- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsofiona
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam az Edigitaltól tegnap vett készüléket.
A csomag sértetlen volt ugyan,de a dobozon a matrica át volt vágva, tehát ki volt nyitva és az egész szép fehér doboz tiszta kosz, ütődött.Telefon benne fóliában, hibátlannak tűnik.
Felhívtam Őket, hogy ez úgy néz ki, mintha 180ezerért egy használt telefont kaptam volna.
De nem tudnak mit tenni mert a futár nem írta rá, hogy sérült.A futár pedig azért nem volt hajlandó ráírni hogy sérült,mert a csomagolás nem volt az és a ahova az x-et kell tennie az a zacskóra vonatkozik...azt mondta biztos a jótállást vették csak ki, hívjam fel őket, de ő nem fog mást x-elni.Szóval Ti legyetek karakánabbak a futárral ha nem tökéletes dobozt kaptok, mert engem így utólag leporoltak az edigital ügyfélszolgálatnál.
Azért írtam nekik egy panasz levelet, hogy nem ezt a szolgáltatást vártam.Most fogom csak bekapcsolni a telót ez a kisebb harc után ami 20 percig ment telefonon...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest