- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Sirandrish #9162 üzenetére
Azt, hogy a specifikációban mit írnak az egy dolog, a lényeget a használat adja meg.
Nyugodtan elhiheted akár mit is ír az specifikáció mérföldekkel jobba P9 Lite..
Pl a gps a P8L-nek lesz@rni való, nem beszélve a wifiről és egyéb másról, a 6.0 egy nagy gondot okozott a P8L-nek.. Sorban szervizbe kötnek ki vagy az userek menekülnek vissza az 5.0.1-re a fent említett hiba miatt.. De saj az esetek 95%-ban szerviz lesz a vége.
Az enyém is anno volt a szemvízbe GPS hiba miatt ki cseréltek, és abban meg még szarabb volt mint amit vissza küldtem.
A P9L-ilyenek még nem tapasztaltam..
(#9157) Sirandrish
Viszont azt jól látom hogy a B0s karórám nem kompatibilis se a P9el, se a Honor 8al?
Ezt hallatod vagy olvastad, vagy tapasztalatból mondod? Mivel ha a Huawei Wear-t fel teszed annok működni-e kell Az enyém anno még Sony, és a Nokia XL is működött..
(#9137) snakebait
a P9 már akkor megkapta mikor a P9 Litenél elkezdték az elb@szott béta tesztet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Sirandrish #9143 üzenetére
Szóval megéri P8 Lite-t P9 lite-ra cserélni? Ez a kérdés nagyon tetszett, de mivel mind a kettő készülékem volt van ezért nyugodtan állíthatom a P8 Lite mérföld kövekkel elvan maradva a P9 Litetől.. Minden téren..
(#9157) Sirandrish
Ezt csak hallodtad vagy olvastad? Ha a Huawei Weart akkor működnie kell..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9120 üzenetére
Ezt most honnan szedted mikor a Telekom honlapja nem is működik
Különben meg tarifa csomagtól függő.. De 40-50 biztos, hogy nincs ha meg lenne annyi a P8L és a P8L (2017) között akkor nem csak az 1Gb RAM különbség van ha nem elég sok...
Remélem nem kell felsorolnom az ellen érveket..
A P9L és a P9L (2017) az más tészta, de akkor is tartom azt amit írtam, hogy a lányomnak az kell.. És (mint itt jó pár helyen olvastam, ilyen milliomos csemeték) "hogy nem érdekel az ár" ha valamelyik gyerekemnek kell....
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9116 üzenetére
Na ja én majd júniusba veszek a lányomnak egyet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9111 üzenetére
Szia Csak azért kurv@ kíváncsi lennék, hogy abból a 199 hsz-ből hánynak van Huawei P9 Lite (2017)?
-
bubus66
nagyúr
Ahhoz is jó amit a fórumtárs írt.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Viki1990 #8998 üzenetére
Csinálj egy média mappát és abban tedd bele
így
Sajátcsengő hangok.
A saját csengőhang (sms jelzőhang, ébresztő, stb.) bemásolását az SD kártya média mappán belül milyen könyvtárszerkezetbe kell elvégezni hogy megjelenjen a telefon menüjében.
SDcard->media->alarms
SDcard->media->notifications
SDcard->media->ringtonesLátod így benne van már és nem kell állogatni sehova sem. AZ MB4000 meg az Összefogás dala amit a fenti leírás alapján van bent
-
bubus66
nagyúr
Nem lehet visszarakni nem csak factory reset nélkül hanem a 3 gombossal sem lehet csak akkor ha előbb felteszed a RollBacket annál meg nagyon is ajánlott az FR.. 7.0 vagy???
(#8941) bedibazsa
Nekem nem is hiányzik minek szét barmolni egy jó működő rendszert, mert általában az szokott lenni.
-
bubus66
nagyúr
Az ikonokat csak akkor tudod kiszedni belőle, ha letöltőd és TC-val ki másolod belőle..
Számsor az csak a letöltés de ha meg nézed a hwt a description.xml
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<HwTheme>
<title>Old distric</title>
<title-cn>老地方</title-cn>
<author>Ben</author>
<designer>Ben</designer>
<screen>FHD</screen>
<version>4.0.0</version>
<font>Default</font>
<font-cn>默认</font-cn>
<transition></transition>
</HwTheme>Akkor ezt fogod benne találni és ha a Téma keresőbe beírod a nevét megfogja találni..
-
bubus66
nagyúr
(#8869) Diabo6
A gyári témák a nevükön vannak ben a system/themes mappában.
A letöltöteni pedig úgy tölti le ahogy a képen van.
A téma kezelőben már a nevén van benne.
Minden esetben abba a HWThemes mappa tölti amelyik alapértelmezettnek van megadva.
A mega linket nem lehet letölteni kvóta túllépés miatt.. Akinek esetleg kell annak adok egy googledrives linket szintén 6Gb-ról, de letöltöm és felteszem a google driverre.. Ha nem ugyan az mint ami nekem van meg.
(#8871) MR ME
Igen leötlésnél számsorral jelzi. -
bubus66
nagyúr
A Témák HWThemes mappában vannak vagy az SD Kártyán vagy belső tárhelyen a gyári Téma még lehet a system/themes mappában de onnan is ki másolhatok ROOT-nélkül is.
Old distric letöltöd, kicsomagolod, bemásolod a HWThemes mappába és használod.
-
bubus66
nagyúr
Szia tomic
Itt van egy két kép beállítások nélkül csináltam. Meg küldtem privátba is egy párat..
Én ajánlanám, ha külföldön szeretnél mert ott a legtöbb 3 GB rammal van.
Itthon meg körül kell nézni , hogy hol lehet beszerezni. MM-be szerintem..Frissítésekkel kapcsolatban, nem nagyon lehet kitalálni, hogy meddig fog frissítést kapni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8810 üzenetére
Nekem is most jó..
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #8808 üzenetére
Na látod még azt sem tudod, (pedig ha a téma összefoglalót olvastad volna) akkor tudnád, hogy a gyárit nem lehet szolgáltatósra feltenni de..
Ezt megkaptátok már?
Ezt kérdezted ugye én meg válaszoltam.
Na egy kicsit vegyél vissza lovakból, még el nem szaladnak......
Itt senki nem mondta, hogy független topick..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8804 üzenetére
Android???
Az neked nem fog jönni mert Telenoros tehát senki más nem kapta meg csak a Telenorosok.
(#8798) Peterking
A P8 Light-ről küldesz egy képet mert azt nem tudom milyen?
(#8801) castiels
Köszönjük de ez nekünk biztos, hogy nem fog jönni..
.A Telenorból kiindulva (ha úgy csinálja mint a P8 litenél) akkor soha nem lesz rá 7.0..
Márpedig ismerve szerintem így lesz.. De ne legyen igazam..
-
bubus66
nagyúr
válasz
atti1848 #8770 üzenetére
A Huawei Ügyfélszolgálatot nem tudom meg kell tőlük kérdezni (elérhetőségük).
-
bubus66
nagyúr
válasz
minikahona #8700 üzenetére
Csak azt mindig írd oda, hogy ez ne telepítsd mert vannak vállalkozó kedvűek akik könnyen téglát csinálnak.
Különben én meg jól elvagyok a 6.0-val. Próba képen felteszem, de van egy érzésem, hogy 6.0- fogom használni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
minikahona #8697 üzenetére
Köszönjük szépen csak éppen egyik se jó nekünk.
Mert Nem látok C432 csak C10 és C185 ezért nem nagyon ajánlott telepíteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
andrás47 #8586 üzenetére
(#8586) andrás47
A P9 Lite-nél meg biztosan igaz.. Gondolom a kérdése is a P9 Litere irányult..
(#8581) tyccon
Szia igen úgy van ahogy a Téma Összefoglalóba leven írva. Az enyém is Telekomos gyárilag független és Single SIM-es.
(#8588) Liller7
Én a gyárit használtam pont tegnap tettem be egyet az OFF-topikba.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Bár a logout cikkből egyáltalán nem derül ki, hogy 7-eshez nem jó.. Mikor e cikk készült meg híre-hamva sevolt a 7.0-nak, tehát valószínű, hogy nem jó. Különben, meg ha valamiben nem vagyok biztos akkor telepítés előtt kérdezek, és nem akkor mikor már majdnem csináltam egy téglát
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #8553 üzenetére
Persze pl én oda-vissza meg csináltam csak olyat írok le amit meg is csinálok.. Sőt az először mikor megcsináltam még a mentést kellett kérnem mert (nem csináltam meg) de volt olyan Milestone2 (Külön köszönet neki) aki bevállalta, a mentést és ez által ő is dualositotta.
-
bubus66
nagyúr
Mit szeretnél te a 3 gombossal telepíteni???
Nem bánt senki sem de amíg konkrétumokat nem tudunk addig csak találgatunk, és tényleg jó lenne, ha olvasnál a blogomba amíg nem csinálsz egy téglát magadnak.
Na most vissza olvastam és még mindig nem jöttem rá, hogy mit is akarsz csinálni..
(#8514) petya220
A TWRP-nél mit akar 3 gombossal telepíteni ezt nem értem?
-
bubus66
nagyúr
válasz
vertebrata #8446 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8329 üzenetére
Az beépített használod?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8326 üzenetére
Én a Dlophint használom de jó. a Lányom meg a gyári böngészővel és nem mondta, hogy rossz lenne.
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait #8311 üzenetére
Vannak témák a Téma Összefoglalóban is meg az oldalamon van rengeteg.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8301 üzenetére
Köszi..
-
bubus66
nagyúr
(#8236) LR
Abban az esetben nem működik a RollBack mivel szolgástól és szolgáltatósra nem lehet a RollBacket feltenni.
6.0 meg még a függetlenre sem lehet fel tenni, pláne nem mert bootloop lesz a vége.. Mivel a Telenoros C128 ha emlékeim nem csalnak.
Független ROM-ot csak oeminf+custom.bin cserével lehet feltenni
De különben a
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian) SINGLE
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian) DUAL
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok küldjön nekem akár privátba screenshotot olyan user, akinek dulositva van a telefonja.
Látszódjon a két térerő kijelzés és az IMEI az utolsó 3 szám kitakarásával..
Nem találom az enyémet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest