Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hoes

aktív tag

válasz Kevin8997 #8091 üzenetére

Nincs is azzal gond ha pont a kedvező használt ár miatt veszi, best buy ajánlat, viszont vegye tudomásul, hogy nincs GMS és ne kockáztasson a hackkel, használja úgy ahogy kijött a gyárból!

Én azt hittem, hogy jobban fog hiányozni a GMS de rá kellett jönnöm, hogy ennek csak előnye van...eszembe nem jutna feltenni rá!
    Fizetni kártyával fizetek, nálam van, 10 emberből 8-nak van bankkártyája, a maradék kettő ezáltal úgysem tudnà használni a mobilfizetést kártya hiányában. Az előző GMS-es telefonjaimon sem sikerült az NFC-s fizetést működésre bírni ( bezzeg iPhoneon ment ) aztán rájöttem, hogy felesleges, ott a kártyám.

Nincs Google Play? Van legalább 3 áruház alternatíva, kisebb energiaigénnyel.
    A névjegyeimet lazán tudtam importálni manuálisan, azóta a Huawei fiók is menti mindet.
    Chrome működik, igaz nekem nincs letöltve mert nem szimpatikus, RAM zabáló alkalmazás, indokolatlanul!
    Youtube Vanced jobb mint a gyári Youtube app, ezzel csak nyertem!
    Navigáció hibátlanul működik a Google Maps által ( nem.lehet bejelentkezni de kb. semmit sem vesztek vele ).

Mi van még ami fontos hiány lehet GMS nélkül??? Tényleg kíváncsi vagyok!

A posztot nem direkt neked szántam de látom, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen! :R

Új hozzászólás Aktív témák