-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Ez most fog változni, Huawei most feküdt rá az egész beindítására. Gombaszám fognak szaporodni az appok és a fejlesztők is.
És ha már egy bank ajtaján a telefon app hirdetés alján ott lesz az app store és a google play mellett a Huawei Download on AppGallery logója, na akkor beindult a verseny.
Kívánom, hogy sikerüljön, mert a verseny az mindig jó. -
Juliuska
senior tag
Én arra tippelek, hogy mivel a Huawei megalkotta (a GMS mintájára) a saját HMS ökoszisztémáját, szép fokozatosan elkezdi megismertetni azt a felhasználókkal. Első körben hol máshol kezdi? Természetesen azon felhasználókat veszi célba, akik már a cég által gyártott termékeket használják.
Mi, akik a GMS-t használjuk, hétszentség, hogy mindannyian (kíváncsiságból) ki fogjuk próbálni a HMS-t is. Ezt a lehetőséget kínálja most nekünk a cég... -
Ixion77
addikt
Nekem olyan szokott lenni hogy nem érzi hogy rajta van az ujjam, nem old fel. Mielőtt a "fantomérintés bug fix" megjött rá, azelőtt tökéletesen működött. Valószínűleg csökkentettek az érzékenységen.
Ami még van, hogy az alkalmazásváltót felhúzva az időnként nem tünteti el az aktuális appot, hanem fölé rajzolja a többit. Így aztán nehéz használni. Végül a "desktop"-on szoktam kikötni.
-
Sumptuous
senior tag
Nekem olyan volt, hogy a router 5GHz állítgatása közben egyszercsak úgy lefagyott a telefon, hogy 1 másodperc múlva a záróképernyő kérte az ujjlenyomatot/arcot.
Nem indult újra, inkább olyan, mint ha windows alatt leállítod és újraindítod az explorer.exe-t. Érdekes, de azóta sem fordult elő. Lehet pont a wifivel volt kapcsolatban.
De ennyit simán megbocsájtok neki, ilyen akkumulátoros üzemidő mellett.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged