Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
Szia!Töröltem az egészség app-ot és újra felraktam.Most csak ez az óra van benne.Nincs változás IOS alatt.Most vettem csak észre azt is,hogy az sms sem jön meg az órára és semmilyen jelzés.Csak a hívást jelzi,fel tudom venni és hívni is tudok az óráról.Óraszámlap letöltés és zene átvitel sincs.Elég érdekes ez számomra.Ha az IOS egészség app-ra gondolsz és abban alul balról a harmadik vagyis az utolsó fül böngészés néven (jobbról az első) abban sincs óraszámlap letöltés.Legújabb IOS van fenn és iPhon6S-elhasználom.Majd kipróbálo a 11-el is.Üdv .István
-
mistvan68
tag
Szia!Nekem több eszköz van hozzáadva az egészség alkalmazáshoz jelenleg,amiket használok.
Van Huawei okos mérleg,Huawei watch fit elegant és most ez a Huawei watch GT2.
Tehát nekem ki kell választanom a Huawei GT2-t,ha azt használom és az alkalmazás fül alatt nincs óraszámlap,ami az Elegant-nál van.Nem értem miért?Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest