-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
Az az utolsó kicsit bemozdult, meg nagyon zöld lett, valamit rosszul mért a gép. (szar lett, na) Ha szép kék eget akarsz, használd ki a "kék órát" Azt nem tudom, hogy így az esti módnál működik-e úgy mint a sima fotómasináknál, de gyanítom igen. Időzítés, hol mikor. Egy két próbát megér.
-
gusthy
veterán
Az ilyen "feljelentem őket" dolgok általában nem visznek sehova, csakúgy a butítás se. Nem ez a megoldás szerintem. Odáig oké, hogy vidd be a szervizbe, oldják meg, de nem követtek el ellened bűncselekményt. Vettél egy terméket, amivel valami gond van, méghozzá egyértelműen egyedi gond, kizárt, hogy ez általános probléma lenne. Érvényesítsd a jogaidat. Ahhoz viszont nem kell fenyegetőzni.
-
Sumptuous
senior tag
Melyik verzióról frissítettél melyikre?
Nem hinném, hogy ez nem egyedi eset. Ha ennyire elszúrták volna, akkor legalább minden 4-edik poszt erről szólna itt. Szvsz. még a sajtóban is megjelenne.. Lehet nem ártana egy FR*, mielőtt temeted. :)A két kép (2. és 5.) exif adatát is berakhatnád!
Egyébként csak a főkamra alkalmas éjszakai fotózásra. Se a tele (5x) sem a széles (0,6x) látószögű nem készít értékelhető képeket éjszaka.
*Factory reset: Gyári visszállítás. Törli az összes adatot/programot a telefonról. Beállítások -> Rendszer -> Visszaállítás -> Telefon visszaállítása.
(Fontos) Képeid, fájlaid mentsd le előtte..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest