Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magicbox

    senior tag

    válasz Balathruin #8756 üzenetére

    Hát ezek messze vannak a hibáktól :) Itt inkább az szerepel, hogy mi nem tetszik az új rendszeren. Mivel a Mate 9 már Nougat-al jelent meg, így tudom, hogy mi az amit meg kell szoknotok esetleg.

    - Az értesítési sáv ilyen lesz, simán megszokható, ilyen Mate 9-en is.

    - "A hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva", ez így is fog maradni, ilyen Mate 9-en is.

    - "Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva" Minden értesítés megjött és volt hangjelzés. Viber, messenger, sms, hívás stb. Talán frissítés után érdemes az értesítéseket átnézni, illetve a megfelelő alkalmazásokat védett módba tenni az akkumulátor résznél.

    - "A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)" Itt azt se tudom miről van szó :)

    Mondjuk én frissítés után csináltam egy resetet és mindent újra szépen beállítottam a párom telefonján. Szóval ezek nem hibák, hanem új és szokatlan esetleg a rendszer nektek.

    iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

Új hozzászólás Aktív témák