- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
cskamacska #1017 üzenetére
Volt az a nova ingyen is, én úgy húztam be.
-
Lackooo84
nagyúr
Van olyan aki már feldobta a 286-ot és van hangrögzítője?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #992 üzenetére
Ja hát én csak olyan helyen telózok (szosölmédia, csevegések stb), ahol nincs laptop nálam. Ezt a telefonon kisképernyőn b*ziskodást nem nekem találták ki...
De amúgy sok akkuzabáló app van telepítve, viber, messenger, gmail stb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
cskamacska #986 üzenetére
Nagyon karcsu az akkuja, csak 4 nap üzemidőm van 5 óra kijelzőidővel, 2 sim, wifi, BT, NFC....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
cskamacska #982 üzenetére
Most leírtad mégegyszer, amiket belinkeltem? Grat. Hidd el tisztában vagyok vele mi lesz. Nekem házi tákolt fostalicska OSOS nem kell, nekem jó ez a 10.1 ez marad végleg aztán kész.
-
Lackooo84
nagyúr
Ja igen, másik nagy probléma... a gmail befejezte az automatikus frissítést, emailek live lekérését, csak akkor kapom meg az emaileket, ha megnyitom az appot, akkor kezdenek bezúdúlni az értesítések.. hát ez elég gáz. Ez nem telóspecifikus, a Honor 8 telómon is ugyanaz... vicc.
-
Lackooo84
nagyúr
A frissítés óta ha sötétben feloldom a telefont akkor túl alacsony marad a fényerő, qrva idegesítő...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84 #930 üzenetére
Észrevettem, hogy a messeger egy ideje nem frissül, pedig már PC böngészőben is jóideje az új ikon van. Gondoltam letörlöm, aztán újratelepítem, csak épp a letöltés végén mindig kiírta, h a messenger nem telepíthető. Google szolgáltatások, play, facebook cache/adatokat töröltem, próbáltam apk-val telepíteni, restart stb. semmi sem segített. Aztán jött az isteni szikra, hogy töröljem le a faszbuk appot is a picsába, és lám rögtön jó lett minden...
Bár nem értem mi történt, de már jó ideje nem frissült, meg amikor először a messenger cache-t akartam törölni nem is volt ott az applikációk listáján... Na mindegy, a lényeg, h megoldódott.
-
Lackooo84
nagyúr
Valamiért nem engedi telepíteni a messengert a telefonom, se store se apk...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Sanyamaci73 #925 üzenetére
Ha a Huawei maga nem adja ki, akkor sajnos nem valószínű.
-
Lackooo84
nagyúr
Ja még nem.
Ilyen vagyok amúgy semmiről nem veszem le, amiről nem muszáj...
Amúgy igen, támogatás és felhasználóbarátság terén ezerszer jobbak a saomik... Ott nem baszakodnak ilyesmikkel, hogy "jajkinenyisdabootloadertmernemtommilesz..." Főleg most, hogy haldoklik náluk a GMS téma, alap lenne, hogy adják a kódokat. Aztán majd én eldöntöm milyen rommal szeretném használni a saját telómat...
-
Lackooo84
nagyúr
A hiba nálad lesz, én rányomok és jön rendesen. De feltöltöttem mediafire-re, ha valakinek az nem menne innen le lehet tölteni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Csendeske #887 üzenetére
Rosszat linkeltél, az nem jó nem működik.
Ezt a callrecordert telepítsétek fel, előtte a régit töröljétek. Teszteltem, tökéletesen működik 10.1-en telepítve is. Végre.
-
Lackooo84
nagyúr
Csak most vettem észre, ez a csövesbánat 10.1 kinyírta a fasza kis gyári hívásrögzítőt is, hogy menjenek a jó édes anyukájukba oda...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gangstagergo #824 üzenetére
Mert ilyen jól sikerült ez a 10.1. Videónél sincs már 720p 120 fps, csak 30 fps van vicc.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem mostanában most nem tudom, h a frissítés óta vagy csak úgy, de a tronsmart neo olyat csinál, h bekapcsolom, és lassabban szól a zene, amíg ki-be nem kapcsolom a BT-t a telón. Most nem tudom, h ez a füles, a rendszer, vagy a poweramp hibája, de ilyet sosem csinált egy telóm se régen.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Ahogy észrevettem a szemvédelemnek új sztátuszbár ikonja van, a fényképezőbe meg bekerült egy nagy felbontás mód.
-
Lackooo84
nagyúr
Amikor egy appot felfelé húzással bezárok, már nem felcsúszik, hanem hátrabillen és úgy tűnik el tök menő.
Blokada-val most úgy néz ki jó lett kösz! (kop kop)
-
Lackooo84
nagyúr
Google (szolgáltatói) szolgáltatásokat senki ne frissítse, mert az a kis genya bypassolja az adguard DNS-t és minden tele lesz b@szva reklámokkal...
-
Lackooo84
nagyúr
Na hát most meg kell cáfoljam magamat, mert ugye múltkor írtam, hogy a támogatás semmi extrát nem csinál. Nos, ezek szerint mégis. Most, hogy itt valaki írta, hogy megjött neki, rákerestem a frissítésre a hagyományos módon, többször is, semmi. Majd utána láttam, hogy a támogatás app piros pöttyel jelzett, megnyitottam, és a frissítésnél is volt piros pötty, és azonnal meg is találta. Szóval ezek szerint a támogatás app mégis csinál valamit, és nem ugyanaz, mintha simán megnyitnánk a frissítés menüt...
-
Lackooo84
nagyúr
Pedig a tesztekben mindben dícsérték ahányat csak láttam. Amúgy én nem nagyon használom fotózásra, ergo nem vagyok képben az ilyenekben, de hogy a pékbe lehet széleslátó kamerára váltani? Meg a videózás közben kamera váltásra (hátsó/szelfi) sem jöttem rá hogyan kell. Pedig tuti lehet valahogy, mert a tesztekben mondták.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#49913699 #678 üzenetére
Itt olcsóbb 2 év garival.
Tok nem jár hozzá, csak USB füles. Telekomosban nem volt USB-jack, de a retailban asszem az van.
Hogy megéri e? Szerintem igen, bár ingyen jobban megérte.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem még a büdös életben nem talált a HiCare/támogatás frissítést, pedig volt már pár Huawei telóm...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Van valakinek autós Huawei Super Charge töltője? Mert ha arra rádugom, akkor csak Fast Charging-ot ír ki a telefon, a 2 villám ikonnal, ami elvileg a lassabb töltés mint a Super Charge. Nem értem...
-
Lackooo84
nagyúr
Hmm pedig megírtam priviben hogy töröld le....
Nekem már nincs ott, hogy ez nem jutott eszembe előbb, sok idegeskedéstől megkíméltem volna magamat... Akárhányszor lehúztam fentről, mondjuk zseblámpát akartam gyorsgombbal kapcsolni, mindig ez a szar jött be, már majdnem földhözb@sztam sokszor, de nem csak ezt, az előző Huawei-Honor telóim is...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Ok megvan.
Adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.huawei.searchVagy multitoollal is le lehet gyalulni.
Ez a HiSearch fos volt.
-
Lackooo84
nagyúr
Ezt az ajánlások fost nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert most már kezd idegesíteni ezen a szar 10-en, hogy mindig az jön be, amikor a gyorsgombokat akarom lehúzni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #609 üzenetére
Hát nem tudom, az ND nekem eléggé monokrómnak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest