Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Ezek egyedi hibák, nem általános típus problémák.
Szinte minden műszaki cikkről találni fogsz a neten fórum kommenteket, cikkeket, hogy kigyulladt, elolvadt, felrobbant. De ezek 100000000000000:1 esetek.
Ne ez alapján ítéld meg. Én lelkiismeretfurdalás nélkül megrendeltem a sima M3-at.
-
Metacska
aktív tag
Szia,
Még nem, de valószínű nem a Lite verzió mellett fogok dönteni, hanem a sima M3 mellett.
Csak minimálisan kisebb, de utazáshoz annál praktikusabb, illetve sokkal erősebb a hardvere és +1GB RAM van benne, ami a későbbiekben majd jól fog jönni, ha te is 3-4 évre választasz eszközt.
Árban minimálisan drágább, de teljesítményben sokkal jobb. Valamivel kisebb a képátlója, de annyival szerintem nem, hogy filmezésre már ne legyen élvezhető.
Meta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest