- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
válasz
Metacska #1858 üzenetére
bocsánat, csak most láttam, köszi a válaszod!
ezek közül vajon melyiknek lehet a legközvetlenebb kapcsolata a Huawei magyarországgal?
egyébként nincs H. bemutatóterem?
v ami kicsit hasonlóan működik, tehát ahol a gari is talán a leggördülékenyebben megy?egyébként közben voltam az általam emlitett boltban, és kiderült h még csak nem is elérhető náluk per pill, miközben a legolcsóbbak között, gyártói garival van feltűntetve a bolt. :-/
átmentem egy közeli másik boltba ami szintén benne volt az árkeresőben, ott meg eléggé mismásoltak, hogy most pontosan eu-s vagy mo-i gyártói garancia lenne e.
szóval nagyon kell figyelni. összevissza vetitenek.
-
Krisz1000
tag
válasz
Metacska #1855 üzenetére
igen ez jogos!
köszi egyébként mindenkinek, főleg azért kérdeztem, mert nem is tudom ki a hivatalos huawei magyarországi forgalmazó ahol mondjuk automatice megkapom a max garnaciát minden gond nélkül.
pl gsmp***tánál azt írja az árukereső listájában hogy
Gyártói garancia, személyes átvétel a belváros stb...
most akkor ez egy valós magyar gyártói garanciát jelentene?
vagy abban az országban ahonnan ő hozza szürkeimportban, és ha gond van akkor oda kiküldi és majd vagy lesz valami vagy sem.ez mondjuk tényleg off, de 2 éve sikerült úgy vennem daikin klimát egy bp-i rendes üzlethelyiséggel, szerelőkkel rendelkező klimaboltból, hogy végig a vásárlás során folyamatosan kérdeztem és állították számtalan alkalommal hogy hivatalos magyar, daikin magyarország kft től származik a 2db készülék.
1 év múlva amikor gond volt az egyikkel és baromi döcögősen ment a gari intézése, bementem a daikinbe és ott közölték gysz. alapján h ezt a készüléket még csak el sem húzták előttük, szlovák szürkeimportos a cucc...mindezt úgy h maximális gondossággal jártam el, kb még valami származási bizonylatot kérhettem volna, ami mint olyan nem létezik, és nincs is jogalapom kérni. bocs, tldr volt.
-
_adam_
csendes tag
-
Proto75
kezdő
válasz
Metacska #1625 üzenetére
Az M3 32Gb WiFi 87-től már kapható, te valsz a fullos M3 64GB LTE modellt nézted.
Talán még érdemes lenne megnézned az M2 10 colos verzióját, az 60-tól kapható, habár a 2 GB RAM már harmatosnak tűnik (2 év után most cseréltem a 8-as M2 16GB 2 RAM, ami tökéletesen működött)
Sztem menj be egy műszaki áruházba, ahol testközelből megnézheted a választékot, utána neten keress rá az árára -
Divinity
őstag
válasz
Metacska #1621 üzenetére
Kb egy árban van már a Lite és a sima M3, bár igaz a simából csak 8.4-es van de sokkal erősebb.
Ha nagyrészt filmezni szeretnél akkor lehet megéri bedobni a teljesítményt a méretre de alapból a 8.4 se olyan kicsi. Ezt neked kell eldönteni. Én mindenképp a sima M3-at venném újra. Néha filmezek rajta de inkább olvasok arra pedig tökéletes ez a méret, valamint persze az erősebb hardver időtállóvá teszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest