Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
siva
aktív tag
Nekem emagos már 2 napja frissült
GT3 PRO BFA
ODN-B19 -
mycso
veterán
válasz
Black_Raven #497 üzenetére
Én igazából ezt az 1 funkciót hiányoltam (annó említettem is, hogy a gt2-ben benne volt), hogy a zseblámpa normális fényerővel világítson.
Ezt most megoldották, más érdemleges újítást én sem találtam benne.
-
kbadam83
senior tag
válasz
Black_Raven #497 üzenetére
Azért írtam korábban, nem zavar ha én maradok a 2.1.0.399-n, mert érdemleges változás szinte 0
-
kbadam83
senior tag
válasz
Black_Raven #493 üzenetére
Milyen régiós a tiéd, hol vásároltad?
-
kbadam83
senior tag
Elég sokat olvastam külföldi fórumokon, és rengeteg régióba nem érkezett még, meg a frissítés! Mondjuk a romániai felhasználok pont már megkapták. De egy cseppet sem kesergek emiatt, mert bárhol olvasom nem sok érdemleges változás történt, így én tökéletesen elvagyok a 2.1.0.399 sw-vel a jövőben is
-
O.CS
aktív tag
Van itt a csoportban olyan aki Apple Watch-ról váltott erre az órára?Ha igen, akkor nem bánta meg?
-
kbadam83
senior tag
Szerintem fog az frissülni csak idő kérdése, az elején simán lehetett, hogy az EKG funkció engedélyeztetés miatt volt visszatartás a Román régióssal, hallottam már ilyenről más eszköznél is.
-
kbadam83
senior tag
Az enyémen ez van jelenleg : 2.1.0.399
-
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy gondolkodom egy Watch GT 3 vásárlásán! Olvastam itt, hogy vannak gondok az emagos órák frissítésével, ez csak az emagos órákat érintheti vagy esetleg az Alzást is! Hogy tudnám kiszűrni, hogy ne legyen ilyen gond? Nekem elég a sima GT3 Elite.
Köszönöm -
fear2
tag
Hali!
Olvastam,hogy másnál sem jön át a telefonról az ébresztő az órára.
Van már rá megoldás?
(nem akarok több helyen is ébresztőt állítgatni, telefonon+egészségbe+órán, csak a telefon saját ébresztőjét használom.)
Alanyok: Xiaomi Mi11 + Huawei watch gt 3 (nempro)
(bezzeg Huawei P20 + watch GT-n simán ment, még jó,hogy előre megyünk )
Köszi.
-
csabai022
tag
Megjött a Harmony 3 most települ!
-
csabai022
tag
válasz
Black_Raven #453 üzenetére
Az órával való fizetési lehetőség.
-
kbadam83
senior tag
Csak nehogy elbaszarintsanak a szoftverbe valamit, ami után már nem lesz ilyen szuper
-
Zototh64
őstag
válasz
Black_Raven #453 üzenetére
Nincs például, mondjuk egy vérnyomásmérés esetleg.
Bár azt is kb annyit használnám, mint az EKG-t, havonta 1-2 alkalommal mikor eszembe jut, hogy nézzük mit mutat.
Teljesen jó, és jól működik az óra.
Csakhát az újdonság.[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Most eset le, hogy nekem miért merül pöppet jobban mint másoknak
Fullra tetovált a csuklóm és valószínű többszöri mérésekre sikerül neki adatokat rögzíteni
-
csabai022
tag
Lassan csak megérkezik [link]
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok! Múlt hét péntek óta használom. Valaki esetleg tapasztalata azt, hogy ha feltöltöm 100%-ra akkor 2 óra alatt lemerül a ketyere 80%-ig utána viszont szinte semmit nem merül? Nem értem h az első 10-20%ot miért dobja el hirtelen, utána meg tartja sőt alig merül mindenféle egészségügyi 0-24 érzékelés mellett
Előre is köszönöm a válaszokat -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #443 üzenetére
Tehát az 1.1.300-al minden oké?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #441 üzenetére
Nem válaszoltál hanyas verziód van. :)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #439 üzenetére
Az is valami... de nekem az ébresztő hiánya is elég gáz így a nova 5t után... Melyik health verzió van fenn neked most? (ami még jó)
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Igen felraktam az előzőt most. Az értesitések már működnek, az ébresztő nem. Pedig pont azt szerettem hogy a telefon ébreszt, az órán meg kényelmesen kinyomom. Akkor viszont lehet hogy a Honor utolsó frissitése rontotta el. Szinte egy napon frissült az ASW(törölve) az Egészség app(régebbin vok most) és a Honor50 sec.patch.. Ja igen, a telón törölt értesités újra törlődik az órán is, tehát csak az ébresztő nem műxik.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #437 üzenetére
És próbáltad visszatenni az előző verziót? (apkmirroron fent van az összes)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #435 üzenetére
Akkor gondolom nem tudod, hogy melyik app frissült sunyiban.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Lackooo84 #434 üzenetére
Most töröltem az Egészség appot, és letöltöttem az App Galleryből. Meglátom, ha nem jó, próbálok egy régebbi verziót. Nem értem mi a xar lett vele, örültem hogy minden műxik a GT3 Pro-val erre elromlott kb 2-3 hete és semmi nem megy. Se ébresztés a telóról, se üzenetek semmi. Nem tudom mitől lehet..
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #433 üzenetére
Akkor nem frissítem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Zototh64 #424 üzenetére
Biztos nem az óra meg az app, mert a novával megy minden ahogy kell. Próbáltam én már azon mindent, ha nem párosítottam/töröltem vagy százszor, akkor egyszer sem. Ott valami a Honor OS-el lehet, mert van, amikor párosítás után a teló ébresztést jelezte az óra viszont semmi mást, vagy fordítva, jelez minden app értesítést, de az ébresztést nem... (amúgy nekem csak a sima GT2 van nem pro)
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz
Black_Raven #423 üzenetére
Azt tanácsolnám, hogy a Huawei Egészség appot, és ami Huawei specifikus, érdemes az AppGallery-ből letölteni és frissíteni. A guglis appokkal már jó ideje gond van.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Lackooo84 #422 üzenetére
Nem, az a baj hogy eddig minden rendesen ment, most pedig minden elromlott. Amúgy az is lehet hogy a legfrissebb Huawei Egészség appal van a hiba, mert a Google Play rendszerfrissités eddig nem bántotta az óra funkcióit. Viszont GT2 Prón ezek tényleg nem működnek mert volt 1 évig ez előtt.🙂
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #421 üzenetére
Bakker rossz topik... hirtelen azt hittem a GT2 topikban vagyok, mert oda is irkáltam...sry
De akkor jó tudni, hogy a GT3 proval már rendesen működnek ezek nem Huawei telóval, (engem pont az ellenkezője idegesít most a GT2- Honor 50-komboval) mert most szereztem be egyet, nemsoká ideér.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #419 üzenetére
Hát pl TELÓN beállított ébresztésnél nem jelez az óra, ha a telón kilövöm az értesítéseket, az órán nem lövi ki őket stb stb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #384 üzenetére
Ez nem igaz, Honor 50-em van, és közel sem működik minden ugyanúgy, mint a nova 5-ömmel...
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel, lenne egy GT3 pro-m eladásra szánva! Fél éve vásároltam, számla, garanciajegy, papírok minden megvan hozzá, gyári dobozában! Huawei store vásárlás volt! Ha érdekel valakit, írjon s megbeszéljük!
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Sima GT3-al kapcsolatban írok. Direkt azért váltottam a GT2-ről, mert ebben már kétsávos, jobb GPS van (meg egyebek, de ez volt nekem a legfontosabb), de nem érzem, hogy annyit fejlődött volna. Nem tudom, nekem túl nagyok az elvárásaim, és ez ennyit tud, és más is ezt tapasztalja, vagy nektek pontosabb?
Eleve a gps jel megtalálása (1 kivételtől eltekintve, az első vagy második alkalommal pár mp volt) 30-60 mp legalább. A magasságot nem méri pontosan, amikor túráztam, a valós magassághoz képest 6-8 méter eltérés volt, pont a hegycsúcson állva mértem. Amikor trackelek (bringa és kirándulás), akkor nem túl pontos, pl bringánál ilyeneket csinál:
Nem mentem be sem az épületekbe, sem az Állatkertbe biciklivel
Bringánál még elmegy - bár bosszantó - de ha túránál is ezt csinálja, akkor alkalmatlan a trackelésre, egy magashegyi kirándulásnál, ha pont egy meredek/szakadékos részen rak arrébb 3-5 métert, akkor olyan kilengések lesznek szintkülönbségben és távolságban, hogy az alapjaiban értelmetlenné teszi az egész trackelést. -
Ghostface
senior tag
Hogyan tudom kikapcsolni hogy edzés közben az óra ne mondja be 10 percenként hogy eltelt 10 perc mennyi a pulzusom és hasonlók? Sehol nem találom sem az applikációan, sem az óra beállításaiban.
-
sgeza
veterán
Használja valaki az AOD-ot közületek. Nincs veszélye annak, hogy "beég"?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #407 üzenetére
Ezt találtam Reddit-en, kipróbáljuk.
-
topyjo
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #405 üzenetére
A telefon beállitásai között keresd meg a Huawei appot,
bökj rá, és ott legyen az összes értesités engedélyezve. Ne az alkalmazást nyisd meg! -
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Feleségemnek vettünk egy Huawei Watch GT 3 (42 mm) okosórát. Jelenleg iPhone mellett használja, könnyedén tudtunk csatlakozni, frissíteni az órát, de az értesítéseket nem kapja meg. A hívást viszont jelzi. Minden engedélyt megadtunk az egészség appnak, az értesítések is be vannak kapcsolva az egészség appban is. Hol lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei Watch GT 3 Pro esetében a prémium esztétikán és a kimagasló funkcionalitáson van a hangsúly, akár 30 méterrel a víz alatt, akár egy elegáns partin tartózkodunk éppen.
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest