- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
sanyika34 #175 üzenetére
Persze elfogadom a véleményed, bár nem értek egyet vele, a fríssirések a Huawei-Honor háza táján meg nem rosszak vannak a nagyok közt aki sokkal rosszabb fríssítést kiad a telefonjaira és ezzel nem előrébb vannak hanem hátrébb.
Mindenesetre én megvárnék a helyedben pár tulajnak a véleményét ha rák fel képeket, akkor azok alapján szürném le a tapasztalatot. -
atike
nagyúr
-
törölt tag
válasz
sanyika34 #175 üzenetére
P6 korában többnyire botrány volt a frissítések minősége. P7 elég sok frissítést kapott, illetve előző héten jött egy újabb is. Meg elvileg rövidesen érkezik rá a 3. droid főverzió, ami a 4. EMUI ugrás lesz. Szóval az utóbbi készülék nem panaszkodhat, viszont ezzel ki is fújt.
Szerk.:
Szerintem nincs semmi gond a hozzászólásoddal és a véleményeddel, csak nem értünk vele egyet. Egészséges vita ugyanúgy a topik része, ha az kultúrált, mivel valakinek ez segítség lehet a készülékhez. Attól függ melyik véleménnyel azonosul.Egy HTC, Samsung, Apple, zászlóshajó témájában simán elmegy 500-1000 hozzászólás a semmiről, ilyen szerintem itt is elfér.
-
monti0222w
addikt
válasz
sanyika34 #165 üzenetére
Nos a kamerán lehet szoftveresen javítani és nem is keveset, mint tudjuk valamiért a ph-s tesztelőknek nem mindig sikerül az adott készülékekkel jobb fotókat csinálni, ez lehet akár az idő rövidsége is, ami ilyenkor adott teszteléskor, ezért bántani nem akarom őket, szándékomban se áll, de ez a helyzet.
Még annyit, ha én elindulok akkor az előre van és nem hátra, remélem érted a célzást. -
törölt tag
válasz
sanyika34 #165 üzenetére
P7 -et sem dícsérték agyon az itteni tesztben (és még finoman fogalmaztam), aztán szoftveresen javították a hibáit.
Ez egyébként Huawei -nél nem ritka, hogy a "kezdeti" FW -t nem túl jól csinálják meg, aztán rendszerint javítják.
Előbb egyéni preferenciáról volt szó, aminek a P6 is megfelelhet. Az pedig az, hogy napi használatra még van akinek az is bőven elég. A környezetemben is van olyan, aki használja. Ott a hardver nagyon nem az igazi, de valaki még ma is használja megelégedéssel, játék nélkül.
Szerk.:
DE emelhetjük a tétet jobb hardverrel. P6S, és még dual SIM is. -
törölt tag
válasz
sanyika34 #163 üzenetére
Ez ugyanúgy igaz a P6 -ra is, ha valaki nem akar játszani. Tényleg nem kötekedésnek szánom, de egyéni preferencia alapján még sok régebbi készüléket lehetne sorolni.
Viszont azokkal szemben azért bőven van előnye a kamerán kívül.
Szerk.:
Mellesleg arra még kíváncsi leszek, hogy ezen lehet -e szoftveresen javítani, illetve a manual mód milyen pluszt ad majd a fotókhoz (mert ugye ennél az is van). Egyelőre nálam még nem járt, de talán 1 héten belül erre is sor kerül. -
törölt tag
válasz
sanyika34 #153 üzenetére
Kamera az valóban jobb náluk, de hardverben már le vannak maradva ettől. Ráadásul támogatás ott már nem sok lesz, illetve a garancia is necces.
Duliee:
Szerintem arra gondol, hogy mivel nincs OTG, így újra kártyákat kellene cserélgetnie. Azt meg nem tudná újra megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest