Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
yuri88
újonc
Most egy samsung galaxy j5 ds em van. Amivel nem is lenne gondom de amióta frissült 6.0.1 re azóta nem maradt hely az amugy is kevés belső tárhelyen. Emiatt néztem a honor8 -at de amikor megláttam a novát a media marktban egyből tudtam, hogy nekem kell a telefon, viszont mindenféleképpen a t-mobile tól akarnék telefont kihozni.Mindenestre mégegyszer köszönöm az információt.
-
yuri88
újonc
Sziasztok!
T-mobile-nál szeretnék vásárolni ilyen készüléket (Dual sim miatt). A teszteket olvasva elvileg tudja kezelni a 2 simet csak akkor le kell mondani az sd kártyáról.
Viszont a t-mobile nál az ügyintéző azt mondta, hogy sajnos nincs dual simesben!Kicsit bizonytalannak tűnt az eladó! Valaki aki tmobilenál vásárolta tudna nekem erről infót adni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei új, elvileg nem kizárólag nőknek szánt termékvonalának kisebbik tagja is megérkezett, ami relatív kis mérete, szelfiképességei és megbízható működése miatt lehet vonzó.
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest