- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #3302 üzenetére
Nálam ES Manager van fent (bár nem is tudom minek, egyszer nem használtam még
) az megmaradt 10-re váltáskor, de nem is vettem észre, hogy eltűnt volna közben valamelyik progi is (de ha mégis, akkor arra biztos nem volt szükségem, ha észre sem vettem
)
szerk.
USB-s töltésnélküliségre nem lehet megoldás spec USB kábel használata? Nem ismerem a kábel felépítését, de keresgélés közben találkoztam olyannal, amire azt írták csak töltés ill. töltés+adat. El tudom képzelni, hogy van csak adat is (bár, lehet a kábel működéséből adódóan ilyen mégsincs
)
-
Zso83
tag
válasz
A_ScHuLcZ #2791 üzenetére
Szia!
Én is Samsungról váltottam, előtte nekem sem volt Huawei telefonom. Én sem teszek rá tokot, de nem is zavar a billegés, mert nem mozgatom a telefonom, ha leteszem valahova (Itthon egyébként egy négyzet alakú, puha párnán tartom
). Gyárilag van rajta fólia, tehát igazából az sem kell rá, hacsak nem konkrétan üvegfóliát akarsz rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged