- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
scyllarus #50 üzenetére
A gond nekem az android vonalon hogy mindig van valami amiatt nem igazán tetszik. P9 Lite után volt egy S7-em. Az gyors volt meg minden de abban meg azok a "kényelmi" funkciók hiányoztak amit pl a P9 Lite-nál megszoktam meg az hiányzott hogy jöjjenek rendszeresen a biztonsági frissítések hogy stabil és gyors maradjon. Mert a Nexus pl ilyen.
Ezért váltottam vissza iOS-re. De jövőre veszek egy Google Pixel 2-őt (vagy ha lesz addigra akkor 3-at) és meglátjuk mi lesz. Mert az betyárosan tetszik és az is szerintem (mivel nem módolt OS) Nexus oldalán van a frissítések szempontjából.
Egyébként az a jó hogy ennyi féle telefon van hogy mindenki megtalálja a magáénak valót.
Amint lesz valahol kiállítva megtapizom azért ezt a Mini-t kíváncsi vagyok rá. A doboza amúgy emlékeztet a régi Vodafone-os telefonok dobozára az is totál piros volt.
[link]
-
Wiz Khalifa
veterán
Érdekes lépés ez a Huawei-től.
De kíváncsi lennék kajak milyen használni tartósabban. Nekem egy P9 Lite-om volt aztán anyámnak adtam mert agyfaszt kaptam a sebességétől.
Tehát kétlem hogy ez jobb lenne a Lite-tól. De hát ki tudja. Embere válogatja neki mi a jó. Anyámnak tökéletesen megfelel. Lehet ez is jó sok embernek de ennyiért nem éri meg. Az ember akkor kipótolja az árát 5-10k-val és vesz egy P9 Lite 2017-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest