Új hozzászólás Aktív témák

• punky10

addikt

válasz Vinous_89 #2245 üzenetére

Szerintem nem kell a HiCare sem,nekem tegnap este szimlán f3lajánlotta a frissítést.Eddig nagyobb hibákkal nem találkoztam,az új keresőt(illetve azt,hogy ne jöjjön elő)még szoknom kell.Az alkalmazásváltó feles,a régi egyszerre több oldalt mutatott(gyorsabb volt) az új viszont pontosabb(kevesebb a mellényomás).Ami eleinte bosszantott,az az,hogy a kedvenc témám nem úgy működött,ahogy régen,konkrétan a tárcsázó használhatatlan lett.Fehér alapon fehér felirat... :O
    Másik ,kompatibilis témával orvosolható,tehát nem nevezem nagy hibának.
    A vezetékmentes kivetítést 1 tv-n próbáltam,eddig nem győzött meg...De adok még neki esélyt,igazából túl nagy igényem nincs,csak tartalomfogyasztás.Esetleg pár gyengébb játék...
    Kamerában,üzemidőben még nem vettem észre semmi különbséget,de még csak 6 órája vagyok a Pitén... :D
    A dark-módot hiányolom,nemsokára elterjed az új csutka-rendszer,én meg jövőre hallgathatok az almarajongó ismerősöktől,hogy a kínai "szarom" ezt is az Iphone-tól másolta... ;]
    De a rövidtávú következtetés:a rendszer újabb,de hogy jobb-e...?Majd kiderül... :)

Új hozzászólás Aktív témák