Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    válasz #22237440 #7366 üzenetére

    A gép látja a telefon? Mert ha igen, akkor akkor az értesítési sávot le kell húzni, és ott beállítani, hogy fájlt átvitel. Ekkor a gépen látni kell a belső és külső memóriát az intézőben. A totalcommander is látja.

    MÁS:
    Azt látom, hogy a többséget egyáltalán nem érdekli a Béta teszt, még annyira sem, hogy egy egyszerű kérdésre válaszoljon ami nekem a tesztben segít. Vannak akik csak azért jelentkeztek, hogy elmondhassák nekik már Nugat van, de eszük ágába sem volt tesztben részt venni. Különben nem írták volna be, hogy "akkor inkább fel sem teszem". Tudni lehetett, hogy lesznek hibák, azért teszt! De akkor majd ne tessék sírni, ha jön a végleges és hiba van. És főleg ne tegyetek fel majd ezzel kapcsolatos kérdést. ha most nem fontos ne legyen később se az!

    Tehát egy kérdés azokhoz akiknek a 6-os van fent!
    Azt tudom, hogy 6-os esetén, ha telefonálás közben hívás érkezett akkor pittyent egyet. Ez is így tesz, csak a hang más. Arra viszont nem emlékszem, hogy ezt jelezte a telefon vagy sem, mint nem fogadott hívást, mivel nagyon ritkán fordult ilyen elő? Az ikonszámlálón is megjelent, vagy sem? Mert most csak SMS-ből tudom, hogy ki hívott.
    Könnyen ellenőrizhető, ha van a közelben 3 telefon, vagy néhány ismerős aki segít . Az 1-ef felhívja 2-est. A 2-es felveszi, és míg tart a kapcsolat a 3-as is rácsörög a 2-esre. Után a 2-es megnézi a telefonján, hogy jelezte-e a hívást, vagy csak SMS jött. Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák