Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varexxx
újonc
Sziasztok a watch gt2 és a watch gt 2 pro között mi a különbség ? Az tudom hogy más anyagból készült de tudásilag van különbség amiért megéri azt a pluszt ?
-
soundman1
senior tag
Köszi, hogy megosztottad a jó hírt!!! 🙏
Nálam is ott az Óraszámlapok hozzáadása menü. Próbaképp a saját számlapomat felraktam, majd le is töröltem HMW2-n. Tökéletes!
A legújabb, 12.0.11.300-es healt app van a Hawei Nova 5t telón, és appgalleryből frissítettem én is pár napja.Nálad miért működik?
Korábban a Huaweiesek kapták meg az első újdonságokat, de akkor most más lehet az oka.
Be vagyok regisztrálva egy másik eszközön kínai ID-vel, ugyanazzal a mail címmel, de másik mobilszámmal, mint amivel a telón.
Ötlet? -
FingR86
őstag
nekem sincs p40 pro alatt.
12.0.11.300 app -
zsolt160
aktív tag
Annyiból nem értem a hibát, hogy nálam Huawei telón lehet ugye vásárolni számlapot, de LG telón hiába telepítem nem megy a HMS. De itt alma telefonok ugyan olyanok, max a verziószám ami nem stimmel, már mint IOS-ben.
Ráadásul az egészség app nálam Androidon 12.0.10.315. -
tiko76
aktív tag
Az új health alkalmazással fel lehet tenni óraszámlapot.
-
col
addikt
válasz
mistvan68 #3670 üzenetére
Ehhez képest az igazság és valóság az, hogy idén tavasz óta támogatott már IOS alatt is az óralapok letöltése. A zenefeltöltés valóban csak Android alól megy továbbra is. Már nem időszerű a tavalyi válasz, amit találtál. Tavasszal vettem itthon hivatalos eladótól.
(Ragozhatjuk ameddig csak akarjuk, nagyon sok IOS felhasználónak nincs semmi baja ezzel és gond nélkül megy. Részemről kiszállok ebből a dologból, bocs.) -
mistvan68
tag
Kedves col!
Igaz nem óra probléma,mert Android-on megy minden Samsung Note9-en.Itt letöltöttem annyi watch faces,amennyi tetszett és zenét is.Aztán visszatértem az iPhon 6S-re.Maradtak az óralapok és a zene is.Huawei oldalon közben olvastam több ugyanolyan problémát a felhasználóktól,mint az enyém."https://consumer.huawei.com/en/community/details/Watch-GT2-custom-watch-faces-on-iPhone-iOS/topicId_54928/" .Huawei tavaly nyári válasza a kérdezőknek,hogy az IOS alatt nem támogatott sem az óralap sem a zene letöltés.Nekem nem kínai a Huawei területi regisztrációm,erről is írnak az XDA fórumon.Az esetleg megoldaná ezt!Nektek mikori az óra és milyen a regisztrációtok? Üdv.István -
zsolt160
aktív tag
mistvan68, jó lenne ha te is küldeni képeket mint col.
-
mistvan68
tag
Nekem nem jön elő semmi ilyen,mint Neked.De ugyanez volt a helyzet a Samsung Active2-nél is.Ott is csak a hívást jelezte a telefon.Tudom ott a Tizen bekavar,de a Huawei watch Fit Elegant-nál ott voltak az óralapok.Megpróbálom majd a 11-e iPhon-al is.Lassan már meg sem lepődöm,hogy IOS alatt csak az Alma óra megy normálisan más nem.
-
col
addikt
válasz
mistvan68 #3661 üzenetére
Hát elég fura ez nekem. Az én Egészség App-om így néz ki IOS alatt.
Ha az eszközöknél az órára kattintasz, akkor jön elő a további menü (ami a képeken is látszik) és itt lehet pl. az értesítéseket és egyéb funkciókat is állítani.
Itt is van Óraszámlap letöltési lehetőség, ahogy az eszköz fülnél is.
(Zene átvitel csak Androidos eszközről lehetséges, IOS alatt nem)
-
mistvan68
tag
Szia!Töröltem az egészség app-ot és újra felraktam.Most csak ez az óra van benne.Nincs változás IOS alatt.Most vettem csak észre azt is,hogy az sms sem jön meg az órára és semmilyen jelzés.Csak a hívást jelzi,fel tudom venni és hívni is tudok az óráról.Óraszámlap letöltés és zene átvitel sincs.Elég érdekes ez számomra.Ha az IOS egészség app-ra gondolsz és abban alul balról a harmadik vagyis az utolsó fül böngészés néven (jobbról az első) abban sincs óraszámlap letöltés.Legújabb IOS van fenn és iPhon6S-elhasználom.Majd kipróbálo a 11-el is.Üdv .István
-
mistvan68
tag
Szia!Nekem több eszköz van hozzáadva az egészség alkalmazáshoz jelenleg,amiket használok.
Van Huawei okos mérleg,Huawei watch fit elegant és most ez a Huawei watch GT2.
Tehát nekem ki kell választanom a Huawei GT2-t,ha azt használom és az alkalmazás fül alatt nincs óraszámlap,ami az Elegant-nál van.Nem értem miért?Üdv.István -
mistvan68
tag
Sziasztok!
Ios-el használom.Ma vettem,de már volt Huawei band4 pro,Huawei band6 és Fit elegant is előtte.Ennél a Health alkalmazásban sehol nem találom az óraszámlapok beállítást.Az órán hosszan nyomva a számlapot tudok váltani,de az alkalmazásban nincs számlap és letöltési lehetőség sem.Az előzőknél volt ilyen.Tudtok segíteni?
Üdv.István -
col
addikt
válasz
Jack Oneill #3655 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest