2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Biztos, hogy 18:9-es képaránnyal jön a Huawei Mate 10

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MyDrivers

A legnagyobb kínai gyártó vezetői szinten erősítette meg az új kijelzőformátumot a októberben érkező csúcsphablet esetében.

Hirdetés

A Huawei felső kategóriás phablet családjának idei modellje elvileg október 16-án kerül bemutatásra Münchenben. Valószínű, hogy a készülék a gyártó saját lapkakészletének legerősebb tagjával, a 10 nanométeres Kirin 970-nel fog érkezni, de a kialakításra vonatkozóan is kerültek elő információk, amelyek, mint most kiderült, hitelesnek bizonyultak. A Huawei fogyasztói üzletágának vezetője, Richard Yu hivatalosan is megerősítette, hogy a Mate 10 18:9-es képarányú kijelzőt kap.


Koncepciókép a Huawei Mate 10-ről

Az LG-hez és a Samsunghoz hasonlóan a Huawei is saját brandet épít a minimalizált kávákkal keretezett, teljes előlapot kitöltő panelnek. A technológiát a Japan Display Inc. biztosítja a nemrég bejelentett Full Active Display formájában, amit a Huawei EntireView néven anyakönyveztetett az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatalánál. A phablet elvileg két méretben lesz elérhető: a Mate 10 6,1 hüvelykes, 2160 x 1080 pixel felbontású panellel várható, míg a Mate 10 Lite 5,8 hüvelykes megjelenítővel.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.