- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Szia én ezzel a tokkal használom. [Gerilla 8] pont jó rá.
[Sandisk_ultra_128_gb_microsdxc] ezzel a kártyával. ( Kintről van olcsóbb is de így van 5 év garancia rá )
Capacity: 128 GB
Read Speed: up to 80MB/S
Video Speed: C10
Form Factor: microSDXC -
dAnky
aktív tag
Még akkor rendeltem mikor nem volt nekik raktáron. Azóta megakartam venni mióta bejelentette a huawei. November 24.-e körül került fel edigitalra és 7.-én kapták meg a központi raktárba így másnap nekem december 8.-án meg is jött. Nekem a prámium verziónak jobban bejön a színe pedig
de náluk prémium nem volt. Füles mondjuk engem nem izgat mert van jó kis fejhallgatóm amivel használom ha a csajos már alszik
-
dAnky
aktív tag
Szia! Extreme digitál. 100ezer ft. 4/32 verzió Wifis. Én ott vettem még decemberben. Még most is kapható náluk.
128gb memóriával lehet maximum bővíteni! De bőven elegendő én Full HD filmeket nézek rajta. Játékokat is próbáltam elég jól működnek vele. Picit érezhető azért hogy az S6 edge + telómon szebben futnak de ezen is tökéletes. Internet is szuper gyors. 1 Dologgal lehet megakasztani de nagyon ha memória kártyára torrentezek közvetlen mert letöltés közben eléggé beakad a készülék. Ennyi legyen a legnagyobb hibája... De közvetlen engedi nem csak az alap memóriába a torrentet hanem az sd kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest