- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
siva
aktív tag
Nekem emagos már 2 napja frissült
GT3 PRO BFA
ODN-B19 -
mycso
veterán
válasz
Black_Raven #497 üzenetére
Én igazából ezt az 1 funkciót hiányoltam (annó említettem is, hogy a gt2-ben benne volt), hogy a zseblámpa normális fényerővel világítson.
Ezt most megoldották, más érdemleges újítást én sem találtam benne.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kbadam83
senior tag
válasz
Black_Raven #497 üzenetére
Azért írtam korábban, nem zavar ha én maradok a 2.1.0.399-n, mert érdemleges változás szinte 0
-
Black_Raven
veterán
-
kbadam83
senior tag
válasz
Black_Raven #493 üzenetére
Milyen régiós a tiéd, hol vásároltad?
-
kbadam83
senior tag
Elég sokat olvastam külföldi fórumokon, és rengeteg régióba nem érkezett még, meg a frissítés! Mondjuk a romániai felhasználok pont már megkapták. De egy cseppet sem kesergek emiatt, mert bárhol olvasom nem sok érdemleges változás történt, így én tökéletesen elvagyok a 2.1.0.399 sw-vel a jövőben is
-
O.CS
aktív tag
Van itt a csoportban olyan aki Apple Watch-ról váltott erre az órára?Ha igen, akkor nem bánta meg?
-
kbadam83
senior tag
Szerintem fog az frissülni csak idő kérdése, az elején simán lehetett, hogy az EKG funkció engedélyeztetés miatt volt visszatartás a Román régióssal, hallottam már ilyenről más eszköznél is.
-
kbadam83
senior tag
Az enyémen ez van jelenleg : 2.1.0.399
-
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy gondolkodom egy Watch GT 3 vásárlásán! Olvastam itt, hogy vannak gondok az emagos órák frissítésével, ez csak az emagos órákat érintheti vagy esetleg az Alzást is! Hogy tudnám kiszűrni, hogy ne legyen ilyen gond? Nekem elég a sima GT3 Elite.
KöszönömGoogle Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Pistakiss
őstag
Szia! Nálam sosem volt ilyen probléma. Galaxsy s22 ultrával használom. Minden funkció tökéletesen működik
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
fear2
tag
Hali!
Olvastam,hogy másnál sem jön át a telefonról az ébresztő az órára.
Van már rá megoldás?
(nem akarok több helyen is ébresztőt állítgatni, telefonon+egészségbe+órán, csak a telefon saját ébresztőjét használom.)
Alanyok: Xiaomi Mi11 + Huawei watch gt 3 (nempro)
(bezzeg Huawei P20 + watch GT-n simán ment, még jó,hogy előre megyünk )
Köszi.
-
Pistakiss
őstag
válasz
csabai022 #466 üzenetére
Köszönöm! Várom!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz
csabai022 #460 üzenetére
Szia!
Vajon a gt 3 is meg fogja kapni?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
-
csabai022
tag
Megjött a Harmony 3 most települ!
-
Zototh64
őstag
válasz
csabai022 #457 üzenetére
Mondjuk igen, ezt kihagytam, bár engem annyira nem izgat.
Telefonnal fizetek mindenhol, amerre járok, az meg mindig nálam van.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
csabai022
tag
válasz
Black_Raven #453 üzenetére
Az órával való fizetési lehetőség.
-
kbadam83
senior tag
Csak nehogy elbaszarintsanak a szoftverbe valamit, ami után már nem lesz ilyen szuper
-
Zototh64
őstag
válasz
Black_Raven #453 üzenetére
Nincs például, mondjuk egy vérnyomásmérés esetleg.
Bár azt is kb annyit használnám, mint az EKG-t, havonta 1-2 alkalommal mikor eszembe jut, hogy nézzük mit mutat.
Teljesen jó, és jól működik az óra.
Csakhát az újdonság.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
kbadam83
senior tag
Most eset le, hogy nekem miért merül pöppet jobban mint másoknak
Fullra tetovált a csuklóm és valószínű többszöri mérésekre sikerül neki adatokat rögzíteni
-
Zototh64
őstag
válasz
kbadam83 #447 üzenetére
Nálam sincs ilyen jelenség.
Mondjuk nem nézegetem és veszem le azonnal amint eléri a 100%-ot.
Utána még általában rajta marad a töltőn sacc fél órát.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
csabai022
tag
Lassan csak megérkezik [link]
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok! Múlt hét péntek óta használom. Valaki esetleg tapasztalata azt, hogy ha feltöltöm 100%-ra akkor 2 óra alatt lemerül a ketyere 80%-ig utána viszont szinte semmit nem merül? Nem értem h az első 10-20%ot miért dobja el hirtelen, utána meg tartja sőt alig merül mindenféle egészségügyi 0-24 érzékelés mellett
Előre is köszönöm a válaszokat -
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #439 üzenetére
Az is valami... de nekem az ébresztő hiánya is elég gáz így a nova 5t után... Melyik health verzió van fenn neked most? (ami még jó)
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Black_Raven
veterán
Igen felraktam az előzőt most. Az értesitések már működnek, az ébresztő nem. Pedig pont azt szerettem hogy a telefon ébreszt, az órán meg kényelmesen kinyomom. Akkor viszont lehet hogy a Honor utolsó frissitése rontotta el. Szinte egy napon frissült az ASW(törölve) az Egészség app(régebbin vok most) és a Honor50 sec.patch.. Ja igen, a telón törölt értesités újra törlődik az órán is, tehát csak az ébresztő nem műxik.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #437 üzenetére
És próbáltad visszatenni az előző verziót? (apkmirroron fent van az összes)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #435 üzenetére
Akkor gondolom nem tudod, hogy melyik app frissült sunyiban.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Lackooo84 #434 üzenetére
Most töröltem az Egészség appot, és letöltöttem az App Galleryből. Meglátom, ha nem jó, próbálok egy régebbi verziót. Nem értem mi a xar lett vele, örültem hogy minden műxik a GT3 Pro-val erre elromlott kb 2-3 hete és semmi nem megy. Se ébresztés a telóról, se üzenetek semmi. Nem tudom mitől lehet..
-
Lackooo84
nagyúr
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
Lackooo84 #426 üzenetére
Amit az előbb írtam, azt mondanám most is.
AppGallery-ből minden Huawei App-ot, és HMSCore-t, és jónak kell lennie.
Tudom, hogy a Honor is Huawei, de akkor is.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Zototh64 #424 üzenetére
Biztos nem az óra meg az app, mert a novával megy minden ahogy kell. Próbáltam én már azon mindent, ha nem párosítottam/töröltem vagy százszor, akkor egyszer sem. Ott valami a Honor OS-el lehet, mert van, amikor párosítás után a teló ébresztést jelezte az óra viszont semmi mást, vagy fordítva, jelez minden app értesítést, de az ébresztést nem... (amúgy nekem csak a sima GT2 van nem pro)
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz
Black_Raven #423 üzenetére
Azt tanácsolnám, hogy a Huawei Egészség appot, és ami Huawei specifikus, érdemes az AppGallery-ből letölteni és frissíteni. A guglis appokkal már jó ideje gond van.
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz
Lackooo84 #422 üzenetére
Nekem a GT3 Pro előtt egy GT2 Pro volt, és azzal is ment minden rendesen.
Ahhoz a teló még a Samu Note20 Ultra volt.
Szóval nagyon ne nyugodj meg, keresgetned kell még, hogy mi lehet a baj.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
Black_Raven
veterán
válasz
Lackooo84 #422 üzenetére
Nem, az a baj hogy eddig minden rendesen ment, most pedig minden elromlott. Amúgy az is lehet hogy a legfrissebb Huawei Egészség appal van a hiba, mert a Google Play rendszerfrissités eddig nem bántotta az óra funkcióit. Viszont GT2 Prón ezek tényleg nem működnek mert volt 1 évig ez előtt.🙂
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #421 üzenetére
Bakker rossz topik... hirtelen azt hittem a GT2 topikban vagyok, mert oda is irkáltam...sry
De akkor jó tudni, hogy a GT3 proval már rendesen működnek ezek nem Huawei telóval, (engem pont az ellenkezője idegesít most a GT2- Honor 50-komboval) mert most szereztem be egyet, nemsoká ideér.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz
Lackooo84 #420 üzenetére
Érdekes, mert pont azon mérgelődök sokat, hogy miért tünik el minden értesités az óráról ha a telón törlöm. Az ébresztő simán ment a januári Play rendszerfrissitésig..ami ellen keresem a megoldást. Szóval nálad vmi nem oké.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #419 üzenetére
Hát pl TELÓN beállított ébresztésnél nem jelez az óra, ha a telón kilövöm az értesítéseket, az órán nem lövi ki őket stb stb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Black_Raven #384 üzenetére
Ez nem igaz, Honor 50-em van, és közel sem működik minden ugyanúgy, mint a nova 5-ömmel...
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel, lenne egy GT3 pro-m eladásra szánva! Fél éve vásároltam, számla, garanciajegy, papírok minden megvan hozzá, gyári dobozában! Huawei store vásárlás volt! Ha érdekel valakit, írjon s megbeszéljük!
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Sima GT3-al kapcsolatban írok. Direkt azért váltottam a GT2-ről, mert ebben már kétsávos, jobb GPS van (meg egyebek, de ez volt nekem a legfontosabb), de nem érzem, hogy annyit fejlődött volna. Nem tudom, nekem túl nagyok az elvárásaim, és ez ennyit tud, és más is ezt tapasztalja, vagy nektek pontosabb?
Eleve a gps jel megtalálása (1 kivételtől eltekintve, az első vagy második alkalommal pár mp volt) 30-60 mp legalább. A magasságot nem méri pontosan, amikor túráztam, a valós magassághoz képest 6-8 méter eltérés volt, pont a hegycsúcson állva mértem. Amikor trackelek (bringa és kirándulás), akkor nem túl pontos, pl bringánál ilyeneket csinál:
Nem mentem be sem az épületekbe, sem az Állatkertbe biciklivel
Bringánál még elmegy - bár bosszantó - de ha túránál is ezt csinálja, akkor alkalmatlan a trackelésre, egy magashegyi kirándulásnál, ha pont egy meredek/szakadékos részen rak arrébb 3-5 métert, akkor olyan kilengések lesznek szintkülönbségben és távolságban, hogy az alapjaiban értelmetlenné teszi az egész trackelést.https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
Zototh64
őstag
válasz
Ghostface #410 üzenetére
Órán megnyitod az edzést, a kívánt edzésmód neve mellett van egy kis fogaskerék, arra koppintasz, azon belül az emlékeztetőkben kikapcsolod ami nem kell.
-
Ghostface
senior tag
Hogyan tudom kikapcsolni hogy edzés közben az óra ne mondja be 10 percenként hogy eltelt 10 perc mennyi a pulzusom és hasonlók? Sehol nem találom sem az applikációan, sem az óra beállításaiban.
PSN: Nifty_Ghostface
-
sgeza
veterán
Használja valaki az AOD-ot közületek. Nincs veszélye annak, hogy "beég"?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #407 üzenetére
Ezt találtam Reddit-en, kipróbáljuk.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
topyjo
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #405 üzenetére
A telefon beállitásai között keresd meg a Huawei appot,
bökj rá, és ott legyen az összes értesités engedélyezve. Ne az alkalmazást nyisd meg!" 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Feleségemnek vettünk egy Huawei Watch GT 3 (42 mm) okosórát. Jelenleg iPhone mellett használja, könnyedén tudtunk csatlakozni, frissíteni az órát, de az értesítéseket nem kapja meg. A hívást viszont jelzi. Minden engedélyt megadtunk az egészség appnak, az értesítések is be vannak kapcsolva az egészség appban is. Hol lehet a probléma?
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Zototh64
őstag
válasz
gyuri2008 #403 üzenetére
Lehet, hogy mást sem nagyon kellene, legalábbis óra-telefon, ahol számíthat a régió.
Nem véletlen, a jó ár, amiken adják.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei Watch GT 3 Pro esetében a prémium esztétikán és a kimagasló funkcionalitáson van a hangsúly, akár 30 méterrel a víz alatt, akár egy elegáns partin tartózkodunk éppen.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest