- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey1980
lelkes újonc
válasz
ANDROID??? #1393 üzenetére
Nem tudom, hogy. Mármint nem csinálok semmit, ha megnyitom az appot, alul kiírja, hogy bejelentkezés, és beléptet magától.
-
joey1980
lelkes újonc
válasz
ANDROID??? #1389 üzenetére
Automatikusan beléptet a telefonos Huawei ID-vel. Viszont továbbra sincs YAL-L21-re projekt.
-
cH1
aktív tag
Az emui 12 egy érdekes egyveleg. Open Harmony és Android keveréke, a pontos verziószámokat hagyjunk is, nem érdekes. Tényleg nem. Ami számít és fontos, hogy jön valami új verzió amiben vannak új dolgok, kapsz (a nem annyira új készülékedre) frissítést, ráadásul főverzió váltást.
-
joey1980
lelkes újonc
Nekem csak YAL-L61-et mutat az appban, és nem lehet jelentkezni L21-gyel.
-
zsinyeg
csendes tag
Android 11-12 nem várható rá?
-
Diák66
őstag
Hová lehet mostanság a Huawei telefonokat leadni szervizre? A Posta még játszik? Huawei honlapja kb 5 szervizpontot ad meg, semmi többet.
-
válasz
mvgy8621 #1371 üzenetére
Emui 11 az utolsó frissítés (android 10.1) A hardware-el nincs baj, szoftveresen is jó, van rá google szolgáltatások, alkalmazások frissülnek, telefon patikán működik. Ha nem vagy frissítés fetisiszta, sztem jó ár érte. Ha vmilyen okból android 11 vagy már 12 amit használnál akkir masik telefont kell nézni. Én P30-at hasznalok már megjelenés óta, én speciel nem tervezem a cseréjét, mert nem érzem az újabb telefonoknál, hogy többet adnának nekem (cserébe jó drágák is ..)
-
mvgy8621
lelkes újonc
Sziasztok!
Ahogy látom ez már egy 2 éves telefon, viszont nagyon jó hardwaret pakoltak bele akkor és még Google támogatásos.
Mit gondoltok megéri most ilyet venni újonnan 80ezerért? Meddig lesz még használható?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Szerintem reseteld ki a telefont és frissíen állíts be rajta mindent. Maximum a névjegyeket és sms-eket szinkronizáld vissza. Ha ez e segít irány a szervíz, ők megoldják. A beragadt frissítés miatt nem kell aggódni van ilyen. Nálunk a családba tökéletesen működik a telefon, ujjlenyomatolvasó is és minden is. Nekünk egyedül a frissítés ragadt be, de azt megoldottam. Mindegyik gyártónál lehet bármilyen anomália.
-
bsh
addikt
nem a telót írtam, hanem más termékeiket és szoftvereiket. de a telón is volt sokminden. itt van mindjárt ez a beragadt frissítés... ujjlenyomat olvasó 50%-ban működik, és nem úgy, hogy nem ismeri fel az ujllenyomatot, hanem úgy egyáltalán nem is érzékeli az ujjat (megtöröltem akkor se). sokszor értesít olyan dolgokról, amik értesítéseit már kikapcsoltam, de mégis... google drive feltöltő régebben jó volt értesítésileg, aztán nem volt semmiféle értesítés, most meg dupla értesítés van minden fájl feltöltésekor. a huawei saját health alkalmazása nem szerepel a telepített és beállítható alkalmazások közt, csak valami eldugott almenüben. hiába kapcsolom ki rá az optimalizálásokat, akkor is kilövi. csak az energiatakarékos mód kikapcsolása segít. de ez a health ez maga egy külön történet, annyira szar. dilettánsok írták vagy nem tudom.
még ami van, születésnapokról egy hónappal előre értesít és nem tudom kikapcsolni. de a tényleges születésnap napján viszont nem értesít... esetleg ha külön kézzel mindegyikhez beállítok emlékeztetőt, de az is egyszeri, nem fog minden évben emlékeztetni. vagy ha van ilyen lehetőség akkor azt nem találtam meg.
sok programnál mikor megkérdezi, hogy adjak engedélyt erre meg arra, hiába mondom azt, hogy nem és ne kérdezze meg többször, akkor is minden alkalommal megkérdezi újra és újra. -
bsh
addikt
válasz
Lackooo84 #1360 üzenetére
azt csináltam. cancel és újra. 32-ről folytatta. nem tudom mennyi idő volt, mert itt hagytam és elmentem a piacra.
a huawei meg láthatóan baszik mindenre, van más huawei termékem is amik bugosak, meg a szoftvereik is, és évek óta basznak megcsinálni, hiába jelentik be a felhasználók. -
Lackooo84
nagyúr
Nem áll meg, csak van amikor nagyon belassul, egyébként ha újrakezded a műveletet onnan folytatja, ahol abbahagyta, szóval ha sokáig nem mozdul a csík, akkor indítsd újra és mehet megint az erecovery. Ja és adatok sem vesznek el, ha csak nem a factory resetre nyomsz. Fw frissítés nem törölhet adatot.
-
Lackooo84
nagyúr
Az is marad örökké (mivel ez egy beragadós fw), amíg nem frissítesz rá erecoveryvel. Tessék a guide-om mit kell csinálnod:
Fogod a töltő USB kábelt, és miközben a telefonon nyomvatartod a hangerő fel gombot, rádugod a (konnektorba bedugott
) töltőre a telefont (a hangerő gombot ugye végig nyomod), és nyomvatartod addig, amíg be nem kapcsol a kijelző az android logóval. Megvárod amíg betölt a recovery menü. Ott kiválasztod az "Update mode" opciót, majd ott "erecovery mode", és végül "Update and recover the system". Ott "Download update and recover", kiválasztod a wifi hálózatod, (ha lehet 2,4GHz-es legyen, az erecovery az 5GHz hálózatokat valamiért nem nagyon szereti), beírod a jelszót, és már csatlakozik is, és megtalálja, letölti a frissítést. Megvárod amíg letölti (kicsit lassúcska a szerverük) , települ, majd újraindul a telefon és kész.
-
Timeola
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1350 üzenetére
Nekem ez tegnap jött rá. Legalább mostmár jön rá valami, nem úgy mint azelőtt, hogy hónapokig semmi.
-
ANDROID???
addikt
Ok, köszi
-
Csendeske
aktív tag
válasz
Elég régóta megvan.
-
bepken
veterán
válasz
ez a legfrissebb verzió, igen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest