- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Én is szeretem a flip tokot.
Épp ma jött meg aliról amit 04.29-én innen rendeltem. >> [link]
P30 pro-hoz, és bnőnek P30-hoz is rendeltem. Kicsit más az anyaga a kettőnek, de mindkettő jónak tűnik. P30-ra hnap tudom felpróbálni, hogy mennyire áll jól rajta, de szerintem abszolút rendben van/lesz az is, ahogy a P30 pro is.
Ami kimondottan tetszik, h matt tok azon része, ahol látod a hívást stb, így nem tükröződik, mint a P20 pro-hoz és a P30 pro-hoz vett gyárik, amik úgy fénylenek, mint a tükör, és az nem annyira jó.
Ennyiért kiváló vétel -
szemesi69
addikt
Szia! Van aktív gyári tok. Volt egy ebay rendelés, olcsó volt, de nagyon gagyi anyaga volt, aztán rászántam magam, vettem az euronicsban gyárit, igaz nem olcsó 7 ezer volt, ezt már szeretem, minőségi anyag. [link]
A korábbi telefonod közép kategória, ez felső kategória, ha anyagilag be tudod váltani, jelentős előre lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest