Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
válasz
Kevin8997 #8091 üzenetére
Nincs is azzal gond ha pont a kedvező használt ár miatt veszi, best buy ajánlat, viszont vegye tudomásul, hogy nincs GMS és ne kockáztasson a hackkel, használja úgy ahogy kijött a gyárból!
Én azt hittem, hogy jobban fog hiányozni a GMS de rá kellett jönnöm, hogy ennek csak előnye van...eszembe nem jutna feltenni rá!
Fizetni kártyával fizetek, nálam van, 10 emberből 8-nak van bankkártyája, a maradék kettő ezáltal úgysem tudnà használni a mobilfizetést kártya hiányában. Az előző GMS-es telefonjaimon sem sikerült az NFC-s fizetést működésre bírni ( bezzeg iPhoneon ment ) aztán rájöttem, hogy felesleges, ott a kártyám.Nincs Google Play? Van legalább 3 áruház alternatíva, kisebb energiaigénnyel.
A névjegyeimet lazán tudtam importálni manuálisan, azóta a Huawei fiók is menti mindet.
Chrome működik, igaz nekem nincs letöltve mert nem szimpatikus, RAM zabáló alkalmazás, indokolatlanul!
Youtube Vanced jobb mint a gyári Youtube app, ezzel csak nyertem!
Navigáció hibátlanul működik a Google Maps által ( nem.lehet bejelentkezni de kb. semmit sem vesztek vele ).Mi van még ami fontos hiány lehet GMS nélkül??? Tényleg kíváncsi vagyok!
A posztot nem direkt neked szántam de látom, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- iPhone 12 Pro Max Független Hibátlan Drágább csere is
- Hibátlan szett ! Honor 200 Lite, 8/256GB, black, még 500 nap garival + Honor Band 9 !!!
- iPhone 11 Pro Max 64 GB Független Hibátlan Drágább csere is
- Eladó egy bontatlan új S24 128gb amber yellow és egy violet színű készülék
- Iphone 12 64GB black, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest