Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Szert tettem egy ilyen telefonra. Honor 9-esem volt előtte, azzal nagyon elégedett voltam, de olyan olcsón jutottam hozzá a P20-hoz, hogy nem hagyhattam ki. Android Pie van rajta, az alkalmazások optimalizálásánál módosítottam kézire azokat, amiket használok. 2-3 alkalmazást sem tud a háttérben tartani a telefon, mindent folyamatosan újratölt. Nektek is ilyen? Annyira rettenetesen idegesítő, hogy elmondani nem tudom, mint egy utolsó, zs-kategóriás eszköz. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest