- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
brek666
tag
válasz
monti0222w #179 üzenetére
Itt is ugyanolyan középtől roszabb a kamera..
-
sanyika34
csendes tag
válasz
monti0222w #169 üzenetére
Értem a célzást, viszont a frissítés ( a tényleg hasznos, és nem az ami valamin javít valamit pedig rosszabbá tesz) a huawei háza táján nem jellemző. Ez is csak saját tapasztalat a fent említett készülékeknél, amiből kettő zászlóshajó volt.. de részemről lezártnak tekintem a dolgot, csak a saját tapasztalataimat osztottam meg. Szerintem nem mindig a legújabb a legjobb, és hangsúlyozom ez az én véleményem, nem kell azonosulni vele vagy bármilyen iránymutatásként tekinteni rá.
-
sanyika34
csendes tag
válasz
monti0222w #156 üzenetére
Abban igazad van, h papíron jobb de a mindennapi használatnál ezek a különbségek nem számottevőek. Az átlag ember nem játék függő, és alapesetben a rendszersebességben nincsenek óriási különbségek. A páromnak p8 lite van, amiben 8 magos proci van, szemben az én g7 telom 4 magjával. Mégis normlisabban működik az enyém és a kamera is jobb. Ez az én véleményem, nekem az számit h a mindennapokban mennyire használható egy telefon. Természetesen ha Neked más tapasztalataid vannak azt tiszteletben tartom
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged