Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
Atya ég durván torzít a széleken a kamera ..és összeségében is mosoda...2x jobb lencse mi? BS király a hüvely...
A nem raw képeknél meg még az olajfestmény "effekt"is játszik...Éjszaka meg egy LG G4 hez képest is elvérzik ...Az elmosás meg ATYA ÉG mi ez???? Bevodkászott az algoritmus???!!!! ..Epic fail!
Ez vagy gyári hibás vagy nagyon mellément a tervező asztal/szoftver/marketing vonalon mint kamera..Telefonként meg tök átlagos mind teljesítményre mind khmmmmm formavilágra.10/5 pont részemről.Túlárazott unalmas elkeffentett kamerás cucc...
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
-FreaK-
veterán
"Hogy mennyire rabolja majd el a Mate 9 vásárlóit a P10 Plus, azt még nem lehet megsaccolni..."
Azért a sima Mate9-el nem feltétlenül érdemes összevetni, mert van ott 0.5" különbség a kijelző átmérőben, az azért nem kevés. A Mate9 Pro-van egyezik inkább sok paramétere, de az viszont nem került hivatalosan forgalmazásba minden piacon, így szerintem van helye a portfólióban. Viszont azzal egyetértek hogy kezdenek ők is nagyon elmenni ebbe a " rengeteg telefon, rengeteg átfedéssel" irányba, ami nem biztos, hogy jó ötlet.
szerk.: elírás a második oldal első sorában: "A P10-hez hasonlóan a dobozt most teteje most is úgy nyílik.."
[ Szerkesztve ]
-
Laca7601
tag
Miért van a dual active megoldás véres kakiként kezelve minden gyártónál?
-
kcsa
veterán
gsmarena.com-on írtak még valamiféle utánhúzásról a kijelzőn, itt nem volt meg?
A vízállóság hiánya ami nagy kár. Ritkán kell, de akkor nagyon jó biztonságérzetet ad, ennyiért pedig igazán beleférhetett volna.
-
aelod
veterán
válasz
kovaszoskeny #1 üzenetére
de általában nem nagyítunk bele a telefonos fotókba, Instagramon pedig lehet menőzni 1024 x 1024 pixelen.
Ennyi.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Akkor nem csak én éreztem úgy, hogy az a kamera nem a legjobban sikerült..
Ahhoz képest, hogy mennyire sztárolva vannak ezek a kamerák, mit is mondjak...
A virágos képeknél, ahol a darázs is van.. Az mi?? Csóri állatból még majdnem ki sem lehet venni, hogy az mi.. A N2-vel jobb képet csináltam mint az, pedig az egy 4 éves készülék.
Néha el tudok csodálkozni azokon, amiket beharangoznak, és közel nem teljesíti azt, amit ígértek.
Az utcán lőtt képek is, valami marha zavarosak.. -
törölt tag
válasz
Pedig úgy kellene működjenek ezek a kamerák már, hogy amikor lenyomod az expo gombot, akkor felhívja a legközelebbi profi fotóst, aki gyorsan odarohan egy 5DmkIV-vel, lefotózza a témát, áttölti a telódra, aztán megy a dolgára.
-
törölt tag
Amíg P9 és P10 közül inkább az utóbbit választanám, a P9 Plus és P10 Plus közül maradnék az ey éve kiadott modellnél. És azt hiszem eldőlt, Samu lesz idén.
-
hemaka
nagyúr
Ezért kell előre és hátra is ujjlenyomat olvasó. Ha a kezedben van, kényelmesebb hátul, ráadásul csomó plusz funkciót lehet társítani hozzá. Az előlapi meg jól jön, ha nem kézben, asztalon van a telefon.
-
Ezt így szépen kifejtetted
A P9-P10 párossal nem feltétlenül értek egyet, de amúgy teljesen jogos, amit írsz.
Míg a P10 egy viszonylag olcsó telefon csúcs hardverrel, addig a P10 Plus egy átgondolatlan prototípus majdnem egy S8 áráért.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Wesder
félisten
Szèp, szèp... De nem győzött meg.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kelly416
veterán
Azért a tanítható infra jó dolog, én a G4-el az autó távirányítóját taníttattam be, azóta esélytelen, hogy bezárjam a kocsiba a kulcsot. A központit ki tudom nyitni telefonnal.
Mennyire villantós móka lenne ez mondjuk 18-20 évesen? Kár, hogy már kinőttem ebből.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #11 üzenetére
Kinézetre jobban tetszik a P9, de a bele jobb annyival a P10-nek, hogy meglépjem. Vagy minimum meggondoljam a kérdést. A P10 esetén nem. Egyedül a kamera javult, de az nekem a P9-ben is pont jó lenne, illetve nem fejlődött annyit, mint szeretném. Leginkább szoftveres oldalon.
-
mjani1172
addikt
Egy pár napja írtam erről, ez szvsz bukott dolog ilyen áron az S8-S8+ ellen.
-
zazenke
őstag
Hát igen gyenge uzemidő a mate 9 javara. A kamerája meg gyakorlatilag ugyanaz a minőség. Ennyi pénzért ez most nem jött össze.
-
RaveForce
veterán
válasz
mjani1172 #16 üzenetére
Az hagyjan, de meg a G6 ellen is... ha egyszer vegre kaphato lesz
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
zazenke
őstag
viszont örülök hogy ez a teszt nem megy ellen a gsmarena tesztjének üzem idő stb , hanem megegyezik vele az eredmény . szóval jó lett a teszt
-
beyruth82
addikt
Gyengusz a kirin 960.Elmarad az exynos 8895 és a snapdragon 835-től.Inkább a snapdragon 821-el van egy szinten.Tudjuk ez elég mindenre és bla bla bla de akkor is gyengébb.
-
-
doggie
aktív tag
Csak én nem vagyok elájulva a képminőségtől?
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
Drakmusz
őstag
Summilux ide vagy oda,hát nem tudom...
Valami nagyon nem stimmel ezekkel a fotókkal,lesz mit reszelgetni a szoftveren az biztos!https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html
-
beyruth82
addikt
válasz
aprokaroka87 #23 üzenetére
Ha olcsóbb is ez a huawei p10 plus árcéduláján nem látszik meg.
-
enginev3.0
félisten
Kamerában nem lett valami erős
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
Kielégítő, és részletes teszt. Köszi!
Sajnálom, hogy ilyen gyengusz a Kirin 960,
bár az Lg berakta a még gyenguszabb 821-et. A Samu valószínüleg gyorsabb lesz, (de nem sok jelentősége) de tuti gyorsabban is fog merülni, tuti beég a képernyő, és remélem nem robbannak halomra. A G6-tal szívesen összehasonlítottam volna, de tényleg se híre se hamva. Várom jövőhéten a P10 plust
-
törölt tag
válasz
kovaszoskeny #30 üzenetére
Kimondta, hogy nem elég? Nem érzed az iróniát? Korábban írták hogy gyengusz ezen nevettem.
Tökéletesen elég mindenre. Elárulok egy titkot, még jövőre is elég lesz. -
MMMMMM
tag
elirtatok a specifikacional a teszt vegen a főkamera nem 2,2 rekeszertekű hanem 1,8
-
beyruth82
addikt
Az lehet,hogy elég mindenre de a fejlődés akkor sem állhat meg.Ha azokon múlna akik szerint ez több mint elég akkor még mindig valahol a 2 mag 512 mega ram környékén járnánk mert egykor az is több mint elég volt.
-
bigmasterg
addikt
Értem én, hogy kamerára kihegyezett, meg minden.
De ezeknél jobb képeket készít a Nexus 6p-m (főleg hdr+ -al).
De akár az itteni tesztben szereplő képek is jobbnak tűnnek az én szememnek.˙
-
beyruth82
addikt
válasz
bigmasterg #39 üzenetére
Sokkal jobbak a p10 plus képei.
-
törölt tag
Napi 4 órában íróasztalnál vagyok, utálnám ha minden értesítésnél emelgetnem kellene a telefont,hogy megnézzem mi a f*sz van. Továbbá napi 5-6 órát autóval közlekedem. Ismerős az autós tartó? Na ott hogy a f*szba oldom fel a zárat? Na ezért kell oda egy gomb. Nem csak gyerekeknek találnak fel dolgokat, hanem hasznos munkát végző embereknek is.
-
Drakmusz
őstag
válasz
bigmasterg #39 üzenetére
Jogos!Sőt tovább megyek,nappali körülmények között ezt a produkciót még mindig nem tudják megugrani.Jöhet bármilyen dupla lencse!☺️
https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html
-
.DLL
veterán
válasz
#16820480 #38 üzenetére
Igen odáig még el sem jutottam a cikkben, mikor az első képet fogtam és bevágtam fotoshop-ba
kiakaszt az több éves dizájn trend aminek remélhetőleg végleg vége lesz.
Szóval utána elolvastam és módosítottam is a hozzászólásom. Amúgy tetszik a "seamless" ujjlenyomatolvasó-navi"gomb" megoldás, de szerintem kevesebb hely is bőven elég neki.(#41) rubiamuerte: És? legyen ott gomb, nem megoldhatatlan feladat, nem kell hozzá alföld. Veszel hozzá olyan autós tartót, ami nem takarja el.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Shyciii
veterán
válasz
bigmasterg #39 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a HDR+ ront a képminőségen, még akkor is, ha azt te első látásra nem is veszed észre?
-
Shyciii
veterán
Nappali fotók minőségét már a P9-el megugrottam. Jóval szélesebb a dinamikatartománya a P9-nek, míg a 6P és 5X már a HDR-hez nyúl, amivel bár javít a dinamikán, viszont ront a képminőségen.
Amúgy a tesztben szereplő P10 Plus fotói tényleg elég rosszak lettek. Nem is értem. Most vagy hardveresen szar, vagy a szoftverrel cseszték el, de az biztos, hogy ennél az 1-2 generációval előtti telefonok is jobbat tudnak, úgyhogy jelen állapotában ez a P10 Plus egy túlárazott iPhone klón. -
törölt tag
válasz
beyruth82 #26 üzenetére
A P10 Plus 50 euróval olcsóbb az S8-nál, dupla akkora tárhellyel, nagyobb akkuval, elöl levő ujjnyomat-szenzorral.(Utóbbi egyeseknek fontos, nekem hátul jobb lenne, de a Samu most rosszul helyezte el, mert jobb kézzel használom a telefont, így már messze van.) Az S8+ pedig 900 euró, szintén csak 64 GiB tárhellyel. Vagyis de, olcsóbb.
-
törölt tag
Nekem sem a kedvencem, de azért az érzed, hogy a tényleges kávacsökkentés kb idéntől van a G6 -s S8 párossal. Előtte volt a Motorolának egész jól, aztán visszahozták a kávát tavaly. A G2 sem csinált nyarat annak idején. Remélem most elindul valami, de amíg nem tudják a képernyő alá tenni az ujjlenyomat olvasót, addig nem lesz az igazi.
Most próbáltam autós tartóban hátlapi ujjlenyomat olvasót, de nem igazán kényelmes. Megoldható, átnyúlok felette és fejjel lefelé is érzékeli az ujjamat, de kicsit tapogatni kell, mire eltalálom az olvasót. Bringás tartóban lesz még izgi majd. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest