- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajanko
csendes tag
válasz
buresz8 #1649 üzenetére
A saját töltője 2 amperes (OUTPUT 5V/2A). Egyéb töltők csak 1 amperesek, s ebből adódhat az időbeli különbség. Nem egészséges, ha állandóan túltöltjük, bár a töltöben van ilyen biztonsági lekapcsoló funkció.
Ha valaki meghallgatja az üres töltöfejet a konektorban, zizeg, mint egy bogár.Egy akksi élettartama függ attól, hogy helyesen töltik.
- kb csak annyi ideig töltsük, ameddig eléri a 100%-ot.
- nem kell mindig teljesen lemeriteni (20-30%)
- nem kell mindig teljesen feltölteni (80-90%)
- érdemes éjszakára lekapcsolni
- érdemes kétnaponta újraindítani, tablet-kezelőt lefuttatni
- havonta egyszer minimumról maximumra tölteni
Gondolom, ha már ez sem segít rajta, akkor szervizileg akksit cserélni.
Erre gondolom nem sok eset volt eddig a másfél éves (2016.szept.1.) megjelenése óta.Jómagam korán kelek (kutyáink vannak, sétáltatás miatt 5:15-kor ápdételek), s 2h töltöm.
Napi aktiv használat esetén naponta, de hétvégén nem.Érdemes a saját szervezetünktöl legalább 2-3 méterre, de akár egy szobányi távolságra is tölteni.
Az elektromos szmog elkerülhető. De ha valaki szereti a dózist, akkor egész éjjel töltés alatt tegye csak a feje melléEzek egyéni tapasztalataim, mindenki saját belátása szerint cselekedjen.
Ui: előző életemben szomgrákban haláloztam el
-
Joe.36
addikt
válasz
buresz8 #1149 üzenetére
Nagyobb aksit részben elveszted a nagyobb kijelző miatt.
Én nem vennék Lite verziót. Volt más márkában, csalódás volt.
Szerintem jóval erősebb mert az egyikben közép a másikban felső kategóriás a CPU.
A nagyobb mellet szól a kijelző mérete. Ha fontos, nekem nem.
Nekem sok tabom volt már, számomra a 8.... 8.4 az ideális méret, én használom navigációra is.Mindenre használom, játékot kivéve, ( Nem játszom csak Pc-n ) eddig messze ez a legjobb tabom.
Nekem LTE van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest