- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
cskamacska #49 üzenetére
Nem tudom miből gondolod, hogy a P30 kamerája ennyivel jobb. :)
Az S10e-t meg ne sajnáld. Kollégámnak az van. Annyi pozitívuma van egyedül, hogy valóban kompaktabb. Amúgy meg debil helyen van az ujjlenyomatolvasója, a Samsung szoftvere meg bár funkcionálisan nagyon jó, de az optimalizálásról még sose hallottak és a Bixby erőltetése marha bosszantó. -
BloodRay
veterán
válasz
cskamacska #46 üzenetére
Nem dolgozik semmi, csak én tudatosan vettem az igényeimnek megfelelő telefont.
Nem akartam oled kijelzőt(pwm miatt...), pláne nem íveltet. Nem akartam kijelző alá épített ujjlenyomat olvasót(hanem a lehető legjobbat) sem és nekem a 3-szoros optikai zommlencse is szimpatikusabb volt mint az ötszörös. Nem beszélve a Huawei márkanév feláráról a semmiért... (nem az ár kifizetése lenne probléma mielőtt ez jön, többet is elköltök órára ha kell...) -
BloodRay
veterán
válasz
cskamacska #44 üzenetére
Azért ebben vannak nem kicsit elfogult butaságok...
Nekem ugyan Honor 20 Pro van, de ha fizetnének érte sem cserélném el ezt a "középkategóriást" egy P30 Pro-ra... -
-
BloodRay
veterán
válasz
AliceWake #10 üzenetére
Elfogadom ha neked szubjektíven nem volt kényelmes, de az meg se lett említve, hogy viszont milyen gyors és pontos. Engem sokkal jobban bosszantott, hogy a Samsungjaim olvasói mindenre háklisak voltak és 10-ből jó ha 6-7 szer feloldottak. Ehhez képest azoknál ajnározva voltak az olvasók...
-
BloodRay
veterán
Ott is én szóltam jó pár héttel később hogy javítani illene végre. Nyugodtan teszteljétek egy szenzor-teszter appal.
Nincs baj a tévedésekkel, de mostanában egyre több az elflegmázott, beblöffölt dolog, az "alibiteszt".
Itt is totál el lett bagatelizálva pl az ujjlenyomatolvasó is, ami pl fényévekkel jobb a Samsung megoldásainál(ha már az S10e feljött a debil helyen lévő érzékelőjével), nem is beszélve a fantasztikus konkurensek szemnyűvő pwm-es oled kijelzői alá épített gagyi olvasóitól. -
BloodRay
veterán
Az az infra még mindig nem infra és nem fényérzékelésre szolgál hanem közelségérzékelő... Könyörgöm ha vakamiről nem tudjuk mi nézzünk már utána, ne csak írjunk valami bullshitet a parasztoknak.
A készülék amúgy még itt szuper, a kijelző meg szerintem nem gyenge pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest