Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Azt gondolom, hogy amíg sokan nem úgy gondolják, ahogy én, addig a fogyasztóvédelem pont ott fog tartani, ahol most. Én már éltem abban a csodás világban, ahol ha bementél egy üzletbe és kérdeztél valamit, a tipikus válasz az volt, hogy "nincs" (mégha volt is, csak ahhoz odébb kellett volna vánszorognia). Ebből a csodás kultúrából (is) gyökerezik a mai szolgáltatás-kereskedelem (IS). Azt gondolom, hogy igenis a vásárló, fogyasztó lehessen "hülye" a pénzéért. És igenis, a szolgáltatók, eladók kötelessége a lehető legjobb kiszolgálást biztosítani, beleértve a teljes körű tájékoztatást is. És ha nem teszik, elbuknak a versenyben azok mögött, akik megteszik. De amíg legyintünk ha átvernek, félretájékoztatnak,nem tájékoztatnak stb addig marad ez, miért törnék magukat ha tűrjük??. Tipikus példa amikor lehülyézik az amerikai termékleírásokat (klasszikus példa hogy macskát ne tegyél a mikroba), pedig az pont arról szól hogy a fogyasztók teljes körű tájékoztatása valósuljon meg. Ugyanis ott a fogyasztóvédelmet a bíróságok látják el perek útján.
Szóval az egész amit írtam itt nem arról szól, hogy okos fiú/lány vagyok utánanézek én a dolgoknak é nem hagyom hogy szívassanak, hanem renCer szintű szempontokról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest