- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
"Nekem sem a kedvencem, de azért az érzed, hogy a tényleges kávacsökkentés kb idéntől van a G6 -s S8 párossal."
Tudom sajnos, és azt is hogy mostantól lesz csak elfogadott és "elvárt", hogy a Samu is ilyen dizájnt tol.
Sajnos a G2-G3 nem tudott olyan elterjedt és meghatározó lenni, mint az i6 és társai, és igen azok a kecses moto-k is nagyon tetszettek. De már a Sharp Aquos is nagyon tetszett, csak az emberek nem voltak akkor még készek rá, meg amúgy tényleg több sebből vérzett. Aztán a Mi Mix hűű meg háá-ja után már a Samunak is káva-less gépet kellett tolnia, nem volt mese, pedig bőven nem újkeletű dolog.Ujjlenyomat olvasó: emlékezzünk azokra a telefonokra, amelyeknek egy keskeny sáv az érzékelője, akár a kijelző alatt kapszula formában, akár a készülék oldalán (pl. Sony!)
Én sem tüntettem el a képen nullára a kávát, lenne ott hely bőven a burkolat alá rejteni a szenzort, nem kell hozzá csoda, sem a hátlapra száműzni azt.Következő nagy "újdonság" lehet a dupla ujjlenyomat szenzor, egy elöl, egy hátul, kinek mikor hol kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest