- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Köszi,valószínűleg ö lesz de már akkor gondolkodok a prémium verzión mert az egy 10 drágább de 64GB belső tárhelyed ad plusz egy jó fülest.Csak a színe zavar plusz,hogy így is sokkalom a 110000 ft egy tabletért.De ezt annyira dicsérik plusz a mostani asus 7 már több mint 3 éves,és bosszant,hogy már egy nettezésnél akad. Még annyi neked mennyi idő alatt hozták meg rendelésre?
-
qwertly
addikt
Szia!
Én is ott nézegettem főként filmet és pdf könyveket szeretnék rajta nézni.Esetleg nem tudnád megmondani ebook könyveket jól lehet rajta olvasni,vagyis nem fárasztja a szemet nagyon.Ezt ezért kérdem mert sajnos könnyen elfárad a szemem már a sokk olvasástól.De nem akarok még egy kütyüt erre fent tartani.És még azt szeretném megkérdezni milyen a fényereje,mert mintha valahol olvastam volna,hogy elég gyenge és nem színhelyes. -
motofi
aktív tag
Szia! Netezni jól lehet vele, nem akadozik? Online TV adások pl: M4 jól jönnek rajta? Jelenleg a korábbi előd M1-et használom, már két éve, de az komolyabb oldalaknál mint pl: mobilarena, facebook, akadozik, csak filmnézésre jó, amit felmásolok rá.
Tetszik a készülék, annó az M1 is tetszett, csak félek,hogy netezés terén gyenge, nem birkózik meg komolyabb oldalakkal. -
bsebi
csendes újonc
Szia!
Én is megkaptam ma de nekem az a vajon hogy a viber nem megy rajta, azaz amikor aktiválom akkor a telefonomon kilép. Korábbi tabomon simán ment együtt, de itt úgy tűnik hogy a tabot telefonnak látja és emiatt lép ki a másikon. Neked sikerült aktiválni a vibert úgy hogy a telefonon is aktív maradt? Wifi only modell. Köszi a mielőbbi választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Revolut
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest