- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Annyira nem néz ki rosszul, ha a második oldalon lévő második képet betettem háttérnek.
A teszthez: nekem tetszik ez a telefon. Igen, a kamera képei is. Oké teljes nagyításban mos, de úgy minden mos. 12, meg 20 megapixelben szerintem az átlag ember nem nagyít 100%-ra. Nincs értelme. Várom a sima P10 és a P10 Lite tesztet is.
-
törölt tag
Nekem sem a kedvencem, de azért az érzed, hogy a tényleges kávacsökkentés kb idéntől van a G6 -s S8 párossal. Előtte volt a Motorolának egész jól, aztán visszahozták a kávát tavaly. A G2 sem csinált nyarat annak idején. Remélem most elindul valami, de amíg nem tudják a képernyő alá tenni az ujjlenyomat olvasót, addig nem lesz az igazi.
Most próbáltam autós tartóban hátlapi ujjlenyomat olvasót, de nem igazán kényelmes. Megoldható, átnyúlok felette és fejjel lefelé is érzékeli az ujjamat, de kicsit tapogatni kell, mire eltalálom az olvasót. Bringás tartóban lesz még izgi majd. -
törölt tag
Napi 4 órában íróasztalnál vagyok, utálnám ha minden értesítésnél emelgetnem kellene a telefont,hogy megnézzem mi a f*sz van. Továbbá napi 5-6 órát autóval közlekedem. Ismerős az autós tartó? Na ott hogy a f*szba oldom fel a zárat? Na ezért kell oda egy gomb. Nem csak gyerekeknek találnak fel dolgokat, hanem hasznos munkát végző embereknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest