Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor89

aktív tag

Sziasztok! Naponta jelez a telefonom hogy új frissítés érhető el én viszont kiprobaltam az android 10-et és inkább maradnék a 9-en. Nem tudjátok hol tudom kikapcsolni ezt az értesítést?

• Viktor89

aktív tag

válasz szemesi69 #3233 üzenetére

Így jó lett köszi! először 260-ra frissült aztán lehetett android 10-re is.

• Viktor89

aktív tag

válasz Quqesz #3229 üzenetére

240-es szoftver van rajta,de nem jön a 10 HiCare-ben is próbáltam,mert olvastam,h hátha ott jön,de nem. Jó a wifi jel amúgy teljesen,csak ahol az s8 még stablian vette,messze a routertől ott a p30 már néha eldobálja a jelet,meg youtube videó beakad. A gsm szerintem is jobb,pedig az s8+-on is nagyon jó volt,de ennél még durvább. Mindenhol van térerő és még tisztábban és hangosabban hallom a másik felet,mobilnet is jobb. Amikor elkapja a képeket,akkor nagyon szép,jobb mint az s8 pedig az se rossz,de néha becsúszik pár homályos kép,pedig napsütésben próbáltam. Olyan mintha nem fókuszálna sehova. S8+-ban ilyen nem volt,ott minden kép konstans jó volt. persze semmi kiemelkedő,a p30-al viszont néha olyan képeket lehet lőni hogy csak ámulok,hogy ezt tudja egy telefon. A merülésnél A chrome volt beakadva,de az utóbbi pár napban mintha gyorsabban merülne.

• Viktor89

aktív tag

Sziasztok!

Kb 2 hete használom a készüléket. Előtte egy s8 plus volt ami alaplap hibás lett,ezért választhattam másik készüléket és p30 lett helyette.
    Eddig nagyon tetszik, szinte mindenben jobb mint a samsung,talán annyi,hogy az mintha kicsit jobban vette volna a wifi jelet,meg a kamerája állandóan hozta a jó minőséget.
    Az első problámám a telefonnan pont a kamerája. Olyan mintha nem tudna jól fókuszálni, van amikor semmire nem tud élességet állítani,pedig előtte ugyanazt fényképeztem és akkor meg jó lett. Videózás közben is van hogy másodpercekre elhomályosodik az egész videó aztán hirtelen élességet állít,aztán van hogy 10 másodperc múlva megint ugyanez .
    A második problémám ,hogy megnyomom,hogy fényképezzen és sokszor nem egyből csinálja meg a képet,hanem kis késleltetéssel,de addigra akit fényképezek már pont bemozdul vagy elfordul a kutya stb. Olvastam,hogy ez 10-es android alatt megszűnik,de nekem még mindig nem dobta fel a frissítést.
    A harmadik gond,pedig,hogy mostanában elég szépen elkezdett merülni,kb mint egy átlag telefon,pedig előtte sokkal jobban bírta, Csak néztem hogy egyszerűern nem merül,most pedig volt,hogy egy éjszaka alatt 20%.
    Cella készenlét szokta sokat meríteni,meg a chrome,amivel már észrevettem,hogy minnél többet frissítik annál szarabb lesz. s8-on is állandóan belassult,akadozott és merítette az akksit. Vissza is raktam a gyárilag telepített verzióját s8-ra és azt használtam,azzal nem volt gond. Itt is gondoltam,hogy letörlöm a frissítéseket,de azóta nem müködik jól a szinkronizlás. Például a jelszavaim közül egyet sem szinkronizál,sőt egy helyen ki is írja,hogy a szinkronizálás nem müködik ,mindenhol máshol pedig igen. Már újraindítottam,frissítettem a chrom-ot újra,kiléptem a google fiókból,ki-be kapcsolgattam a szinkronizálást,rányomta,hogy szinkronizáljon most,de egyszerűen a megjegyzett jelszavaimat elfelejtette,vagyis,nem szinkronizálja. Nem tudjátok mit lehetne csinálni? Azóta is azt írja a google-fiók kezelésnél,hogy a szinkronizálás nem müködik.

Új hozzászólás Aktív témák