- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #214 üzenetére
Naw. Sem az art deco, sem a bauhaus nem olyan fiatal.
-
válasz
philoxenia #201 üzenetére
Jó ez a nagyon elavult túlzás mert gondolom átlagos felhasználással használható még ma is de egy p10 azért egészen más.Az elődjéhez képest is erősödött jócskán szerintem(a kirin 960 jóval erősebb mint a 955 és a plusz 1 giga ram is jól jön).
-
válasz
philoxenia #189 üzenetére
Pedig válthatnál p10-re mert a p7 már elavult nagyon.
-
doooo
veterán
válasz
philoxenia #178 üzenetére
Megvan a hatalmad az elhárítására, nem igaz?
-
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #133 üzenetére
Hoppá. Akkor csak az a kérdés, hogy a MA!-nak sikerült ennyire pocsékul fényképeznie, vagy a dxo-nál állítgatják 20 percig, mielőtt lőnek egy fotót (csak a képeket néztem meg, fáradt vagyok már végigolvasni).
Ha a dxo-s képek automata módban készültek, akkor elismerem, tévedtem.
Ha viszont 20 percig prüntyögnek vele minden kép előtt, akkor a teszt maga irreleváns.szerk.:
#135: Azt értem, de hogyan? -
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #127 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy kialakítani egy állandó környezetet, amit nem buherálunk, és ott is lőni pár fotót minden mobillal, de kinek mi.
-
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #121 üzenetére
"Mondjuk összehasonlítani csak két ugyanott ugyanakkor készült képet érdemes."
Ez mondjuk nagyon jogos. Amennyire tudom, rendszeresen elő is jön a kérés a mobilarena irányába, hogy mégis, oldják már meg valahogy, hogy az egyes készülékek fotói tényleseges összehasonlíthatóak legyenek, mert az, hogy az egyikkel télen este viharban, a másikkal meg nyár közepén tűző napsütésben fotózunk nem annyira egészséges, de valamiért ezek a kérések mindig le lettek pattintva, pedig nem kicsit növelne az oldal szakmaiságán.szerk.:
"De Te "fos" kameráról beszéltél amúgy, nem azt mondtad, hogy gyengébb, bár az utóbbit sem igazolja egyelőre semmi..."
Ez a kép ha nem igazolja, akkor semmi. Szép, napfényes időben készült olajfestmény. -
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #116 üzenetére
Na igen, de a következő állítások voltak:
- A p10 plus hardware-ével nincs semmi gondom, elég erős készüléknek tűnik
- Ezért az árért lehet olyan telefont venni, amiben jobb a kameraTehát gyorsan linkeltem három telefont, amiben a mobilarena-s tesztképek alapján szerintem jobb volt a kamera, és ebben az ársávban vannak, illetve csúcstelefonok.
Megmondom őszintén, az iPhone-t nem tudom, hogy almán belül hol van, annyira nem érdekel, nem nekem való, hogy teljesen kiesik, csak annyit láttam, hogy kamerája jó, ára kb szintben van.Kamerával kapcsolatban még annyi, hogy én mindig a full automata módot nézem. Régen nem így volt, de rá kellett jönnöm, hogy ilyen téren teljesen átlagfelhasználó vagyok, egyszerűen azért, mert két dolgot fotózok:
a) valamilyen nyomtatott papírt munkából kifolyólag
b) valami, amit látok az utcán, pl a minap egy ilyen nagyon régi/öreg, kabrio jaguárt valami hihetetlen széepn felújítvaEgyik esetben sem fogok nekiállni művészkedni, mert általában nincs rá idő. Elő kell kapni a telefont, és 5mp-en belül fotózni. Így viszont nincs idő buzerálni a 60 szintes menüt, teló előkap, gomb megnyom, kész.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #107 üzenetére
Lehetetlen!!! Nem lehet ilyen jó, hiszem a kamerája egy fos
-
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #112 üzenetére
Az megvan, hogy ez a p10 plus topikja?
-
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #107 üzenetére
-
opr
nagyúr
válasz
philoxenia #105 üzenetére
Az, hogy a kamera ebben a ligában fos, az tény. Ha nem tudod, miért, nézd meg, milyen telefonokat lehet 260.000ft-ért kapni, és azok milyen fényképet csinálnak milyen fényviszonyok között.
Az egész beszélgetés e miatt az egyetlen tény miatt indult, szóval igen, sikerült.
Neked? -
törölt tag
válasz
philoxenia #100 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged