-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tibcsi0407 #1345 üzenetére
Lehet ezt a b*szogatást értelmesen is csinálni. A jelenlegi verziónak viszont nem sok az értelme mivel köze sincs az 5G-s hálózatokhoz.
-
válasz
tibcsi0407 #1353 üzenetére
Saját vélemény: a TSMC-nek annyi köze van Tajvanhoz, mint a Crypto AG-nek Svájchoz (emlékeztetőül [link] )
-
dutrás
őstag
válasz
tibcsi0407 #1362 üzenetére
Most még. Most a Huawei megtolta egy kis tőkével a 7 nanométeres gyártás miatt. Szerintem jut ott a gyártósor fejlesztésére is.
-
dutrás
őstag
válasz
tibcsi0407 #1356 üzenetére
A TSMC rengeteg amerikai licencet használ a gyártáshoz. Az ARM pedig procimag az alaplapokhoz. Ugyanezek kerülnek pl a Mediatek procijaiba is. Abba pedig az USA nem szólhat bele.
Vagy ott a kínai SMIC. Ők is vásárolhatnak ARM magokat -
dutrás
őstag
válasz
tibcsi0407 #1353 üzenetére
A tsmc az gyártó az arm meg licenc
-
dutrás
őstag
válasz
tibcsi0407 #1347 üzenetére
Az ARM britt tulajdon ha jól tudom. Abba nem szólhat bele az USA.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Az úgy más, a telefonon írtátok, hogy nyoma maradna.
Azért értetlenkedtem, de ez a forbes cikk inkább index színvonalú, átfutottam rajta. -
n0is3es
aktív tag
válasz
Remélem észre veszik az amcsik hogy nagyon megütik a bokájukat ha kinával baszakodnak. Ha most nem is veszik észre majd észre fogják, kínának nagyon sok pénze van az amcsiknál és qva sokat köszönhetnek.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #1093 üzenetére
Semmi masban. Csak a kamerak masak. Csak azt nem ertem, mi a fene kerul benne +100k-ba? Mert meg az akksi is ugyanakkora ..
-
dutrás
őstag
válasz
tibcsi0407 #1095 üzenetére
Bocsánat lehet a Mate 40-el kevertem [link]
-
dutrás
őstag
válasz
tibcsi0407 #1093 üzenetére
Elméletileg az már a Kiri 1020-al jönne. Hardverben lenne változás.
-
S e t h
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #791 üzenetére
De amikor mást sem csinál megállás nélkül, csak fokozza a feszültséget, akkor tényleg nem értem, hogy mit akar.
Feszültséget csak abban lehet kelteni, aki bizonytalan.
Aki megvásárolta és elégedett az letojja. -
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #791 üzenetére
De ezek nem fontos dolgok, csak játék.
Nekem viszont sajnos a pénzem bánja sok tudatlan emberrel való csatát.
Félig olvasnak el bármit, és rányomnak. Aztán add vissza pénzt mert rossz, nem oda való, selejt....... -
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #776 üzenetére
Nem a kereskedelemben dolgozol.
Egyszerűen el sem hinnéd, mennyire lent van a szint.
Írni, olvasni, értelmezni az alapvető dolgokat sajnos egyre kevesebb ember tudja vagy teszi meg.
Ami meglepő, hogy ez nem függ össze a végzettséggel, vagyis talán fordítva mint az ember gondolná, a diplomásokkal, doktorokkal sokkal több a gond, mint egy átlagemberrel. -
akooos
veterán
válasz
tibcsi0407 #776 üzenetére
Úgy értem, azt értem meg, hogy a GMS hiánya bántja az embereket. Mondjuk ettől függetlenül biztos nem adnék negatív visszajelzést sehol, úgy, hogy a kezembe sem vettem ezt a telefont
Német amazonon most rákerestem, a sima P40 egész jó deal. 800 euró + Watch GT2 + Freebuds 3. Állítólag 315 eurónyi ajándék.
-
Gubu0101
veterán
válasz
tibcsi0407 #717 üzenetére
Igen 90 Hz . Gondoltam még a rendszer tanulja az aksi használatot, optimalizálja. Lehet hülyeséget írtam
-
Ezekiell
veterán
válasz
tibcsi0407 #677 üzenetére
Van, amiből nincs alternatíva/nem akar az ember alternatívát használni. Lásd banki alkalmazások. Pl Revolut sincs, és aki azt használja, annak a HMS egyelőre nem alternatíva GMS-el szemben.
-
Snoop27
őstag
válasz
tibcsi0407 #674 üzenetére
Van benne igazság, csak mivel néha játszom is a mentesek google play-ban vannak, nekem csak a a fontos, minden másra van más megoldás is. (Azok a régi szép LG-s idők, talán onnan ismerős a Nicked:) )
-
Gubu0101
veterán
válasz
tibcsi0407 #681 üzenetére
A wazet át vette már egy ideje a google és butitja lefele sajnos
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #679 üzenetére
Igen
[link] -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #677 üzenetére
Osmand plus ingyenes open source fdroid-bol nagyon jo.
Waze, HERE, Google Maps vagy a liteos tarsa a GO fiokba valo bejelentkezes nelkul hogy csak a jobbakat emlitsem es van meg ezer masik. -
törölt tag
válasz
Osztom a velemenyed. Annyi helyrol lehet appokat telepiteni, van kismillio alternativa is mindenre.
Apkpure
Apkmirror
XDA Labs
Amazon store
Fdroid (a legbiztonsagosabb store)
Aurora store
Aptoide
Aki HMS-t vesz tenyleg hanyagolja a Google appokat mert igy nem fog menni a HMS szekere ugy ahogy kene.
Raadasul az akkunak is jobb ha nincs fent GMS. -
Gubu0101
veterán
válasz
Én még nem raktam föl,egyedül a MoreApps és az APKPure van fönt a telefonomon,ezekből fel tudtam rakni azokat,amik számomra fontos appok voltak.Email-ben sem hiányzik a Gmail mert szépen kezeli a gyári email kliensel is a gmail-es fiókom.Lehet fel se fogom kókányolni a play áruházat.
-
Gubu0101
veterán
válasz
tibcsi0407 #649 üzenetére
Köszi
Nekem szokatlan,ha tudtam volna,hogy ennyit javult a huawei sebesség terén,azóta mióta nem volt,már hamarabb vettem volna -
Gubu0101
veterán
válasz
tibcsi0407 #647 üzenetére
Kezemben a teló,egyenlőre állítgatom meg most telepíti a frissítést.Elsőre kényelmes,keskenyebb mint a 10+(sorry de csak a 10+ hoz tudok csak most hasonlítani,tapasztalatból) könnyebben elérhető gombokkal.Nekem fura,hogy annyira a képernyő alján is néha van szöveg,amire rá kell nyomni.Sokkal szebb a kép mint 10+ vagy elődjein megszoktam,élesebb és igen a jobb képfrissítés miatt.Ujjlenyomat olvasó nagyon gyors,elsőre érzékel de az arcfeloldás is.Szokatlanul gyors a rendszer is,lapozgatások app elérés stb.Ezt kb 10perc alatt vontam le,gyors kézbevétel után.És van szilikon tok
És független(telenor+voda kártya van benne,vodától vettem)
Aksi időt még természetesen nem tudom.A töltőfej hát,mondtam magamban mikor megláttam,hogy húha,iszonyú nagy,de kell is a 40W miatt
Ez csak egy kevés infó volt egyenlőre,majd jönnek most az appok,mi megy mi nem,bár én szűkösen csak pár appot használok.
Feldobtam most 2 appot,rettentő gyors letöltötte és fel telepítette,gyorsabban mint a samu 1db-ot
-
Gubu0101
veterán
válasz
tibcsi0407 #645 üzenetére
Mindig is jobban ki volt hegyezve a fényképezésre mint a samu.Szerintem azt majd jövőre vetik be,vagy még idén egy más szériában,esetleg.Vagy nem akarják túltolni annyira.
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #323 üzenetére
Azt csak szeretnéd.
Simán újraválasztják. -
Sinesol
veterán
válasz
tibcsi0407 #326 üzenetére
Szerintem nem lesz Google sehogy sem, mivel ez az állapot a demokratáknak is jó, főleg hogy nem nekik kellett beleállni a dologba, hülyék lennének visszacsinálni.
-
k-adi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #323 üzenetére
Ha tényleg megy, akkor lehetséges
A) nem történik semmi továbbra se
B) visszamegy a gugli
C) vissza tudna menni a gugli, de nem engedik egóból, marad a HMS vonal örökrenos ebből 2 esetben továbbra is szívás van a user részére...
-
cog777
senior tag
válasz
tibcsi0407 #315 üzenetére
En is szurkoltam az Apple-nek egy fel perc erejeig.. aztan eloszor leesett az abszurditasa a dolognak - lasd, ha Googlenak megtiltjak akkor az Applenak nem? Aztan rajottem a datumra.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tibcsi0407 #300 üzenetére
Kamera tényleg üt, ahogy ennek is. -
MikeWazowski
veterán
válasz
tibcsi0407 #296 üzenetére
És hány hónapig használtad azt a legjobb telefonod ever?
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Egyéni arckép OFF
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest