- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Azt gondolom, hogy amíg sokan nem úgy gondolják, ahogy én, addig a fogyasztóvédelem pont ott fog tartani, ahol most. Én már éltem abban a csodás világban, ahol ha bementél egy üzletbe és kérdeztél valamit, a tipikus válasz az volt, hogy "nincs" (mégha volt is, csak ahhoz odébb kellett volna vánszorognia). Ebből a csodás kultúrából (is) gyökerezik a mai szolgáltatás-kereskedelem (IS). Azt gondolom, hogy igenis a vásárló, fogyasztó lehessen "hülye" a pénzéért. És igenis, a szolgáltatók, eladók kötelessége a lehető legjobb kiszolgálást biztosítani, beleértve a teljes körű tájékoztatást is. És ha nem teszik, elbuknak a versenyben azok mögött, akik megteszik. De amíg legyintünk ha átvernek, félretájékoztatnak,nem tájékoztatnak stb addig marad ez, miért törnék magukat ha tűrjük??. Tipikus példa amikor lehülyézik az amerikai termékleírásokat (klasszikus példa hogy macskát ne tegyél a mikroba), pedig az pont arról szól hogy a fogyasztók teljes körű tájékoztatása valósuljon meg. Ugyanis ott a fogyasztóvédelmet a bíróságok látják el perek útján.
Szóval az egész amit írtam itt nem arról szól, hogy okos fiú/lány vagyok utánanézek én a dolgoknak é nem hagyom hogy szívassanak, hanem renCer szintű szempontokról.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest