- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
Luser2000 #221 üzenetére
Mutass egy valóban éles képet. Az aláírásodban ott van egy S7 ha nem látod a különbséget akkor téged ez a dolog nem érint.Más látja.
ctibor : De a G8 ra is azt írták hogy jó fotókat csinál, (nekem az sem tetszett) Ez viszont már a legmagasabb kategória és valahogy még ez sem az igazi. (Az összehasonlítóban is elhasalt). Az én szememnek minden Huawei kép homályos,a szinek szépek, a vonalak szépek,minden ok de valahogy olyan tompa.Persze nem tragikus csak valahogy ezért az árért már valahogy többet várnék.
-
Galahed
senior tag
válasz
Luser2000 #211 üzenetére
Nekem van mindkettő (a P9 plus elött használtam S7e -t, de még itt van nálam, a páromnak adtam)
A kamera nem rossz, de mintha egy árnyalattal jobb lenne a S7e-nek a kamerája. Valószinüleg ez azért van (tűnik így) mert a képeket csak a telefonon nézem vissza és az S7e képernyője bizony jobb mint a P9 plus-nak.
(magasabb fényerő, ragyogóbb szinek- mondjuk egy kicsit túlzásba is viszi..)
A két lencsének hátránya is van, nincs optikai képstabilizátor, mig a Samsungban van.Viszont a P9 plus ment RAW-ba is, ami hatalmas előny lehet...
GPS-t nem használom, van célkészülék futáshoz és autózáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged