- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
johnsmithnex #5005 üzenetére
Browser facebook, mindig.
-
hari73f
aktív tag
válasz
johnsmithnex #5005 üzenetére
Se lightba se normál verzióban nem terhelném magamat
Facebook alkalmazással -
istnag
addikt
válasz
johnsmithnex #4989 üzenetére
-
istnag
addikt
válasz
johnsmithnex #4969 üzenetére
Attól tartok fr után is ugyanolyan f.s lesz. Messenger, kamera, google kereső folyamatosan sz.r fr után is.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Fr a elég, de ha szeretnél biztonsági mentést csinálni, akkor szerintem a HiSuite nagyon jól működik.
-
szemesi69
addikt
válasz
Üdv! Fr. elég.
-
NGA
addikt
válasz
johnsmithnex #3990 üzenetére
Azért meglepő, mert én csak telefonról bankolok, és sok adokveszek megy az FB marketplace-n, igy hetente többször megy a másolgatás. Azért is fura, mert még egyetlen eset sem volt ilyen. Még úgy sem, hogy a spotify, a trafihunter mindig fut.
-
NGA
addikt
válasz
johnsmithnex #3978 üzenetére
Nekem P20 van, otp bank, és sokat másolok át banszámlaszámokat, neveket, nézek meg adatokat. Soha sem töltött újra. Általában böngészőből, messengerből kell átmásolni. Azonnal eladtam volna, ha ilyet csinál. Te melyik bank appot használod?
-
Hieronymus
veterán
válasz
johnsmithnex #3738 üzenetére
Sajnos ez országfüggő.
Néhány európai országban nem működik a dolog. Nincs sebességkorlátozás jelzés és nincs figyelmeztetés Fotoshooting pontokra. A Waze valamivel informatívabb, veszélyes útszakaszokat jelez, a veszély pontos meghatározása nélkül. Van alternatíva, például a Blitzer.de. Sajnos versenyben eszi az adatkeretet az akkumulátor maradék kapacitásával. De legalább nem teljesen megbízható, mert kevesen használják. -
punky10
addikt
válasz
johnsmithnex #3738 üzenetére
Azért a Maps is tud vicces perceket okozni.
Csurgok hazafele a fővárosból,mire csippan egyett egy falu közelében,hogy ha most lefordulok a nyílegyenes főútról jobbra,majd utána két balossal visszatérek arra a főútra,amin épp haladok,akkor az 21 perccel hosszabb menetidőt eredényez...Hittem neki,úgyhogy maradtam az eredeti útvonalnál.
És ezt már vagy 3x eljátszotta.
Lehet,hogy a MI a szelfin keresztül néz,és mikor úgy látja,hogy fásulok,akkor egy kis agyalásra kéztet,ilyen fölösleges infókkal... -
Hieronymus
veterán
válasz
johnsmithnex #3733 üzenetére
Waze.
Kipróbáltam.
Nekem több gondom is akad vele. Ahol lakom, a forgalmi helyzet jelzése messze elmarad a pontosságban.
Kevesebb utat ismer. Talán az online forgalmi adatok csekély mennyisége miatt, a rövidebb útvonalakat helyezi előbbre. Beterel olyan útszakaszra, ami 30-as zóna és tele van egyenrangú kereszteződésekkel. Megtakarítás 20 méter, veszteség 20 perc.
Biztosan van olyan hely, ahol sokan használják és ezért hatékonyan képes navigálni. Felénk egy előnye lenne a Waze használatának. Mutatja veszélyes helyeket, ahol gonosz háromlábú eszközök állnak és képeket készítenek a gyorsan haladókról. A Maps nem vette át ezt a funkciót. van alternatív megoldás, de kevésbé kompakt és jobban nyeli az adatforgalmat. -
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #3733 üzenetére
Nem rossz a waze, de amikor itthon (Budapesten) autóba ülök, akkor nekem a Gmaps sokkal jobb, nekem az tetszik benne, hogy jobban mutatja, melyik sávba soroljak be, meg átláthatóbb az egész. Pályán, meg vidéken, amikor megyek anyámhoz, akkor meg waze.
-
punky10
addikt
válasz
johnsmithnex #3684 üzenetére
Azt írtam,hogy nem egyformán,egyforma programokkal használjuk a telefont,tehát nem egyformák a problémáink sem.Én az I Go-t fél évig sem használtam,mert nagy csalódás lett,de a Térkép alkalmazás simán megy a háttérben is,kikapcsolt kijelzővel is,augusztus végén próbáltuk az én P20-ammal,és egy P20 próval is.A Wifi nálam pont a 8-as alatt volt rossz,nem akart az itthoni wifire autómatikusan csatlakozni,csak egy újraindulás után..A 9-es rendszerrel ez megoldódott.
És a frissítéseket még most is úgy csinálom,hogy amikor már sok app van frissítendő státuszban,akkor megnézem a kommenteket,ha nincs panasz,akkor kijelölöm,majd frissítse sorba mindet,leteszem az asztalra,és csinálom a dolgom.Nem tudom közben mi történik,de amikor újra megnézem,akkor általában már lefrissítette az alkalmazásokat.Kivéve egyszer,de akkor több,mint 80 appot frissítettem,és rövid volt neki az a kb 1 óra,még 3 alkalmazás htra volt...Több,mint 100 appom van telepítve,bár igen sok olyan van,amit nem használok,legfeljebb havonta-félévente-évente egyszer.Pl laborlelet,madárhatározó,electrodroid...stb.
Én MIUI-ról váltottam,ott sokszor volt emlegetve a Xiaomi-együttható...Ezzel "magyaráztuk",mikor valakinek müködött valami,másnak nem...
Nagyon úgy néz ki,hogy létezik Huawei-együtható is.. -
Pano
addikt
válasz
-
winhate
őstag
válasz
Na toltam egy factory resetet mentes utan mindjart kiderul minden.
Ez nem sikerult. 9.1.0.328 ba***a meg
-
istnag
addikt
válasz
johnsmithnex #3677 üzenetére
Rendben.
-
istnag
addikt
válasz
johnsmithnex #3673 üzenetére
A fejlesztői beállításokban vedd le az áttűnést, animáció méretét, sebességét 0,5 -re, ha még nem tetted volna.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
johnsmithnex #3673 üzenetére
Spoty BTn, Chrome, Google Maps, Messenger kint és fotóra nem zár semmit se be a telo... :) :U
-
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #3635 üzenetére
1-2 oldallal ezelőtti téma, valamilyen szinkronizálási probléma volt.
-
Tyurp
kezdő
válasz
johnsmithnex #3597 üzenetére
Valami nem kóser ott. Tizen valahány megnyitott alkalmazás mellett fotózhatok, videózhatok, semmit nem lő ki. Érdekes, hogy ahány készülék mindegyik máshogy viselkedik?
-
levior
csendes tag
válasz
johnsmithnex #3593 üzenetére
Pont emiatt én is duzzogtam már itt
Továbbra sem vagyok teljesen elégedett, viszont full reset óta érezhetően korrektebb lett a memóriakezelés. Szervizben volt a csatlakozó miatt - nem gyorstöltött, pár napja használom csak. Szomorú, ha így van, de ezek szerint kell néha a full reset.Autós töltő; vlki kérdezte feljebb: AP38 kifutó lett, nem is tudtam boltban venni, helyette CP37 van, 40 wattos.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #3593 üzenetére
Nekem úgy marad bent a MiFit, ha lelakatolom az alkalmazást.
-
Pano
addikt
válasz
johnsmithnex #3592 üzenetére
Amíg nem forrja ki magát rendesen a kilenceske, állandóra biztos nem rakom fel. Mindennel így vagyok, a Windows nagy-frissítésekkel is.
De egyre inkább kezdem belátni, hogy egy androidos telefont azzal a főverzióval kell használni, amivel kiadták, legtöbb esetben azzal van a legjobb teljesítménye. -
Tyurp
kezdő
válasz
johnsmithnex #3575 üzenetére
Sajna olyankor rögzített állapotban érdemes fotózni, mert több képből rak össze egyet. Kézzel meg lehetetlen mozdulatlanul tartani a telót mégha neked úgy is tűnik.
-
shifty!
senior tag
válasz
johnsmithnex #3570 üzenetére
Nincs, keress vissza a topicban a témával kapcsolatban.
Amúgy melyik az a funkció, ami nem kielégítő a gyári kamera app-ban, de a GCam jobban tudja?
-
Mans20
addikt
válasz
johnsmithnex #3570 üzenetére
Én feltettem azt ami 8.1 re van. 9 hez nem talaltam. Beállitottam a leiras alapjan de valahogy nem az igazi. Lehet mast kell allitani rajta.
-
Pano
addikt
válasz
johnsmithnex #3549 üzenetére
Akkor ez ilyen "törődjünk bele"?
Vagy tényleg kénytelen leszek másik klienst használni. Csak azzal az a baj, hogy olyan üzleti levelezőfunkciót nem tudnak, ami a gmailben benne van, mert az a sajátja.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
johnsmithnex #303 üzenetére
Az átlag user szerintem lő bármilyen képet MI mesterrel és csorog a nyála a túlszaturált eredményen.
Az meg pl. hogy a P10 jobbakat csinált, reményt adhat, hogy hátha ez is kap patchet.
(#302) Miki7712
Meg tudod esetleg osztani, hogy honnan szedted a témát? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
johnsmithnex #299 üzenetére
Erre igazából nem nagyon tudok mit mondani. Nem kell a napot teljesen a közepére helyezni vagy kicsit arrébb kell tolni a fókuszt és ennyi. Nekem is van egy fotóm amin a nap tökéletesen szemben van a kép közepén de még így se olyan borzasztó mint amilyet te felraktál (link).
Kicsit másképp tarva a telefont, pl. kézzel máshova fókuszálva, vagy ha úgy fényképezel, hogy nem középen van a nap, elég jó képeket lehet készíteni. Illetve ott van az esti mód is, az engem pl. nagyon megfogott.
Itt a kép amiről beszéltem (jobb klikk -> nyisd meg új lapon akkor teljes méretben látod)
-
Mans20
addikt
válasz
johnsmithnex #285 üzenetére
Nálam akkor van ez, ha ráfókuszálok a fákra vagy valamire ami a talajon van, így beég az égbolt meg világos lesz minden. Sajnos ez ilyen.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
johnsmithnex #264 üzenetére
Nekem 1 hete van meg honor 8 után. Én is éreztem rendszerlagot. Fejlesztöi beállitásokban átállitottam az animácio sebbeségét 0.5re azota nincs. Viszont minden másban szuper a telo. Sebbeségre aksira kamerára semmi panaszom
-
Pompi
nagyúr
válasz
johnsmithnex #266 üzenetére
Én április közepe óta használom, fent van minden ami kell és az előző telefonon (S8) is fent volt, de nem érzem cseppet sem lassúnak vagy laggosnak a rendszert, sőt.
Valóban kár, hogy csak 1080@30fps-nél van stabi, viszont ott legalább nagyon jól végzi a dolgát. -
taz1
csendes tag
válasz
Nekem meg 3 hónapja van meg és nem laggol. Nagyon ritkán van, hogy esetleg megdöccen egy kicsit, de az is alig észrevehető. A kamera szerintem nagyon jó képeket készít, mondjuk én az AI-os marhaságot kikapcsoltam a fenébe. Ha meg van az embernek ideje a raw képekkel bűvészkedni akkor még többet ki lehet belőle hozni. A videó szerintem a kamera gyengepontja, nagyon idegesítő, hogy se full HD 60 fps-nél, sem pedig 4k-ban nincs OIS, de ez van, el lehet ezzel is lenni, vagy venni kell egy gimbal-t, ha a videó nagyon fontos. Igazából ebben az árszegmensben szerintem nem annyira van párja a p20nak az idei telók közül.
-
Mans20
addikt
válasz
Nálam nem akad, mondjuk még alig raktam rá valamit. Nekem tetszik a rendszer és gyors is. Nagyon gyorsan feltölt. A kamera az ami csalódás. Eddig nem nagyon van kép amire azt mondanám, hogy milyen jó lett. A videó része elég jó, végre van rendes OIS. A fogása a telefonnak horror, valami jobb tok ajánlott rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Túraautó topik
- LED világítás a lakásban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest