Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Azt gondolom, hogy amíg sokan nem úgy gondolják, ahogy én, addig a fogyasztóvédelem pont ott fog tartani, ahol most. Én már éltem abban a csodás világban, ahol ha bementél egy üzletbe és kérdeztél valamit, a tipikus válasz az volt, hogy "nincs" (mégha volt is, csak ahhoz odébb kellett volna vánszorognia). Ebből a csodás kultúrából (is) gyökerezik a mai szolgáltatás-kereskedelem (IS). Azt gondolom, hogy igenis a vásárló, fogyasztó lehessen "hülye" a pénzéért. És igenis, a szolgáltatók, eladók kötelessége a lehető legjobb kiszolgálást biztosítani, beleértve a teljes körű tájékoztatást is. És ha nem teszik, elbuknak a versenyben azok mögött, akik megteszik. De amíg legyintünk ha átvernek, félretájékoztatnak,nem tájékoztatnak stb addig marad ez, miért törnék magukat ha tűrjük??. Tipikus példa amikor lehülyézik az amerikai termékleírásokat (klasszikus példa hogy macskát ne tegyél a mikroba), pedig az pont arról szól hogy a fogyasztók teljes körű tájékoztatása valósuljon meg. Ugyanis ott a fogyasztóvédelmet a bíróságok látják el perek útján.
Szóval az egész amit írtam itt nem arról szól, hogy okos fiú/lány vagyok utánanézek én a dolgoknak é nem hagyom hogy szívassanak, hanem renCer szintű szempontokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby rádiós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest