- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TZS03
csendes tag
válasz
Litván Zongora #2092 üzenetére
Nálam működik, mindent lát.
-
TZS03
csendes tag
válasz
HorFeri #1783 üzenetére
Köszönöm a választ! Közben próbálkoztam én is, és arra jutottam hogy ha a google play szolgáltatások alkalmazást alaphelyzetbe állítom (frissítések eltávolításával), akkor be tudok jelentkezni a Chrome-ba. Akkor is müködik ha újra telepítem a frissítéseit, viszont ahogy újraindítom a tabletet, már nem enged be. Akkor megint kezdhetem újra a frissítés eltávolításos mizériát. Eddig be volt állítva hogy esete kikapcsoljon, reggel meg be, de amíg nem jön helyre ez a hiba addig ezt kihagyom hogy ne kelljen minden nap megismételni a fent leírtakat.
-
TZS03
csendes tag
Valaki próbálta már gyári beállítások visszaállításával orvosolni a Google Chrome bejelentkezős problémát? Eredmény?
-
TZS03
csendes tag
válasz
HorFeri #1774 üzenetére
Nálam sem lehet bejelentkezni a chromeba. Próbáltam már úgy is, hogy kijelentkeztem a google fiókomból a tablaten, majd úgy a chrome látszólag engedett bejelentkezni, viszont csak a többi google szolgáltatásba engedett be a chrome továbbra is kéri hogy jelentkezzek be. A play áruházban is van egy csomó komment hogy nem lehet belépni, remélhetőleg csak csinálnak vele valamit.
-
TZS03
csendes tag
válasz
dave_gahan #1464 üzenetére
Igen van belőle, én is azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest