- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
TheBikerider #45 üzenetére
Optimális esetben a hüvelyért nem kell fizetni (vagyis nem pénzben)
-
dolphy17
tag
Elgurult a gyógyszer huawei-eknel is. Vagy csak annyi az egész , hogy 2 kiló alatt kínában sem lehet csodát tenni.
-
peter_k
tag
Aki erre a kamerára azt írja, hogy jó, az nagyon elfogult. Szégyenteljesen elmossa a részleteket, max. egy középkategóriás telefontól várható minőségűek a képek. LG, Samsung, iPhone kamerái sokkal szebb, részletgazdagabb fotókat lőnek. Nem értem a tesztelők lelkesedését.
-
Balint1408
aktív tag
Jó lenne ez.
De az ára... -
Az ár egy VICC!
Ne mondja már nekem valaki,hogy egy hüvelyért ennyit kiad.....
Kiváncsi vagyok mennyit adnak el belőle. -
Zami007
csendes újonc
Nagyon tetszik a telefon, mind belsőleg, mind külsőleg. Ráadásul én mindig tárhely gondokkal küzdök, de ezzel a 64 gigással tudnék mit kezdeni
-
jacis
nagyúr
Ez a telefon lett nálam a befutó. Kell egy ilyen.
-
sixpak
nagyúr
Hála Istennek nem én vezetem.
Azért hangsúlyozom, hogy nincs bajom a készülékkel, kiváló kis telefon.Szerk.:bár ha azt nézem, hogy az LG G5 topikban most szembesültem vele, hogy nem rakták bele a 60fps, full hd videófelvételt, ami már két éve házon belül megvolt, akkor nem is szólhatok semmit...mindenki spóról valamin.
-
-
Richie86
senior tag
Hú nagyon elszaladt az az árcímke... Amúgy a készülék frankó, de nem ennyiért.
-
TCsalogany
csendes tag
A mali t880mp4, az milyen az adreno 430 hoz képest?
-
-
Prime110
aktív tag
Nagy sikerre nem számíthat a készülék.
Operátori támogatás kérdéses, mert anélkül meg rettentően drága.
A cikk utolsó mondata elmond mindent, és szóról szóra igaz is, van házon belül jobb ajánlat... -
fornettisuti
veterán
dizajnra szvsz vilagbajnok, de ha valakinek nem gond ez az arsav az ugyis i6s-t valaszt vagy samsung flagshipet
-
Csapoati
nagyúr
200 körül lenne reális, a kamera nekem is csalódás, főleg részletgazdagság tekintetében.
-
davidsone
addikt
egy csöppet drága...
-
petipetya
nagyúr
Köszi a mobilaréna tévé adást és most a tesztet a készülékről.
A telefon remek, a gyártót kedvelem, a nyomásérzékeny funkciót imádom, de. Ár/érték arányban sajnos elvérzik a készülék, ahogyan Hodor is az ajtó tartása közben... Sajnálom, mármint Hodort is, de a Huaweit is. Ezzel lett volna esélye arra, hogy alátegyen a Galaxy S7 Edge-nek, ám ilyen áron úgy tűnik, hogy nem él ezzel a lehetőséggel.
-
Shyciii
veterán
Olvasva a cikket mindegyikben volt valami "de". Pl a wifi érzékenysége, hangminőség. Azért ezek ennyi pénzért ne legyenek már átlagosak. Értem én a dupla lencsés konstrukcióból fakadó OIS hiányát, de akkor az árat is úgy alakítsák. Arról nem beszévle, hogy a kijelzőidőben a 4 óra kevés. Értem én hogy 5-6 óra is lehet hogy ha nem játszik, nem fényképezik stb, csak akkor meg minek ilyen telefon...Túl sok a kompromisszum. Szerintem ezek miatt (is) ez egy elbaltázott telefon lett.
-
Ez az árazás nagyon beteg lett. Nem is értem, hogy gondolta ezt a Huawei.
-
Ennyi pénzért abszolúte nem éri meg.A samsung S7 edge mindenben jobb nála és ugyan ennyibe kerül.Durva,hogy mennyire elszálltak az árakkal a huaweinél az évek alatt.A p6 idejében még az egyik legnagyobb erőssége az ár/érték aránya volt a huaweiknek mára azonban semmi nem maradt ebből.
-
Obyboy
addikt
Ebben a kategóriában csak nekem kevés a 374 nit?? Ezért az árért ~500 nitet kihozhattak volna a kijelzőből.
-
rdt89
addikt
Hát ez marha sok érte, pláne, hogy a LG G5 olcsóbb és minden téren jobb. Ennyi pénzért FHD kijelző és felvétel? Meg átlagos videó hangminőség? Valaki benyomta az 1.5-szeres szorzót. Majd olyan 140-150 körül lesz határozottan jó vétel, de még az LG G5 olcsóbb nála, egyszerűen nem vetélytársa.
-
Dexar007
veterán
280 ezer?
Par even belül remelem elerjük, az 1 millios alomhatart.
-
Bala005
újonc
Ez így drága szerintem is, amúgy jó telónak tűnik,de ennyi pénzért akkor már nem ilyet vennék! Ahogy többen is írták túlárazták.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nem hype a Leica logó, tényleg részt vettek a tervezésben és az algoritmus megalkotásában, és tényleg remek, ahogy a két szenzor összedolgozik, főleg este és nagy dinamikájú témák esetében. Ebben a megoldásban komoly potenciál van, persze nyilván lehet még fejleszteni, pl. két szenzor eredményeit elérni RAW-ba való mentéskor, de már most is remekel a dupla kamera.
-
szami777
addikt
Gyönyörű telefon, nagyon tetszik. Az árazással kicsit elszálltak, de számomra mindegy, mert nem ebben az árkategóriában vásárolok. Alsóbb árkategóriákban a Huawei meg eléggé odacsap.
-
joey04
titán
hát ez így kuka
-
drfedayn
tag
Következő telefonom lenne ha..
Leica hype vonat nelkul egyszeruen egy szimpla csucs kameraja lenne (mobilok kozotti minosegrol beszelek nem dlsrrol)
Nem lenne benne ez a press touch hulyeseg
180 max 2kilo lenne az ara.
igy sajnos tovabb nezelodunk metg tul sok a ha -
Köszönöm a tesztet, nagyon tetszik a kütyü, benne van a top 3-ban .
-
csongi
veterán
Azért ebbe az árazásba kár volt belépni. Pont most kellett volna egy igen kedvező ár. A Huawie itt Eu ba még nincs akkor a név mint a Samu vagy az alma. Korai még ezt az árazást erőltetni. Jó a telefon ez nem kérdés!
De... Egy kedvezőbb árral lehetett volna bedurrantani a "nagyok" közé. A túl gyors leakciózással pedig az értéktartóssága lesz gyenge, és emiatt fog megint nehezen erősödni a márka neve szerintem,
Igaz, számomra mindegy milyen gyártmány, negyed millát egy tenyérnyi eszközért sosem adnék ki, pedig megtehetném.
Köszönöm a tesztet! -
sixpak
nagyúr
Full hd screen, uhd videó kimaradt...kb 3x annyit kérnek érte, mint amennyit ér.
-
Locutus
veterán
Talán az első a 950XL óta, amit mernék bepróbálni a Samsungok helyett... csak az a rettentő béna HUAWEI felirat ne lenne az előlapon...
-
batai15
félisten
nem rossz telefon, de ne akarjon már minden gyártó apple lenni hogy ilyen drágán árul valamit.
Jövőre a 300k se lesz lehetetlen.
Maga a telefon tetszik, de a press touch értelmetlen addíg amig a stock referencia mobilok nem tudják majd.
Kijöhetett volna 30k -40-kval drágábban, meg mondjuk valami gyönyörű csomagolással és mindenki elégedett lenne(persze touch nélkül) -
dementor
senior tag
Irdatlan magas az ára. Ettől függetlenül nagyon profi lett. Anno az első Huawei készülékek után nem gondoltam volna, hogy idáig feljutnak.
Köszönjük a tesztet -
judas13
veterán
Rend a Leica mindennek - a pofátlanságnak is megvan az ára.
Itt jelen esetben 260 pénzben mérik ezt.
Persze ha van rá vevő van aki megveszi ennyiért, akkor csak grat a cégnek! Én ezt valahol dupla ennyiért adnám. Mert miért ne alapon?Ki ad többet, ki ad többet userek?
BigLike
-
WiZARD
addikt
Azért a 280k az elég durva...
649$-ért meg lehet venni (+20$ posta)(#5) Dominó85: a végét nem teljesen értem, quickcharge itt is van, és gondolom a szokásos végletekig kimaxolt (4.35V) akku... Mate8-nál ráadásul kikapcsolni se lehet a gyorstöltést, Samsungnál legalább menüből kapcsolható. (persze nyilván másik töltővel nem nagy gond megoldani)
-
janeszgol
félisten
Nekem ez a nyomást is érzékelő érintő tetszik. Jó ötleteket, kényelmes kezelést lehet kihozni belőle.
-
Dominó85
addikt
Ami furcsa, hogy engem egyáltalán nem nyűgözött le a Leica és a telefon fényképezési képességei. Minimális bemozdulásnál is mosódik erősen a kép azon része. Lásd a pillangónál és a fehér templom/ház előtti híd melletti bokrokat. No meg a mező is olyan, mintha ecsetet mártogatnék a vásznon. Sehol egy normális fűszál. Szerintem most még túl nagy a zsongás a "Leica" miatt, de ez a telefon a kamera képességeit illetően csak az élmezőny végén kullog. Méhecskés képet pedig én is be tudok rakni, amit MIUI rommal csináltam a K3 Note-val... de trollkodásnak, meg photoshoppoltnak vádolnának meg vele. Szóval akinek rohadtul bejön ez a telefon, azért próbáljon meg leszállni a földre és tisztán látni. Szép-szép a Leica-Huawei első szárnybontogatása, de egyáltalán nem kiemelkedő. A telefon hardveresen és szoftveresen is jónak igérkezik. Az üzemidőért a mai világban látottak alapján hatalmas plusz pont jár a gyártónak. Hja és azért is, hogy maradt a kb 2 óra feltöltés. A quick charge egy nagy paraszt vakítás, amivel fél-egy év alatt haza lehet majd baxni egy aksit a telefonban. Ok, hogy néha jól jön, de ha rászokik az ember, akkor biza annak az akksi látja meg a kárát.
Még annyi, hogy a kijelzőből elvett gombok tetszése, nem tetszése szubjektív, de oltári nagy baromságnak és rondának találom. Az EMUI felület viszont egyre normálisabban néz ki.
-
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Ez szubjektív dolog tudjuk jól.
A telefonok elejének nagy részét / Huaweinél is / a kijelző alkotja. Én itt semmiféle szépséget nem várok
tapicskolásra termett.
-
enginev3.0
félisten
Jo jo, de kar hogy nem szép, főleg előről, de legalább nekifeküdtek mindennek
-
Saccco
nagyúr
Annyira kár, hogy EMUI-s.
-
Pofátlanul jól néz ki még mindig.
Habár a Honor V8 tényleg erős konkurense lett házon belül ,de úgy gondolom mindkettőnek megvan a maga közönsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest