Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Nálam ES Manager van fent (bár nem is tudom minek, egyszer nem használtam még
) az megmaradt 10-re váltáskor, de nem is vettem észre, hogy eltűnt volna közben valamelyik progi is (de ha mégis, akkor arra biztos nem volt szükségem, ha észre sem vettem
)szerk.
USB-s töltésnélküliségre nem lehet megoldás spec USB kábel használata? Nem ismerem a kábel felépítését, de keresgélés közben találkoztam olyannal, amire azt írták csak töltés ill. töltés+adat. El tudom képzelni, hogy van csak adat is (bár, lehet a kábel működéséből adódóan ilyen mégsincs
) -
Zso83
tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Szia!
Én is Samsungról váltottam, előtte nekem sem volt Huawei telefonom. Én sem teszek rá tokot, de nem is zavar a billegés, mert nem mozgatom a telefonom, ha leteszem valahova (Itthon egyébként egy négyzet alakú, puha párnán tartom
). Gyárilag van rajta fólia, tehát igazából az sem kell rá, hacsak nem konkrétan üvegfóliát akarsz rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) az megmaradt 10-re váltáskor, de nem is vettem észre, hogy eltűnt volna közben valamelyik progi is (de ha mégis, akkor arra biztos nem volt szükségem, ha észre sem vettem
)