- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
#42431471 #589 üzenetére
Xda-n olvastam a napokban amikor romokat nézegette, hogy a Huawei valamikor év elején változtatott az üzletpolitikán, és onnantól már nem lehet kinyitni egyszerűen , ráadásul lezárták a szoftverközpontot is, amin keresztül eddig a gyári romokat el lehetett érni. Fizetős szolgáltatások viszont léteznek , akik tudnak adni nyitókódot.
-
törölt tag
Kaptam egy ilyet ajándékba törött kijelzővel. A kijelzőt kicseréltem, most ismerkedem.
Tényleg nem lehet feloldani a huawei telefonok bootloaderét?
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni egy igen idegesítő jelenséggel kapcsolatban.
Eggyes appok/szolgáltatások esetén (pl prof reminder, sms control, gsam battery monitor, ring control, stb) roppant idegesítő hogy a telefon bezárja ezeket. Az energiatakarékossági kivételekhez hozzá vannak adva hogy ne zárja be őket (képernyőzár után).Hol/hogy tudnám megakadályozni ezt?
Köszönöm szépen!Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
occam
tag
Sziasztok, melyik android verzió fut most ezen a telefonon?
-
Braavos
tag
Ez a legújabb frissítés vicc..
Ha letöltök egy képet, dokumentumot, bármit, akkor az értesíti sávban még fél nap múlva is azt jelzi, hogy éppen lefelé töltöm.
Arról nem is beszélve, hogy az értesíti sávban a betűk olyan aprók lettek, hogy kész vicc... -
barrique
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hiába állítok be egy bizonyos gyári értesítéshangot, mindig a telekom receive message szól helyette?
Ez kb. egy hete van így, előtte jó volt... -
adabra
senior tag
Sziasztok!
Beszerezhető még ez a telefon normális forrásból?
Úgy gondolom, hogy a Huawei jelenlegi kínálatában még bőven megállja a helyét, és ez sokkal kompaktabb méretben nyújtja kb ugyanazt, mint a P9-10 lite, smart stb modellek.A feleségemnek keresek egy nem batár méretű telefont, amiben van min. 3gb RAM.
Esetleg Nova 2?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Braavos
tag
Sziasztok!
Ma éjszaka érkezett egy frissítés Huawei Novához. EMUI 5.0 CAN-L01C02B351 a neve, piros szolgáltatós.
A telefont még nem frissítettem, de letöltöttem, hátha valakinek szüksége lenne rá. (Az előzőt nem sikerült.)
Driven, itt érhetitek el: (Röpke 600 mega)
[link](Ha jól láttam senki nem osztotta még meg ezt a verziót.)
[ Szerkesztve ]
-
_csocso_
senior tag
Több külföldi oldalon is írják, hogy nem valószínű a frissítés. Amelyik oldal meg azt írja, hogy lesz, az nem mérvadó. Szerintem nem egy flagship, és nem is adhattak el belőle túl sokat, ami nem helyez nyomást a gyártó felé, hogy frissítse ( persze, ha mégis lenne, csak örülnék neki ).
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
sagesz93
addikt
Hali,
Aki esetleg a telekomnál vette mostanában a készüléket és függetlenítés kért, mennyi idő alatt kapott hozzá kódot?
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
Nekem most 2 db frissítés is települt, vodafonos a készülék.
-
Corsa02
őstag
Sziasztok
C150-es buildre (Telekom), nektek mi az utolsó frissítés?
Nálam B340-es végű, annál nincs újabb?The Truth Is Out There --->
-
Gzolo
senior tag
válasz
_csocso_ #571 üzenetére
A barna 2390, a szürke 2790, most mondjuk nekem már jóval magasabb árakat ad ki, úgy látszik a rendszer darabrendelésenként/érdeklődésenként változtatja, mert most a barna 3390, a szürke 4490 éppen nálam.
Huawei Nova Smart Flip Cover-ként adja ki, a név félrevezető a Nova Smart telefon miatt, de a képekből egyértelműen kiderül, hogy a sima Nova-hoz van.
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Telekomtól most rendeltem egy Novát asszonynak kártya nélkül listaáron 50k-ért szerintem megérte.
Ilyenkor független lesz a készülék? O.oDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Gzolo
senior tag
válasz
KenGuruL #560 üzenetére
Kicsit az asztalra kellett volna csapni
Én december elején vettem 2-t tőlük, de úgy, hogy egész Budapesten már csak 1 db volt, és Székesfehérvárra akartak küldeni, hogy ott van még 1.
A webshopban volt még 2, de online a szerződésemet sehogy sem lehetett hosszabbítani, csak a boltban, ők viszont a készletből nem tudtak célzottan kérni. Csapda volt, mert ahol volt telefon, ott nem lehetett szerződést hosszabbítani, a boltba meg a webshopból nem lehetett telefont kérni.
A 1270-en sikerült szerencsésen kifogni egy ügyfélszolgálatost, aki el tudta intézni, hogy 2 telefon a központi raktárból névre szólóan a közeli üzletbe kerüljön, és úgy már el tudtam hozni szerződéshosszabbítással személyesen. Sikerült megértetni velük, hogy én szeretnék pénzt költeni, de az ő bugyuta kaotikus rendszerük miatt ez nehézkes, legyenek szívesek segíteni.
Amúgy van a családban P10 lite is, nagyon hasonló a kettő telefon, de nálam a Qualcomm Soc, és a kisebb méret a Nova felé billentette a mérleget, célzottan ezt kerestük.
-
KenGuruL
csendes tag
Sziasztok,
Huawei Nova és P10 Lite között vacilálok. Valaki segítsen egy picit, melyik legyen, mert egyedül nem tudom eldönteni
.
-
sajo13
senior tag
Azért ez gyalázat, amit a frissítésekkel művelnek. Ugyanazon telefon azért nem kap frissítést, mert más régióban van (és itt most nem távolt keleti régióról van szó).
Ugyanaz a hardver, minden ugyanaz, érhetetlen miért szaroznak kiadni a Nougatot csak azért mert az egyik telefon észak-európai, a másik dél-európai. -
csp01
tag
Lehet ennél a telefonnál memóriakártyára telepíteni alkalmazásokat?
-
Steelers
senior tag
Hali!
Jelenlegi build számom: CAN-L11C432B350, a Firmware Finder talált B381 végűt.
Valaki esetleg próbálta már ezt a telefonján?
Köszi -
tthom
senior tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a 4Gb memóriás változatban van-e B20 támogatás? Nem találok rá egyértelmű választ sehol..
Thx,
Tomka -
sajo13
senior tag
-
bubus66
nagyúr
Szia!
Akkor nézd meg, hogy a C109 hova tartozik.
Az Európai az C432 ettől a szolgáltatok térnek el nálunk a Vodafone C02 a Telekom C150 a Telenor C128
Régió kódok.
ID (Cxxx) = Region/Operator | custom.bin (content)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok! Milyen Android főverzión nyugszik most a legfrissebb ROM ennél a készüléknél? Tervezett Oreo-s update?
-
saskas
újonc
válasz
Animelinda #535 üzenetére
Köszi a választ.
-
saskas
újonc
Sziasztok!
A tesztben írt hangszóró ill. fülhallgató recsegés mit takar ténylegesen? Általános használatban mennyire zavaró? Esetleg más fülhallgatókkal is produkálja?
Köszi a válaszokat!
-
flash-
veterán
üdv
jól olvastam hogy ez a teló nem gyorstöltős?
ennek ellenére valóban gyorsan tölt? (teszt szerint) -
chrisx1
tag
Ha esetleg valakit érdekel Nillkin üvegfólia, akkor keressen meg privátban! Haveromnak rendeltem p10 lite-ra, és a matricán az van, hogy jó hozzá, és a Novához is. Nem is értem, mert nem egyforma méretűek.
0.2 mm , 2.5D, 9H keménységű. -
laolaj
aktív tag
-
laolaj
aktív tag
Sziasztok kérdéssel fordulok hozzátok.
Sajna szeretett Sony Z3 Compact kezdi megadni magát, és ez lenne az utódja.
Olvastam hogy nem támogatja a B20 LTEet, ti ezzel hogyan boldogultok?
Kinek milyen tapasztalása van gyorsaság és stabilitás terén mobilinternetnél?Köszönöm előre is a válaszokat.
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
Steelers
senior tag
válasz
Animelinda #524 üzenetére
Igen, mint ahogy írták a Mobilcornertől inkább, ott 2 év gyári gari van.
-
dave0825
őstag
válasz
Animelinda #524 üzenetére
Sokan Honor-t mobilcorner.hu-ól rendeltek, elég megbízható az oldal, ott 82.900-ért adják.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Animelinda
csendes újonc
És szerintetek nem gyanús, hogy ez ennyire olcsó?
http://smartshop.hu/huawei-nova-4g-okostelefon-32gb-arany.html
Utánanéztem az oldalnak, elméletben gyári garanciásak a készülékeik. Így viszont félek, hogy miért ilyen olcsó..
-
Steelers
senior tag
válasz
Animelinda #522 üzenetére
Gyors, szerintem igen prémium a külseje, gyönyörű telefon, bár ez szubjektív. A mai telefonok között elég kompaktak a méretei, jól simul a kézbe. Szép a kijelző, bár az automatikus állítás kicsi lassú, de megszokható. Az akksi nagyon jó, 2 nap mindig megvan átlagos használattal, nagyon intenzívvel is simán elmegy egy napot. A kamera jó, nem kiemelkedő, de használható. Előtte P8 Liteom volt, annál jobb a kamera az biztos.
-
Steelers
senior tag
válasz
Animelinda #520 üzenetére
Ezen is Emui 5 van már, viszont ebben 32gb a belső tárhely a P9 liteban csak a fele. Ez 5 colos, az 5.2-es. Ez kompaktabb és szerintem minőségibb a fém hátlap. A kamera szerintem kb egyforma. Én a Novát vettem és nem bántam meg.
-
Animelinda
csendes újonc
Ezt éri meg jobban megvenni vagy a huawei p9 lite 2017et? Az utóbbin frissebb az adnroid es emui 5.0 van, ez sokat szamit?
Engem foleg a kamera erdekel. -
dave0825
őstag
válasz
SchönDani #518 üzenetére
1) Nekem Honor 8-am van, de ugyanez a rendszer/felület, nekem sem tetszett a nem túl átlátszó értesítési panel, és tettem föl másik témát, ezzel szép. Próbáld ki szerintem, EMuiOS 5 v3.
2) Automatikus fényerőt kikapcsoltad? Vagy nem csak alkalmazás megnyitásakor (leginkább böngésző) veszi lejjebb a fényerőt? Ez nálunk is van, nem csak Nován.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
SchönDani
újonc
Nekem fél éve megvan a telefon és hiba nélkül működik
Amióta frissítettem EMUI 5-re azóta két problémám van:
1) Az értesítési panelt amikor lehúzom nem átlátszó. Ez kissé zavaró, nem annyira szép, meg az hogy tiszta fekete... kissé taszító.
2) A fényerőt automatikusan váltja, pedig nincs szemkímélő módban.
Valaki tudna ezekben tanácsot adni, segíteni?
-
buherka
addikt
Sziasztok...
Kéne egy kis segítség. Vettem egy ilyen telefont a Media Markt-ban.
Van egy nagy problémám vele. Amikor a bluetooth-ot bekapcsolom és csatlakoztatok hozzá egy headset-et akkor brutál szar a beszélgetés minősége.
Állandóan akadozik a hang. Van hogy a mondatok felét nem értem, mert dadog a hang. Már kétféle headset-el is kipróbáltam, de mind a kettővel csinálja. Mintha vesztené a jelet.
Plantronics explorer 10 és egy Samsung HM1300 ezzel a kettővel próbáltam.
Ha rádugom a gyári vezetékes headset-et azzal tökéletes a hang.Vigyem vissza? Cseréltessem ki?
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a nova-n, hogy működik-e a camera 2 API?
Én neten csak annyit találtam, hogy alapból nem képes raw-ba menteni, de ez még nem zárja ki automatikusan. -
birka_zozo
csendes tag
Sziasztok,
viszonylag gyorsan kellene (ma van a biziosztás) döntenem egy Huawei nova és egy HTC one m9 között.
12 éves gyereknek lesz, első telefonnak, ahogy ismerem, főleg játszásra jutubozásra, és néha felhívnmi az anyját.
Hajlok a nova felé, de olvastam valahol, hogy beszaggat játékoknál? Ez igaz vajon?
Köszi! -
egabi71
aktív tag
Tisztelt Huawei,a hivatalos Huawei honlapon a leirásokon kívül semmi más nem található.Kèrdèsem a következő,mikor fognak gyári romok illetve rollback felkerülni, köszönöm 🤗🤗
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
ricsike1995 #511 üzenetére
Szia!
Alapból nincs erre lehetőség, így azt javasoljuk, hogy tölts le egy téma szerkesztő alkalmazást a Google Play Áruházból.
Üdv!
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv. Emui 4.1-en hogyan tudok betűszínt váltani a notification bar-on illetve az ikonoknál, mert nekem nem áll át automatikusan, ha fehér hátteret választok ki. Vagy ez nem is működik automatikusan? Köszi!
-
egabi71
aktív tag
Igen,èrdemes, sok változást hoz a frissitès.egy kèrès,a frissitöben jobb felső sarokban van három pötty,azon belül a legfrissebb teljes csomag letöltèsère kellene nyomni.ha letöltötte ,feldob egy ablakot,hogy most vagy kèsöbb,kèsöbbre kellene nyomni.utána ki kellene másolni a belsö tárhely HwOuc mappábol.utána valamilyen tárhelyre feltölteni.köszönöm
-
Braavos
tag
Sziasztok. Tegnap vettem a piros szolgáltatónál egy huawei nova telefont. Bekapcsolás után rögtön fel is dobta a frissítés lehetőségét. Az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak? Érdemes frissíteni 7.0ra vagy sem? Nem lassul tőle a telefon?
Lumiáról váltottam, eddig megváltás a telefon. 2-3 évre tervezek ezzel a gyönyörűséggél.
-
akos94
csendes tag
Sziasztok!
Firmware Finderrel kapcsolatos kérdésem lenne, mégpedig: adott egy Huawei Nova L01C02B331 verzióval. A FF jelez már egy újabbat (C02B340), de csak fullOTA verzió van fent. Lehet bajom, ha nem várom meg a sima OTA-t és felrakom ezt?
Megjegyzés: EMUI 5-re (B140->B331) normál eljárással lett frissítve, eddig még nem használtam élesben a FF-t, ezért is a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei új, elvileg nem kizárólag nőknek szánt termékvonalának kisebbik tagja is megérkezett, ami relatív kis mérete, szelfiképességei és megbízható működése miatt lehet vonzó.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest