Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Annyira nem néz ki rosszul, ha a második oldalon lévő második képet betettem háttérnek.
A teszthez: nekem tetszik ez a telefon. Igen, a kamera képei is. Oké teljes nagyításban mos, de úgy minden mos. 12, meg 20 megapixelben szerintem az átlag ember nem nagyít 100%-ra. Nincs értelme. Várom a sima P10 és a P10 Lite tesztet is.
-
törölt tag
Nekem sem a kedvencem, de azért az érzed, hogy a tényleges kávacsökkentés kb idéntől van a G6 -s S8 párossal. Előtte volt a Motorolának egész jól, aztán visszahozták a kávát tavaly. A G2 sem csinált nyarat annak idején. Remélem most elindul valami, de amíg nem tudják a képernyő alá tenni az ujjlenyomat olvasót, addig nem lesz az igazi.
Most próbáltam autós tartóban hátlapi ujjlenyomat olvasót, de nem igazán kényelmes. Megoldható, átnyúlok felette és fejjel lefelé is érzékeli az ujjamat, de kicsit tapogatni kell, mire eltalálom az olvasót. Bringás tartóban lesz még izgi majd. -
törölt tag
Napi 4 órában íróasztalnál vagyok, utálnám ha minden értesítésnél emelgetnem kellene a telefont,hogy megnézzem mi a f*sz van. Továbbá napi 5-6 órát autóval közlekedem. Ismerős az autós tartó? Na ott hogy a f*szba oldom fel a zárat? Na ezért kell oda egy gomb. Nem csak gyerekeknek találnak fel dolgokat, hanem hasznos munkát végző embereknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- PlayStation 5
- Óra topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest