Új hozzászólás Aktív témák
-
rwbag2012
tag
A Témák alkalmazásban nálam összesen 4 megjelenítési téma van, míg a családban lévő, ugyancsak Huawei P10-es számtalan lehetőséget ad. Nálatok hogy van ez, hogyan lehetne előcsalni több témát is az M3-ra?
-
rwbag2012
tag
Mostanában többször előfordul, hogy a tablet kijelzője elfelejt alvó módba menni. Pedig 1 percre van állítva. Mi lehet az oka?
-
rwbag2012
tag
Azt nem lehet mondani, hogy nagyon zaklatnak minket a biztonsági frissítésekkel, teljes csönd van hosszú hónapok óta
-
rwbag2012
tag
válasz
silentkiller #1301 üzenetére
Átlag 7 óra, használattól függően.
-
rwbag2012
tag
Nemrég írtam, hogy a képernyő használati idő (fogyasztási szint/hardver/képernyő) tablet kikapcsolást követően lenullázódott, pedig nem is volt töltőre téve a tablet. Elsőre azt hittem, én néztem be valamit, de azóta újra belefutottam ebbe: újabb bekapcsoláskor elfelejtette az addigi képernyő használati időt. Gondolom, egy bugról lehet szó.
-
rwbag2012
tag
A képernyő használati időt hol tudom megnézni? A fogyasztási szint alatt lévő opció, ha kikapcsolom a tabletet, újbóli bekapcsoláskor nulláról indulni. Kíváncsi lennék egy töltéssel hány óra képernyő használatot bír az M3.
-
rwbag2012
tag
Megvettem én is az M3-at. A színhőmérsékletet, színprofilt ti mire állítottátok? Melyik tűnik optimálisnak?
A képernyőzárat hogyan lehet eltávolítani? Hogy ne kelljen minden képernyőfeloldás után elhúzni a képet.
-
rwbag2012
tag
No, ma megint bementem a Telekomhoz, valamivel jobb volt a helyzet, gyorsabbnak tűnt a rendszer. Egy dologba futottam bele, amit rögtön meg is kérdeznék: ha Youtube-on megy egy bármilyen videó és alatta közben scrollozom a hozzászólásokat, nálatok nem akadozik görgetés közben? Mert a Telekomos gépet eléggé megfogta ez a művelet, volt lag rendesen.
-
rwbag2012
tag
válasz
Chris Kiki #849 üzenetére
Köszi.
-
rwbag2012
tag
Üdv, a 7.0-ás verzió sokat javított a 6.0-ás szoftveren? Több tesztben olvastam, hogy a 6.0-ásra ráférne egy kis optimalizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest