Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Hát nem csak te. Már én is elgondolkoztam ezen, hogy csak én látom így. Az LG G3 ennél sokkal jobb képeket készit, (már így utólag kár, hogy megváltam tőle). De a Samsung Galaxy S6 is bőven veri, pedig már az sem a legfrissebb model. A 60 ezres Xiaomi redmi note 3 pro szintjén van a kamera, nappal az is veri, csak éjszaka rosszabb. Az összes Huawei telefon kamerája agyon van dícsérve, amikor viszont megnézem a tesztfotókat, akkor meg úgy elcsodálkozom ,hogy vajon miért is?????
Itt azt mondják a mobilarena tesz fel rossz kamera fotókat, de az LG G3, G4 stb., Samsungok tesztfotói miért jók?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest