- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Még egy kérdés felmerült, az örök kérdés: ha a gyártói honlapon a garancia ellenőrzésnél az írja, hogy idén augusztus végéig még garanciális a gép, akkor akár számla és garanciajegy nélkül is igénybe tudom venni a garanciális szolgáltatást, vagy a Huawei ettől konzervatívabb és mindenképpen szükség van hozzá papírra?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Tegnap óta van egy ilyen tabletem. Kérdésem az lenne, hogy a gyári billentyűzetet át lehet valahogy állítani magyar kiosztásra? Ha nem, már az is elég lenne, ha QWERTY helyett QWERTZ lenne.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
braseel
tag
Kijött a HarmonyOS 3.0.0.201
-
wxppro
aktív tag
Sziasztok,
van egy Huawei MediaPad T5 10 AGS2-L09 tablet. Egy ismerőstől kaptam, ki akarta dobni. Na most az van, hogy csináltam rajta egy gyári visszaállítást Recovery-ben, mert nem tudtam sehogy belépni, pin-kódot kért. Nem használták ezer éve, nem tudtak hozzá semmilyen kódot. Most az van, hogy hiába a visszaállítás, nem enged be így sem, mert olyan fiókba akarja, hogy belépjek, ami a visszaállítás előtt volt rajta...
Természetesen azt sem tudja senki. Na most a visszaállítás nem arról szól, hogy legyalulja a gépet? Mikor elindítottam, úgy indult, mintha először kapcsolnám be újonnan. Aztán a saját fiókomat hiába adom meg, nem enged belépni. Azt írja, lépjek be olyan fiókkal ami a visszaállítás előtt szinkronizálva volt ezen az eszközön. Ha gyári visszaállítást csináltam, honnan tudja, milyen fiók volt rajta előtte? Nem egy tétel, ha nekem sem sikerül, én dobom ki. Csak gondoltam jó lenne GPS-nek a kamionba.
[ Szerkesztve ]
-
braseel
tag
Már egy ideje olvasok erről a problémáról, ls dobtam rá egy google keresést. Ha ez már megtörtént, akkor tárgytalan, de ebben a topicban is nent a lamentálás. Az, hogy eltérő a tablet típusa, szerintem nem sokat számít.
https://consumer.huawei.com/en/community/details/Unable-to-connect-keyboard-to-tablet-matepad-pro-via-Bluetooth/topicId_117000/
-
Fantomas80
tag
válasz
spirit78 #214 üzenetére
Nem nem látja olyan mintha meghalt volna billentyű. De én azt se értem hogyan sugározza a bluetooth jelet? Van valahol aksija ?
Már egy hard resetett is nyomtam a tabletnek. de semmi[ Szerkesztve ]
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #213 üzenetére
Huawei MatePad Keyboard
Azóta se látja?
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #210 üzenetére
Ez fura. Most nekem is elvesztette, de pár próbálkozás után tudott csatlakozni.
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #210 üzenetére
És ha bluetooth kikapcs, majd bekapcs, akkor látja-e a billentyűt és csak nem tud kapcsolódni, vagy nem is látja?
-
spirit78
tag
válasz
Fantomas80 #208 üzenetére
Próbáltad úgy is, hogy újraindítod a tabletet és úgy kapcsolódjon?
-
Fantomas80
tag
Sziasztok!
A tablet nem kapcsolódik a gyári tokhoz. Van valami varázsszó? Vagy hogyan lehet újra kapcsolatra bírni?
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
spirit78
tag
Itt a leírás videóval, hogy oldható meg, arra kell figyelni, hogy nyelvet NE állítsd át csak a régiót: https://www.youtube.com/watch?v=dLDcf84xHyo
-
spirit78
tag
Én is szeretném már, ha lehetne rá frissíteni, de úgy tűnik mostanában nem lesz belőle semmi. Jan. 25-én írták, hogy frissül rá, de csak a kínai modelleken elérhető.
https://www.huaweicentral.com/huawei-matepad-11-and-10-8-gets-harmonyos-3-0-0-193/
Bár ha a régiót átállítod magyarról kínaira, akkor frissíti elvileg, de a nyelvet is átállítja elvileg, így nem mertem még kipróbálni. Nem tudom, ha a régiót ezután visszaállítod magyarra, akkor lesz-e magyar nyelv benne. Aki bátor vagy van kínai barátja, az kipróbálhatja, várom az eredményt :-)
-
gabenh
tag
Erre a tabra fog jönni a harmony os 3? mert már rég bemutatták úgy tudom
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom tapasztalta már bármelyikőtök, hogy bármely böngészőben filmet nézve, el el halkulnak a környezeti illetve háttér hangok mintha valami eq szűrné őket. Találkoztatok már ezzel illetve van erre megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
spirit78
tag
A gyári M-pencil mennyire stabil nálatok írás közben? Nekem folyton elveszti a kapcsolatot és vissza kell tenni a tabletre, hogy újra csatlakozzon (akku tele van, nem ez a gond).
-
punky10
addikt
Egyre inkább azon vagyok,higy piacra dobom a billentyűzetet,és veszek valami bumper-tokot.
Viszont nincs nagy választék.
Valaki talált már figyelemre méltó tokot,vagy még mindig csak [ez] van?
Én inkább olyat keresnék,aminek nincs ez a kijelzővédő eleje.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Vissza raktam tableten az emui 11-et. Sokkal jobban tetszik mint a harmony os. Hogy tudnék megszabadulni a “szoftverfrissítés áll rendelkezésre” rendszerüzenettől? Kikapcsoltam már minden létező erre vonatkozó kapcsolót de mégis feldobja. Le lehet tiltani valahogy?
-
falabu88
aktív tag
Megjött kb 3 hét után a 2 üvegfólia aliexpress-ről.. Rommá törve
Kérdés: emag partnertől találtam fóliát, "Premium Pro+", ismeri valaki? Illetve aliexpress-en találtam Paper Like fóliát, viszont ezt itthon nem árulja senki. Ismeri valaki? Normál használatra milyen? Párom is fogja használni egyetemen jegyzetelésre a tabletet, így ha írni jobb rajta, és normál használatra is jó, lehet ez lenne a nyerő. Az üveg sem védi szerintem meg a kijelzőt, ha leesik, így ilyen szempontból mindegy melyik lesz. -
punky10
addikt
válasz
falabu88 #195 üzenetére
Szerintem is.
A Telekom volt az első,amelyik függetlenül kínalta a telefonjait.Arra hivatkoztak,hogy a hűség lejárata után ingyen függetlenítenie kell a telefont.Ugyanez van a hálózati eszközökre is.Fizetni kell a SIM-lockért,majd utána a feloldásért is...Inkább nem fizet.
A lóvé ugyis a SIM használatáért jár...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz
falabu88 #193 üzenetére
8Én elajándékoztam egy munkatársamnak,aki telenoros(bocs:jettel,vagy mi)kártyával akarta használni.
Eddig még nem mondta,hogy"b.szdm.g"...
A router nekem se jött be,nincs akksivisszajelzés.Egyszer csak közli,hogy elfáradt,kész,ennyi.Semmi előrejelzés,hogy most itt tartok,még ennyi van bennem,vagy valami támpont,hogy meddig tud még működni.
Inkább beállítottam a tartalék telefonomat routernek.
Lereseteltem,beállítottam az egyszerű módot,feltelepítettem pár appot(Macrodroid,Gauge battery,Digitalclock,Network signal info)és megcsináltam igy:p
Ez fogad úgy hogy a telefonban van a net kártya,de a telefon szinte alszik.Másfél hónapot kibír,ha elfelejtkezel róla.Tapasztalat...
Megérintem a szürke off felíratú ikont,akkor a macrodroid bekapcsolja a mobilnetet,ha aktív a mobilnet,akkor megváltoztatja az ikonokat erre:
És elindítja természetesen a hotspottot.
Szerintem ez majdnem minden telefonnal hozza legalább azt a szintet,amit ez a router nyújt.
Már bocs,ha netán üzletet rontottam...lp
Ezzel a kombóval a router max azzal tud szembeszálni,hogy a router 10-nél több felhasználót is ki tud szolgálni,a telefonok közül nem mind tud.[ Szerkesztve ]
-
falabu88
aktív tag
Sikerült egy bontatlan telekomos szettet és egy új tollat beszereznem, szerintem nagyon jó áron (100k + 12k). A routerre nincs és nem is igen lesz szükségem, úgyhogy megy eladásra.
Meg tudja esetleg valaki mondani, hogy a router független vagy telekom függő? Bravophone matricából ítélve független, de ha nem muszáj nem bontanám ki tesztelni.Így 2 nap teszt alapján nagyon tetszik a tablet, villamgyors, jól bírja az akksi (ezzel volt 1 kis gond tegnap. Frissítés után 55%-ról leesett 6%-ra, utána összevissza mutatta a töltöttséget, 5%-okat ugrott töltés közben, majd utána is, de ez egy teljes töltés után úgy tűnik megszűnt.)
Sok lehetőség van benne, elég lesz kiaknázni. Párom imádni fogja a pdf-re jegyzetelést az egyetemen
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A legújabb harmony os rendszeren, ha a gyökérkönyvtárban rendszerezem albumba a fotóimat, a galéria alkalmazásban nem történik semmi, ugyanúgy ömlesztve vannak a képek. Miért lehet ez?
-
falabu88
aktív tag
válasz
nojbispeed #186 üzenetére
Sikerült esetleg azóta kideríteni? Ali-n dob fel a kereső tollakat, csaktán működik másik tollal is. Páromnak adnám oda néha egyetemen jegyzeteléshez, nekem annyira nem fontos a toll.
100k körül tudnék most venni egyet még 1,5 év garival, gyári billentyűzetes tokkal, toll nélkül. Jól sejtem, hogy nem fogok hasonló árban ilyen tudású tabletet venni?
Usb-n otg átalakítóval meg tud hajtani külső vinyót? Laptopot cserélne, néha, ha gyorsan akarok leszedni valami filmet torrentről, akkor jó lenne ha tudnám rá használni.. -
gyga
senior tag
válasz
Nephylim13 #187 üzenetére
ezt cáfolom. kiválóan fut a game. majdnem maxin minden a felbontás is ok
[ Szerkesztve ]
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
punky10
addikt
Jött frissítés.Leginkább a szuperkészülék funkcióra mentek rá(de csak olyat,amit en nem használok),meg a biztonsági javítás lett júliusi.
-
nojbispeed
csendes tag
Sziasztok. Csak a gyári tollal lehet használni? Telekomnál most nem adnak hozzá, külön elég drága lenne megvenni.
-
gyga
senior tag
Rootolni hogy lehet? Próbálta már valaki?
-
punky10
addikt
válasz
Minime55 #178 üzenetére
Ha valahogy rávarazsolod,akkor nagy valoszínűséggel igenA SOC és a RAM elég hozzá,csak az Appgaleryben még nincs fenn.
Ha valamikor wifiközelbe kerülök,akkor leszed a telefonra,és megpróbálom majd átküldeni a táblára.
De az nem most lesz...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Minime55
csendes tag
Üdv
Diablo immortal működik rajta ?Köszi
-
braseel
tag
Tokot tudnátok ajánlani? Eredetit egy helyen láttam 15.000,- forintért, az soknak tűnik. Az utángyártottaknak pedig a minősége kérdéses. Előre is köszönöm.
-
Biggy1977
újonc
Én a páromnak vennem ajándékba, hogy telefon ehelyett itt játszhasson amivel szokott. Ilyenekkel: gardenscapes, candy puzzle, pixwords, homescapes, escaperoom és facebook-ot hasznalna. Azért kérdeztem, mert a laptopon ezek nem nagyon mennek, és ugye ez a tablet nem támogatja a google-t.
-
HUNited
őstag
Sziasztok, kifejezetten myelvtanuláshoz venném meg.
Ki tudná valaki próbálni, hogy a Rosetta Stone fut e rajta? Elvileg minden apk fájl fut, de jobb lenne a biztonság.Illetőleg lehet a készüléket rootolni, vannak esetleg alternatív romok?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok tablet vásárlás előtt állok és a Huawei Matepad 11 is felmerült,elég meggyőző az ára,A Google cuccok hiánya mellett van még valami hátránya a HarmonyOS-nek ? Olvastam itt a fórumban hogy a Gwent nem megy,jelenleg sem működik ? Amúgy Huawei Mate 20x 5g-ét használok,amivel elégedett vagyok,ezért is gondolkozok ezen a tableten,ami jár mellé billentyűzetes tok meg ceruza mennyire használhatóak ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Fantomas80
tag
válasz
Fantomas80 #163 üzenetére
Meglett
-
BaDaBoo
csendes tag
Sziasztok!
MatePad 11 tulaj lettem.
A kérdésem az lenne, hogy hol tudnám fóliáztatni a készüléket és hogy milyen tokot ajánlanátok hozzá? A billentyűzet nem lényeg.
Válaszotokat előre is köszönöm!
"You Are Your Maker."
-
Fantomas80
tag
Sziasztok
A gyerkőc elhagyta a lakásban a M-pencilt.
Kérdésem próbálok rácsatlakozni de nem csatlakozik rá.
A billentyű csak amikor hozzá ér a tablet akkor csatlakozik össze. A toll is csak helyén csatlakozik? Nem emlékszem rá hogy a tollnál hogyan működik.
Fel volt töltve a toll amikor történt a baleset.
Vagy kikapcsolhatja magát a toll egy idő után ezért nem látszódik?Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
spirit78
tag
válasz
Nephylim13 #161 üzenetére
Nem kell usbvel tölteni, a tablet tetejére téve is töltődik.
-
Nephylim13
csendes tag
Nekem kellemes csalódás iPad-hez(prohoz) hasonlítva, kisebb, de gyors, amire kell bőven elég, sőt!
DE
A tollak közül csak a saját M-pencil-el megy? Vagy van utángyártott, mert egy iPencil árát elkérni ehhez, amit USB-vel töltök NONSENSE!!!
HELPTaz'Dingo
-
Ronam
addikt
Chromeból lehetne valahogy importálni a könyvjelzőket, jelszavakat, stb? Van erre esetleg valami megoldás? GSpace-t próbáltam, de azzal nem sikerült.
-
spirit78
tag
Sziasztok!
Milyen beállítással lehet, hogy mikor megy a Youtube, akár appból, akár böngészőből, a háttérben menjen? Ha másik appot nyitok meg vagy lezárom a képernyőt, leáll. Pedig a háttérben való futás engedélyezve van mind a Youtube appra, mind a böngészőre.
Köszi!
-
Ronam
addikt
válasz
nemethzoli #155 üzenetére
Köszi szépen!
-
spirit78
tag
Melyik zenelejátszót használjátok? Az alap Zene app-hoz valamiért nem tudom frissíteni a lejátszási listát, az AIMP nevűnél meg tök mindegy mit állítok be, nem sorban játsza le a számokat. A Kodi, meg nem indul, csak fekete kifagyás.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Ti milyen email appot használtok Gmail helyett? Jó lenne valami, ami folyton szinkronizálná a gmailes leveleket, a gyári app asszem csak 15 percenként frissíti.
Desktop mode vajon lesz Harmony OS-ben? Vagy az felejtős?
[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
Eltávolítottam billentyűzetet egy hétre és nem tudom csatlakoztatni.
Valami billentyűzet kombináció?
Köszönöm előre is. -
spirit78
tag
Van közte különbség, hogy a belső vége a hegynek piros vagy kék? Jelöl ez vmit?
https://bevachip.hu/huawei-matepad-m-pencil-set-55032535-p785923/
-
Ronam
addikt
válasz
spirit78 #145 üzenetére
A WPS rajta van gyárilag
.
Narxis: Én a Flud-ot használom torrentezésre, szerintem az egyik legjobb kliens androidra.
Nekem kicsit hiányzik a GMS a tabletről, tudtam persze vásárlás előtt, hogy nem lesz, és még azon is gondolkoztam a napokban, hogy eladom, de aztán kicsit keresgéltem, és találtam mindenre alternativát. A billentyűzeten viszont nem találom a hosszú i-t.
[ Szerkesztve ]
-
spirit78
tag
Örülök, hogy bő 2 oldal Android/Harmony fikázás után végre a tabletről is van szó, hogy milyen a gyakorlatban.
2 kérdésem van:
WPS Office fut-e rajta?
#126gyga 2. a tok mágnesen rögzíti a tabot ha rossszul fogom képes kiesni kinyitott állapotban: ez mennyire veszélyes? Tényleg olyan könnyen kicsúszik belőle?
Köszi!
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen tabletet a Telekomtól, hétfőn hozza a futár. Kicsit meglepődtem, hogy ilyen kevés komment van a topikban :). Nekem tesztek alapján nagyon tetszik. Azt nem tudjátok véletlen, hogy a Telekomnál adnak hozzá tollat is? A leírásban csak a billentyűzetet látom..
-
Narxis
nagyúr
Youtube vanced + a hozzá tartozó microg telepíthető-e és működik-e? Gugli keresés szerint régebben működött de valami frissítés elcseszte Huawei részről, redditen olvastam... Google Chrome valahogy szinkronizálásra bírható? Ttorrent vagy valami rendes torrent kliens van-e? Dupla koppos ébresztés/elalvás van-e?
Szerk: ja látom Chrome éppen téma, visszaolvasok.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fityere
senior tag
válasz
watchfun #136 üzenetére
Gspace nevű alkalmazassal barmilyem google terméket lehet telepíteni a matepad 11-re. Chrome, google play, youtube, gmail stb.
En csak kiprobaltam és működik.
Opera böngészőt használok a tablagépen.Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
watchfun
tag
Köszönöm szépen, közben felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, a korlátozott funkciókhoz küldött egy kupont amit beírva megszűnt minden korlátozás.
Már csak Chrome kellene a táblagépre, eddig minden eszközömön azt használtam és roppant kényelmes, hogy ha valamelyik másik eszközön rákerestem valamire, az előzményeket, jelszavakat szinkronizálta... -
fityere
senior tag
válasz
watchfun #134 üzenetére
Én csak azt néztem meg, hogy fel lehet e rakni és megy e.
Simán feltelepült és nem is kérte a google-t nem is hivatkozott rá, hogy korlátozva működne.
Nálam másfél hete van a tabletta és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nem igazán hiányzik a google.Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
watchfun
tag
Üdv! Tervezem egy ilyen megvásárlását, de bizonytalan vagyok. Az Android-ra írt programok futnak rajta hibátlanul? GMS nekem nem szükséges, viszont konkrétan egy bizonyos program miatt venném. Ha egy tulajdonos megtenné, hogy kipróbálja nekem, nagyon hálás lennék... A program a Floor Plan Creator - a Play Áruházban fent van de ez most nyilván hiába van ott
Én jelenleg androidos telefonon használom ezt az appot (meg is vásároltam a fullos verziót, amire nekem kell arra tökéletes, az .apk pedig a fejlesztő oldaláról (https://floorplancreator.net/floorplancreator.apk) letölthető. Megtenné valaki, hogy feltelepíti és kipróbálja nekem, fut-e? Aminek mindenképp mennie kellene, az a background import (műholdas térképet rakok be háttérnek, így térben elhelyezhető az épület), a background calibration és a .jpg export. Előre is köszönöm!
-
insyde5
aktív tag
Üdv!
Samu spen es alkalmazás huawei verzioban (gondolom van ilyen) mennyire használható? Pen miatt csak ilyen készülék jöhet szóba, a samu gépek huzosabbak árban. viszont s telefonomon a PEN nagyon jól használhato. -
Csanyigia
friss újonc
Sziasztok!
Vettem egy Huawei Matepad 11-et tokkal, billentyűzettel és tollal. Azonban valamiért nekem a toll nem működik , a töltést mutatja és a beállításokban azt írja csatlakoztatva van, de egyáltalán nem működik ezen kívül, és pont a toll miatt vettem meg a készüléket.
Esetleg valaki el tudná mondani, hogy miért nem működhet, el kell fogadni valamit ,hogy használható legyen a készülékkel a pencil?Előre is köszönöm ha elolvasod és van ötleted,a hiba megoldására.
-
gyga
senior tag
Na urak megvettem a tabot tollal tokkal vonóval. Egy huawei mediapad 5 -t váltott.
Első tapaszataim, ha érdekel valakit.
Negatív:
1. hiányzik az ujjlenyomat olvasó nekem.
2. a tok mágnesen rögzíti a tabot ha rossszul fogom képes kiesni kinyitott állapotban.
3. a tollat csak a felső káván lehet tárolni hordozáskor leeshet.
4 hms.. (1. kedvenc navigációs programom (roadlords) google fiókkal volt eddig használva és rengeteg cím, koordináta ment a levesbe mert most facebook fiókkal vagyok kénytelen használni, de amúgy megy fiókok nélkül is de akkor nem tárol
2. Gwent hiába feltelpül nemindul el.
3. samsung böngészőben nem jelennek meg a hírdetés blokkolók (valaki írjon alternatív lehetőséget pls nincs egy darab blokk)
4. gmail kliens helyett a saját email klinesre fel lehet venni a gmail fiókot 15 percenkénti vagy több, frissítéssel biztos van másik megoldás is)
3. billentyűzet: ezt lehet én bénáztam el, hiába csatlakoztatva van a gyári tok bill vannak helyek ahol a képernyőre teszi. (swiftkey))
5. akku kicsit kisebb de nem vészesenPro:
1. teljesítmény sebesség (+ 64Gb előzőhöz képest)
2. toll (szuper vele irányítani)
3. hang hallhatóan jobb az elődjétől
4. arcfelismerés (ujjlenyomat helyett) mindig felold. Kivéve ha bénán tartomvagy sötét van.
5. hms ben találtam jóságot kellemes csak még szokni kell a gesztusokat.
6. Aurora store ból szinte mindent fel lehet tenni így van google maps igaz nem tudok bejelentkezni. De böngészőből be lehet így megvannak a mentett helyek. Bár jobb lenne az appba átvinni a mentett helyeket. Aztán vannak appok amit fel lehet telepíteni és indításkor nyafog a gms hiányra de működik rendesen. (phtoshop mix, Catan,)
7. kamera + villanó határozottan jobb képek egy tabhoz képest.A többi hasonló.
-
HarryDEC
tag
Nagyon köszi.
Korán keltem, hol az arany?
-
HarryDEC
tag
válasz
#72445440 #120 üzenetére
Hello. Én - egy jó darabig, még biztos - nem fogok Google mentesen ténykedni. A tab lenne az egyetlen Huawei termék nálunk.
Banki és egyéb igen fontos dolgaink a telefonokon futnak ezután is, mint eddig. Azok mindig nálunk vannak, a tab "csak" szórakozásra kellene (ezért vagyok dilemmában is).
Meg, ha jól tudom webes felületről meg minden elérhető továbbra is.
Viszont a foliával kapcsolatban lenne kérdésem (még nem használtam tableten fóliát, telefonon meg tollat): használtál már ilyen fóliát? A toll érzékenységét mennyire befolyásolja?
[ Szerkesztve ]
-
-
muzsi19
tag
A Xiaomi Pad-től félek, hogy nem jön EU-ba..
-
muzsi19
tag
válasz
HarryDEC #115 üzenetére
Hello!
Akkor valóban hasonló problémákkal küzdünk. Hogy döntöttél végül? Még mindig kérdés nálam, az S7-t kizártam, a 165 ezer is lélektani határ. Holnap elmegyek a Mediamarktba, megnyomkodom, amelyiket tudom. Ahogy számoltam az S6 lite gyári bookcoverrel 130-ban állna meg. Ez a Huawei 165, pen és tok párosítással. A tokban amúgy elhelyezhető a pen? -
Samott
addikt
Jon hamarost a Xiaomi Pad 5, en megvarnam azt. Azon valoszinuleg lesz rendes android is.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
HarryDEC
tag
Hasonló cipőben járok, nehezen tudok dönteni. Azt, hogy hms vagy gms elengedtem, igaz nem vagyok jövőbe látó, nem tudom , hogy mi lesz a következő években a Huavei -l.
Így indultam: Galaxy A7 (64), S6 Lite (107), Lenovó P11 (107), aztán jött a képbe a Matepad 11 (165), és a végén a Galaxy Tab S7 (204)
A7 kevésnek tűnik a ram kicsi a tárhely 32gb nincs120 hz, S6 lite és a P11 már 4gb nagyobb a tárhely de nincs 120 hz. Matepad 11 és Galaxy S7 hardverben csúcs, de már nagyon drágak.
És itt jön képbe nekem is a nagy kérdés: kihasználnám a nagyobb tudást, vagy áldozam be a sebeséget és a jobb kijelzőt?[ Szerkesztve ]
-
muzsi19
tag
válasz
#72445440 #113 üzenetére
Köszi még egyszer a segítséget. Az S7 már nagyon drága, kb. 100e volt az elképzelés, így jött az S6 lite. De aztán megláttam a Huawei féle előrendelési akciót és tabletet, rögtön feltornáztam a határt. Kihasználását kell eldöntenem és a google mentességet. Mivel már szinte mindent telefonról intézek, így a laptop hónapok óta csak áll a polcon. Tableten a kislányom is mesézne, este filmezés, munkában jegyzetelés. Erre lehet elég olcsóbb gép is, viszont az előrendelést se buknám szívesen, biztos vagyok benne ha Google lenne rajta már berendelve lenne, így még rámegy a hétvége h mi legyen. Köszi sokat segítettél!
-
muzsi19
tag
válasz
#72445440 #111 üzenetére
Köszönöm a segítséget, igen most hétvégen mindenképpen körüljárom a témát. Esetleg Lenovo Tab P11-ről tapasztalat?Mondjuk a Lenovoval annyira nem szimpatizálok. HD-t nem támogatja a Netflix Huawei eszközön?Ahogy olvastam az Appgalary nagyon gyorsan bővül, szóval vonzó is lehet. Egyébként majd minden Google szolgáltatást el lehet érni böngészőben, az nincs rajta korlátozva igaz?
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Gondolkozom tablet vásárláson, kettő van bent a pakliban. A Samsung Tab S6 lite, illetve ez a Huawei modell. Átlag felhasználásra lenne, tartalom fogyasztás, munkában jegyzetelés, filmezés, kevés játék. Tv-m, telefonom Samsung, így a Samsung lenne logikus. Viszont nagyon megfogott ez a Huawei Matepad 11, de félek egy kicsit a Harmony OS-től és a Google nélküliségtől. Előrendelésben viszont nagyon komplett kis szett lenne.
Mit javasoltok?
Köszi! -
Dr.NX
addikt
Pedig csak annyit kellett a Google-be írni, hogy multi screen collaboration huawei compatible phones:
https://consumer.huawei.com/ph/support/content/en-us00772967/Elfogadom a sütiket.
-
zsolo79
csendes tag
Megvettem a MatePad 11-et, és a problémám hogy a P20-as telefonomra azt írja amikor próbálom csatlakoztatni a több képernyős együttműködést hogy nem támogatott telefon.
Pedig EMUI 10, Android 10 van rajta, és elvileg ahogy olvastam EMUI 10-től működnie kéne. A barátnőm Nova 5T-jével működik, igaz ott EMUI 11, Android 10 van. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az első HarmonyOS-es táblagépet – villámgyors, ismerős hibákkal.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Grim Dawn
- Hobby elektronika
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest