Új hozzászólás Aktív témák
-
TZS03
csendes tag
válasz
HorFeri #1783 üzenetére
Köszönöm a választ! Közben próbálkoztam én is, és arra jutottam hogy ha a google play szolgáltatások alkalmazást alaphelyzetbe állítom (frissítések eltávolításával), akkor be tudok jelentkezni a Chrome-ba. Akkor is müködik ha újra telepítem a frissítéseit, viszont ahogy újraindítom a tabletet, már nem enged be. Akkor megint kezdhetem újra a frissítés eltávolításos mizériát. Eddig be volt állítva hogy esete kikapcsoljon, reggel meg be, de amíg nem jön helyre ez a hiba addig ezt kihagyom hogy ne kelljen minden nap megismételni a fent leírtakat.
-
TZS03
csendes tag
válasz
HorFeri #1774 üzenetére
Nálam sem lehet bejelentkezni a chromeba. Próbáltam már úgy is, hogy kijelentkeztem a google fiókomból a tablaten, majd úgy a chrome látszólag engedett bejelentkezni, viszont csak a többi google szolgáltatásba engedett be a chrome továbbra is kéri hogy jelentkezzek be. A play áruházban is van egy csomó komment hogy nem lehet belépni, remélhetőleg csak csinálnak vele valamit.
-
aerol
tag
válasz
HorFeri #1091 üzenetére
HorFeri:
Múlt héten nekem is ezzel volt bajom. Ahogy ctibor írta sd kártyára csinálj egy dload mappát, abba tedd bele második zip-ből származó update.app fájlt. Kapcsold ki a tabletet, majd háromgombossal indítsd úra.Viszont ha neked is hiányosnak tűnik a rendszer, mint ahogy nekem az volt, alap alkalmazások hiányoztak, úgy mint pl számológép, biztonsági mentés app, akkor ajánlom a rollback-et (visszatérés az előző android rendszerre), majd OTA-n frissíteni, igaz ez "csak" B302 lesz, de legalább rendesen fog működni a rendszer.
Sok sikert!
-
ctibor
senior tag
válasz
HorFeri #1091 üzenetére
A második zip fájl tartalmát kicsomagolva tedd bele a \dload mappába (lehet az SD kártyán, de lehet a belső tárolón is). Kapcsold ki a tabletet, majd a hangerő le, hangerő fel és bekapcsoló gomb egyidejű, hosszú lenyomásával inditsd el az update folyamatot.
Igy elvileg sikerülhet a B303 telepítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest