- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
Persze, en most maganfelhasznalo szemszogbol kozelitettem meg.
kakuk.tamas #12
Akkor lehet nem is teljesen neked szolt a kerdesem, de koszi a valaszt.
En meg neha pont az ellenkezojet erzem, hogy mekkora feneket keritenek az emberek annak, hogy megszabaduljanak a google-tol az elobbi kommentemben irt dolgok miatt, es emiatt ugy tunik sokszor kompromisszumos megoldasokat is bevallalnak. De ha azt mondod, hogy szamodra ezek nem kompromisszumos megoldasok, sot, kifejezetten jobbak, mint amit a google nyujtani tud, elhiszem. De azt tovabbra sem ertem, miert gyulolik egyesek (nem te) ennyire a google-t.Somatom #13
Nyilvan nem tokeletes, van hova fejlodni, de osszessegeben nezve van jobb alternativa? Lehet egyes szolgaltatasokra van, de mondom, en csak az utalatot nem ertem. -
tony_snow
tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Mi ez a rettento mod google gyulolet? A felhasznalok egy kis szazalekanal mintha divat lenne. Nem cinikusan kerdezem, tenyleg kivancsi vagyok.
Nehany adatomert cserebe, amit celzott reklamokra hasznalnak, nagyon megkonnyiti es kenyelmesse teszi az eletem, nekem ez igy kivalo deal. Ilyeneken meg nem fogok bosszankodni, hogy rakerestem valamire, aztan feljon reklamkent par helyen, amig nem keresek ra valami masra. Ha valamit nem akarok megvenni, ugysem fogom, szoval nem igazan izgatnak a reklamok. Es ha majd fizetni kell erte (gondolom igy lesz, de nem latok a jovobe), az sem lesz gond, el fogom donteni, hogy meg fog-e erni nekem annyit, vagy sem, valoszinuleg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új Teclast T60 plus táblagép
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest