- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Persze, mert dolgozik a cognitive bias.
Kamerás rész talán erős volt, szerintem az triggerelt ilyen gyorsan.
De tény hogy a P30 Pro nagyon jó képeket készít.
Én a View 20-at vidáman lecserélném P30 Pro-ra, feltéve ha fúrnak rá 3,5mm-es jack csatit.
Meg igazán a FM rádió, és FM transmitter képességet sem bánnám. No meg az S10e méretet, az kb a Galaxy S5 nagyságával azonos, persze a 4000mAh telepet megtartva.
Meg ha nem üvegtepsi, hanem tiszta erős fém, vagy prémium műanyag lenne, természetesen cserélhető burokkal.
Kész agyrém, hogy sokan tényleg nagyon örülnek a sleek and shiny kinézetnek, jaj, csak ne csúszna el valahova még vízszintes felületen is, meg ne lenne ilyen sérülékeny. Így megy is rá azonnal a gumibugyi, és hirtelen teljes értelmét vesztette az egész üvegtepsi őrület.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nekem ez az ujjlenyomat-olvasó pont kényelmetlen volt, kivéve, ha jobbkézzel, tényleg feloldása szándékkal vettem fel az eszközt. De ez szerintem szubjektív. Kitűnően működik, az tény, de állandóan téves próbálkozásként érzékelte azt, hogy csak fogom a készüléket és hurcolászom, zsebre teszem, egyszerűen megőrjített.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest