #868 üzenetére
Vibert en mar jo ideje nem hasznalom, csak fel van telepitve,de multheten ket kulonbozo belso (ertsd a fejlesztoktol erkezo,spam) privat uzenet ertesiteset 1-2 orankent ujra megjelenitette az ora. Mivel mas app nem csinalt ilyet,en magara a viberre gyanakszom,mint hibaforras.
Szerintem le is torlom, van ezer jobb alternativa a vibernel.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Lackooo84
nagyúr
Viszont az SpO2 mérés biztosan jobb lett. Eddig állandóan kaptam az alerteket, hogy túl alacsony az SpO2-m ilyen 86%-okat mért állandóan. Mértem manuálisan párat, úgy is annyikat mért. Közben feltettem az ujjamra az SpO2 mérőt az meg 95-98%-ot mutatott, miközben az óra teljesen más rossz alacsony értékeket. Ez úgy néz ki az update után megjavult, most szinte mindig ugyanazt méri 1%-os eltéréssel, mint az ujjas SpO2 mérőm.
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Hát viber hívás kijelzés még mindig nincs (csak a nem fogadott hívásról ). Nem értem ezen mi olyan nehéz, hogy megoldják. Nekem nem merül jobban, akinek igen annak beakadt valszeg vmi app.
[ Szerkesztve ]
-
koxmatyi
tag
válasz fatality9107 #866 üzenetére
Nekem ilyen problémám nem volt,de viszont az edzésnél a fele kalóriát mutatta mint eddig szokta
-
fatality9107
újonc
Az normális dolog egy éjszaka 60 %ról csutkára lemerül a frissítés óta? 😂 Gyári visszaállítás után.
-
Zototh64
őstag
Jó reggelt!
Este jött egy frissítés.
GT 3 PRO-AB0.
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
kenwood
veterán
válasz Ren Hoek #829 üzenetére
A pro is produkalja. Az a fura,hogy olyan poziciokban is csinalja, amikben maskor nem hibazik, igy en inkabb sw,mint sensor hibara gyanakszom.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
sirály69
őstag
Eredeti szijjat hol lehet venni az órához?
Szerver Hosting Debrecenben
-
bakterka
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a Huawei Egészség alkalmazásból hogyan lehet kinyomtatni a vérnyomás,EKG és pulzus adatokat?
Köszi! -
zsole84
senior tag
Az én órámon egy karc nincs eddig ( kopp kopp), pedig csak fürdésnél veszem le, a titán szíj/üveg hibátlan 1,5 ev használat után. ( Nyilván nem kőfaragó vagyok,de azért kapott már 🙂) Nekem megérne újra+40-et a szíj, mivel még évekig marad. ( pl. az uj széria nekem semmi pluszt nem ad, ráadásul a mostani jobban tetszik)
-
Zototh64
őstag
-
kenwood
veterán
Azt nem tudtam, hogy konnyebb. Hasznos info. Tartossag erdekes kerdes, mert sok hasznalt hirdetest lattam,es nemelyik elegge le volt harcolva, pedig nincs regota piacon a 3-as sorozat.
Mondjuk egy kofaragotol tobbet is kap,mint egy ugyvedtol a szij.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Lackooo84 #834 üzenetére
Koszi, meg annyi kerdesem lenne (mindekihez), hogy a Titanium szijas Huawei orak miert ilyen orult dragak ? 40 ezerrel olcsobban mennek a bor/muanyag valtozatok. Ennyivel jobb lenne tizezres Spigen rozsdamentes acelnal is a gyari Titanium szij ? Esetleg valami best buy alternativa?
[ Szerkesztve ]
-
-
ramzess
csendes tag
Elfogadtak a reklamaciot a papirokba beirtak hogy hosszuido tesztelest kernek .nem tudom hogyan fogjak tesztelni ha leteszik az asztalra akkor nem hinnem hogy nagyon le fogjak tudni.o dolguk oldjak meg 30 napjuk van ra ha nem fogjak tudni akkor a penzt visszaadjak, vagy ujat kapok,ezt boltban mondtak .
-
ramzess
csendes tag
válasz Lackooo84 #837 üzenetére
Hello koszi a gyors válaszokat.igen 2 ev gari van hozza ugyhogy van meg 1 evem.megprobalom bevinni a boltba ahol vettem,mit mondanak NAY ba vettem eleg jo bolt ahhoz hogy ne tudjak megoldani a problemat. Ha nem megnezem a papirokat reklamacio eseten a Huawei ahogy irtad es felveszem veluk a kapcsolatot.
-
Lackooo84
nagyúr
Én nem tapasztalok ilyet, kb 10 nap az üzemidőm állandó pulzus és alvás és mindenfigyeléssel. Ha 2 éven belül vagytok akkor cseréltessetek akksit gariba. Huaweit fel kell hívni és küldenek érte védődobozos futárt. Szíjat levehetitek, hogy ne csesszék össze, elég csak az órát küldeni.
-
ramzess
csendes tag
Sziasztok szép napot, kérdésem lenne ,kb1 éve hogy vettem egy GT3 pro okosórát.meg vagyok vele elégedve ,de úgy 1 hónapja észrevettem hogy az aksi nem bír annyit amit ezelőtt. Már csak alap funkciokon megy ami a alvás és a mozgás ez a 2 a többit kikapcsoltam. Akkor is fokozatosan merül le .volt nektek ilyen probléma vagy csak nekem csinálja?úgy 3 naponta töltöm fel .válaszokat előre is köszönöm.
-
kenwood
veterán
A watch 3 pro es a GT3 pro titanium szijja megegyezik ?
-
Ren Hoek
veterán
Nekem az GT3-on simán működött, csak nem mozgattam közben a kezemet, és egyhelyben ültem.
Amúgy elég adhoc, őszintén fogalmam sincs mit mér... direkt amikor atom ideges voltam a volt főnököm miatt, meg egy ordibálós telefonálás közben, akkor normál szintet mért, és nem tért el nagyon az előző nap értékeitől ami full chilles hétvége volt.
Persze lehet a Watch D ebben jobb. Gondolom legfrissebb Sw van fent.
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Watch D tulaj lettem, és nem találom a megfelelő topicját. Az automatikus stressz szint mérést nem tudom beállítani. Mindig azt irja, kalibracio sikertelen( 11 kerdesre kell valaszolni kozbe)
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok!
A sima GT3-nak nem talaltam a topikjat (vagy csak en vagyok bena).
Igazabol a Pro-hoz is szol a kerdes.
Azt vettem eszre hogy a sima GT3 bizonyos helyzetekben nem ebred fel random a rais-to-wake-re. Pl fekve van hogy 2-3x erosen el kell forditanom a csuklomat. Maskor jol mukodik, kb az esetek 90%-ban, de ez igy nagyon tre. AOD modban is ugyan ez.Ez valami hw vagy sw hiba lenne?
A GT3 Pro-ban ez jol mukodik mar? -
sarkan
aktív tag
Használja valaki Pixel 7 -tel a GT 3 Pro órát? Most akarok telefont cserélni és ez lenne az egyik amit megvennék, mármint a Pixel 7.
-
pdave
aktív tag
válasz koxmatyi #820 üzenetére
nekem fém szíj van fent, erre nem is gondoltam, hogy bezavarhatná, bár írod, hogy ugyanúgy rajzolja szilikonnal is, azért rápróbálok.
A GT2-n is fémszíj volt szinte azonnal a vásárlás után, 2 évig.gyuri2008 ha belenagyítok, akkor látni igazán, itt pl a Szakadás-árokban voltunk, nem egy mély kanyon, és így nézett ki a viszonylag egyenes túra a kanyonban:
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
koxmatyi
tag
Szia
Nekem volt par gt3 prom egyik sem csinálta ezt,de most ami van elkezdte ugyan ezt csinálni (emagos vásárlás)
De nem tudom hogy az utolsó frissítés előtt is ilyen volt e
(Én azt hittem azért csinálja mert rátettem a fém szijat,csak másik szijjal azóta még nem próbáltam)[ Szerkesztve ]
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki az órát kirándulás/túrázás trackelésére? Én leginkább a jobb gps miatt váltottam a gt2-ről a gt3-ra, mert az utóbbiban már kétsávos gps van, de továbbra is pontatlan, ahogy van egy kis sziklafal, már ugrál fel-le, de a legrosszabb, amikor megállunk pihenni, és egy helyben ülök, mint p a mellékelt képen kb 15 percet, folyamatosan megyek az óra szerint. Ez másnál is ilyen?
Ismerősöm apple watch-a nem csinálja ezt (meg a szurdokban se ugrál fel-le, tönkretve a teljes túrán megtett szintkülönbséget). Nem akarok és nem fogok apple cuccot venni, de rohadt bosszantó, mert nincs akkora árkülönbség azért a két termék között.
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
s_zoltan
csendes tag
válasz gyuri2008 #816 üzenetére
Mikor megjelent az iPhone 11 én akkor vettem a Media Marktba egyet webshopba s a posta hozta ki. A kis MMs karton doboz sértetlen volt. A telefon dobozán viszont egyből feltűnt, hogy a kis fehér biztonsági ragasztó szalagokat már elvágták, de maga telefon sértetlen volt mindene megvolt rajta a fólia stb. Pár másodpercig pánikoltam, hogy jaj bontott telefont kaptam de mikor kinyitottam benne volt a garancia levél meg egy mellékelt MM-os levél, hogy ők bontották ki a garancia miatt. Azóta is működik szuperül.
-
gyuri2008
veterán
A Media-Markt üzletből online-on vásárlás.Vett már át terméket,amit a posta hoz ki?
Ha igen tapasztalt valaki már olyat,hogy bontott vagy sérült volt a csomagolás?[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Mi a legújabb sw.?
-
Celithrandi
addikt
válasz szkorhetz #810 üzenetére
az értékét 30 év alatt egy olcsóbb tissot quartz is elveszti, persze az okosóra előbb ebben igazad van. Ami meg értékálló óra az meg minimum 10szet ennyibe kerül, de inkább 30szor és évente viheted 50-100ezerért rendberakatni. Tehát ez a 250ezres ár inkább nekünk magyaroknak sok és nem alapvetően sok. A 27%áfa pedig tetézi ezt.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
szkorhetz
őstag
válasz Celithrandi #809 üzenetére
De az 30 év múlva is óra marad, ez már kevésbé, így sose mérnék egy okosórát egy quartz órához.
-
Celithrandi
addikt
válasz Lackooo84 #808 üzenetére
230-250 ért már elérhető itthon. Amúgy az anyaghasználat és kivitelezés nem olcsó dolog. Egy jobb anyagokból összerakott quartz óra sem olcsó.
-
kbadam83
senior tag
válasz Celithrandi #804 üzenetére
3 hete használom a Huawei Watch Ultimate Expedition black verziót. Én imádom, bár használatilag teljesen ugyan az, mint a GT3 Pro, de a prémium minősége az aztaku......
-
Celithrandi
addikt
csak dupla az ár. Én búvárkodom, viszont a szíj vagy karra vagy búvárruhás karra idomítható, így a titán merüléshez fixen nem jó, a kaucsuk pedig kérdéses hogy max álláson megfelelő e, tehát sajnos a szíjat cserélgetni kell mindenképpen. Persze kivétel ha trópusokon merülsz búvárruha bélkül, akkor nincs gond.
-
őstag
válasz Celithrandi #804 üzenetére
Bevállalnám már csak a kinézete miatt is, de háromszoros áron azért nem. Prémium minősegű. Majd lejjebb megy az ára, bár nem buvárkodom.
-
Celithrandi
addikt
Mint GT3 Pro tulajoknak nektek mi a véleményetek a Huawei WATCH Ultimate -ről ami pár hónapja jött ki? Nézegetem egy ideje, de egy picit túlárazottnak gondolom. Igaz mint teljes értekű búvár computer már annyira nem rossz az ár, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...