Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz so_ha #63 üzenetére

Nekem Huawei karperecem van, összemértem mellpántos órával, és inkább saccolni jó, illetve a saját változásodat nyomon követni, ahogy Tibcsi is írta. Nem kell csodát várni, az a lényeg, hogy elfogadható áron inspiráljon, és legyen mivel kezdeni ha valaki tervszerűen szeretne fogyni, edzeni. Gondolom ez a mérlegre is áll, a Huawei belőtte a kicsit pontatlan, jó árú amatőr cuccokra magát. Ha valaki fogyni szeretne, vesz egy karperecet meg egy mérleget ~35 rugóért, összeállít egy edzéstervet meg egy étrendet, és van egy viszonyítási alapja. Aki ezekkel az elvárásokkal veszi ezeket a cuccokat, az nem fog csalódni. Amúgy meg alig több mint egy sima mérleg, és azzal is lefogytak már páran...
    Az elvét nem igazán ismerem, nyilván tele van mindenféle kompenzáló algoritmussal, mert már az nagyon nagy hatással van a bőr vezetőképességére, hogy izzadt lábbal vagy száraz lábbal áll rá a tulaj. Tuti hogy a több mérési pontot felhasználó eszközök sokkal jobbak, ez nem is kérdés. Ha valakinek határeset egy ilyen nagyságrendű eszköz anyagilag, az jobban jár ha a cipőjére dobja rá szvsz, azon általában több múlik. :R
    (Mindenkinek írtam úgy általában, csak a tiédből indult ki).

Új hozzászólás Aktív témák