- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
@ndrew #16860 üzenetére
Nem vagyok informatikus, szóval fogalmam sincs. Viszont a gyári ROM-okban remek PDF-es telepítési leírás van, ahol világosan szerepel, hogy csak az update.app kell a dload mappába (amelyikben van vendor, akkor 2. lépésben az is). Érdemes volna elolvasni, és akkor nem lenne kérdéses.
amdboy
Vidd vissza, hogy nem megfelelő tájékoztatást kaptál az eladótól.
Egyébként ha lenne benne giroszenzor, 720p-n akkor is szar volna. Azt mondják, UHD alatt nem különösebben élvezhető, még Full Hd-n sem az igazi. Parasztvakítás. Nem beszélve a GPU-ról, MALI450, szerintem simán szaggatna.
-
eron
csendes tag
válasz
@ndrew #16539 üzenetére
A vakuszinkron nekem is jobb lett valamivel, mondjuk én b588-on vagyok, de nem az igazi még. Hangosabb nem lett,de talán tisztábban hallom a másikat.
Viszont 588-on a play szolgáltatások nekem irdatlanul fogyasztják az akkumulátort. Általában 30%körül van a fogyasztása és a képernyőidő is csak 2,5óra max. Hiába telepítettem újra, factory reset sem segített
Egyébként valaki használ egyedi zárképernyőt?
Én feltettem a HiLocker-t mert ezen kint van a naptár is a zárképernyőn. Jól is működik 2 dolgot leszámítva:
-Az ébresztő random módon egyszer a zárképernyő fölött jelenik meg egyszer meg alatta (szóval pinkóddal fel kell oldanom a telefont hogy kikapcsolhassam)
-Illetve ha hívnak és többet beszélek (kb 20perc) akkor lezár a képernyő és pinkód feloldás után tudom csak bontani a beszélgetést
Ha hívnak akkor jó, nem kér pinkódot, illetve ha 5-10 percet beszélek csak akkor is szépen amint elveszem a fülemtől bekapcsol a kijelző és a "beszélgetés" jön be, nem a pinkód
Ezzel lehet kezdeni valamit? Vagy tud valaki ajánlani olyat ami működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest